|

Hey TPU! Spuneti-mi o parere, daca se poate de la baieti(fundita de rigoare).

I-am facut o faza celui de care imi place ca sa vad daca si lui ii place de mine si as vrea sa ma consult cu voi.

L-am sunat cu ceva timp in urma intr-o seara si i-am spus sa vina dupa mine pentru ca cineva are treaba cu mine(mai eram cu o prietena) si mi-e frica sa ma duc acasa singura(sta in aceeasi zona ca si mine, la tara). El era cu prietenii si m-a intrebat cine s-a legat de noi si daca m-a lovit, eu i-am zis ca nu il cunosc si ca nu m-a lovit. A zis ca vine si a venit repede cu un prieten. M-a intrebat unde si cine e cel care s-a luat de noi? si am zis ca nu stiu cum il cheama, dar il cunoaste. A venit cu mine, dar nu pana acasa pentru ca nu mai aveam mult de mers si el s-a intors la prieteni ca jucau ceva, dar m-a intrebat daca mi-e frica sa ma duc de acolo singura si am zis ca nu(am alergat). A zis sa ma duc maine sa il arat pe cel care s-a luat de noi(vroia sa il bata in seara aceea), dar nu m-am dus.Si dupa 2 zile cand ne-am vazut m-a intrebat din nou cine s-a luat de noi, cum arata, dar tot ezitam sa ii zic.

Credeti ca inca ii mai place de mine dupa faza asta?(inainte asa era vorba ca ii placea). Aaa, el este putin mai arogant.

Credeti ca s-ar fi dus dupa orice alta fara care l-ar fi sunat(voi v-ati fi dus)?

Am facut rau ca i-am facut faza asta ca sa vad daca ii mai place de mine?

El in rest e destul de ignorant cu mine, se comporta normal, deci sunt confuza

si nu stiu cum as putea afla daca mai tine la mine.Va rog spuneti-mi parerea despre ce v-am scris mai sus si daca se poate dati-mi un sfat.

Fara raspunsuri rautacioase, va rog!

Mersi mult!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E posibil sa-i placa de tine.big grin. daca zici ca mai e si arogant.nu ar fi venit el dupa orice fata, sa o ajute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai... el poate s-a dus sa te "apere" deoarece ii esti o prietena si i'ai cerut ajutoul.
Si sincer nu ai facut bine, pentru ca daca el va afla adevarul poate se va supara pe tine si nu o sa-ti mai vorbeasca... daca intr-adevar vrei sa afli daca te place sau nu, mai bine vorbesti cu el despre ceea ce simtiti. Atat! :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

100% nu ar fi facut asta pentru orice fata. Problema e ca s-ar putea simti cam nasol. Pune-te in locul lui. Daca si el te-ar minti? Parerea mea e ca daca tu esti sigura ca te place, incearca sa vorbesti cu el, sa te apropii de el. Si cel mai important fa-l sa uite de micul incident!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează