|

Imi plk d un baiat cu 9 ani mai mare decat mine desi st cu el nu stiu daca ma plk cu adv km sa stiu daca ma plk cu adv? sau km sal tin langa mine?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sall fytzy tongue! Pare o diferenta super mare intre tine si baitatul acela dar n-are nimic.eu m-am gandit ca te-ai putea convinge ca te place prin felul in care iti acorda atentie si iti zice cuvinte dulci love struck sti u ce te inmoaie pe uh tongue sau thinking (ca unii baieti stiu sa se prefaca bine in astea ale dulcegariilor) prin simplu fapt cum este cu tine in public daca iti vorbeste frumos nu iti inchide telefonul nu iti raspunde urat si mai sti? iti mai satisface vreo pofta ceva.te scoate in oras vrea sa te vada tot timpul. oricum ai grija de uh happy sper ca ti-am fost de ajutor tongue

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Invata sa scrii in primul rand. Daca e cu 9 ani mai mare, e foarte probabil sa profite de tine.Ai grija, mai ales daca esti minora.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai depinde si de cati ani ai. Daca ai mai putin de vreo 15 ani atunci asta este o placere trecatoare si in plus daca tot esti asa de curioasa de ce nu il intrebi pur si simplu? Si ca sa-l tii langa tine asta ar insemna sa deveniti foarte buni prieteni caci asta ar fi singurul mod de a-l tine langa tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu cum te-ar putea placea cineva la halul infect in care scrii.
Tu cati ani ai? E posibil ca el sa fie acuzat de corupere de minori.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează