| Crisstttina a întrebat:

Marijuana(planta), ce parere aveti despre ea? A-ti incercat?

Răspuns Câştigător
| ZeHelp a răspuns:

Nu are nimic toxic in ea si nici nu inteleg de ce este interzisa. Cola ar trebui sa fie interzisa.

9 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Daca iti permiti sa pui o asemenea intrebare, crezi ca este sanatos?
Ai fi tentat sa iti distrugi sanatatea?
Toate cele bune.

| LegionarulRoman a răspuns:

Drog.Um cu capul pe umeri nu incearca asa ceva!

Răspuns utilizator avertizat
| Krokodil a răspuns:

Majoritatea care dati raspunsuri legate de subiectu "marijuana" sunteti indoctrinati si credeti ca e ca si cocaina, heroina..ca provoaca dependenta si astea.cautati si voi inainte sa vorbiti despre.

| AlynutzuDinu1994 a răspuns (pentru Krokodil):

Efectele substanțelor active din cannabis depind în mod decisiv de personalitatea și mediul social al consumatorului. Unii oameni nu simt nimic dacă fumează marijuana, iar alții se pot relaxa și pot avea un sentiment înălțător. Se descriu diferite faze ale stării tipice de euforie (engl. "cannabis high", "social high"). Printre efectele inițiale se numără adesea o stare de agitație, însoțită ocazional de stare de tensiune și anxietate, stări ce vor fi urmate în curând de o senzație plăcută de siguranță și ocrotire. Urmează stări introspective și echilibrate, de un calm deosebit. Alteori pot apărea oscilații ale stării de spirit, râsul nemotivat alternând cu tăcerea contemplativă. Este caracteristică intensificarea percepției mediului extern și intern. În cazul consumului în grup, aceste modificări pot determina o trăire mai intensă a relațiilor de grup. Pierderea aptitudinilor critice pe durata stării de stupoare poate duce la perceperea defectuoasă a realității obiective (efectul halucinogen). Consumatorul nu face față întotdeauna intensității trăirilor noi, ceea ce poate avea ca și consecință apariția unor stări de anxietate severă. Amețeala după cannabis nu are aceeași evoluție în toate cazurile, existând și stări euforice atipice. Uneori, consumul de cannabis poate simula, agrava sau declanșa psihoze schizofreniforme.
Marijuana nu provoacă dependență fizică. Dependența psihică de substanțele active din cannabis poate apărea în urma consumului îndelungat și depinde de doza utilizată, de regularitatea consumului, de organismul consumatorului etc. Aparent, nu există simptome de sevraj fizic pur după oprirea consumului. Există riscul de a dobândi dependență psihică în timp și prin consum regulat. Majoritatea consumatorilor iau hașiș sau marihuana aproximativ o dată sau de două ori pe săptămâna, de regulă într-un "peisaj social" în care, în trecut, ar fi fost obișnuit consumul de alcool. De obicei, această categorie de consumatori poate abandona consumul de cannabis fără a suferi de simptome de sevraj psihic. Crește însă numărul consumatorilor care fumează zilnic și a căror ritm de viață, sentiment de siguranță și stare generală este sensibil tulburată fără droguri. La astfel de consumatori, renunțarea după o lungă perioadă de abuz poate duce la neliniște, alterarea stării psihice și tulburări de somn.
Boli la care ajută marijuana: scleroza multiplă, MRSA, hipertensiunea arterială, incontinență urinară, tulburările gastro-intestinale, cancerul, durerea cronică, boala alzheimer, apneea de somn si multe altele.---Citeste

| AlynutzuDinu1994 a răspuns (pentru Krokodil):

Daca nu ai vreo boala sau ceva de genu nu ai de ce sa consumi happy

| Crisstttina explică (pentru AlynutzuDinu1994):

Hehe, ai de ce sa consumi! smug Placeri proprii!laughing)

| AlynutzuDinu1994 a răspuns:

Iti sugerez sa nu o incerci si sa nu asculti sfaturi de la nimeni cum ca ar trebuie sa iei.ea iti distruge organismul de asemenea ea iti provoaca dependenta si nu se stie unde ai putea ajunge...

Întrebări similare