| FanMJJ a întrebat:

Nu mai inteleg nimic, credeam ca ma place. Se tot baga in seama cu mine, de fiecare data cand intram in scoala ma saluta(pana atunci nici nu stiam ca exista ). Azi cand am iesit de la ore am mers cu ea la plimbare i-am spus sa mergem pe strada X da mi-a zis sa nu mergem pe acolo ca pe acolo sta prietenul ei. Imi poate spune cineva ce se intampla, ca eu nu mai inteleg nimic?

4 răspunsuri:
| litlledolleioanna a răspuns:

Pai tu de ce crezi ca nu a vrut sa treaca pe acolo? daca nu ar avea nimic pentru tine de ec siar face griji, de ce sar ascunde de prietenul ei? se intampla multor fete sa aiba prieten si sa le placa altul. daca te atrage si pe tine foarte mult nu o lasa, cine stie poate o sal lase pe el pentru tine;)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

| MITZANUL a răspuns:

Exista o explicatie. Pe care ea ti-o va da numai daca o ceri. Posibile: esti cel mai simpatic; esti in probe; a pierdut un pariu (glumesc); soarta.

| AVRILavigne1000 a răspuns:

Imi pare rau ca iti dau vestea asta dar am mai are un iubit si in acelasi timp vrea sa fie si cu tine.Crede-ma stiu ca zic pentru ca sunt fata si stiu ce inseamna

| Bogdan008 a răspuns:

Vrea sa te aiba de amant. Nu prea imi place ca o femeie sa aiba amant...doar barbati sa ai amante...la femei nu se potriveste.