| CiocoLocko a întrebat:

Am nevoie de ceva sfaturi si/sau pareri : am planificat de mult sa mergem cu prietenii la Baile Figa maine.azi mi-a venit menstruatia.am 14ani si sunt virgina, mi-e frica sa folosesc un tampon intern (ob mini) desi mi s-a spus ca nu am ce sa patesc.sa nu risc cu ob-ul? Mi-e teama ca ma va durea si mi-e foarte greata sa il introduc.Ar trebui sa raman acasa? problema e ca vara asta nu voi mai merge deloc pentru ca toate weekend-urile ne sunt ocupatecrying si asteptam atat de mult! Folosind tampot extern nu pot intra in apa nu? Exista metode de amanare a menstruatiei ...sa nu iti vina in ziua respectiva si apoi sa vina?

Răspuns Câştigător
| Lavii007 a răspuns:

Singura solutie daca vrei sa mergi e sa folosesti ob. Cu absorbant nu poti intra pentru ca se vede prin slip si o sa se umfle de apa. Nu poti amana daca ti-a venit deja.

2 răspunsuri:
| abcde12345 a răspuns:

Asa cum a spus si Lavii, singura optiune este ob-ul. De asemenea discuta si cu mama ta despre asta

| CiocoLocko explică:

Faza e ca mi-e frica sa folossesc ob, habar n-am de ce! mi-e greata sa il introduc ..sunt foarte sensibila su probabil m-ar lua cu lesin:/ cred xa nu ma vou duce si asta e!sad mersi mult pentru raspuns apreciez!