|

Okay deci.

Nu stiu de ce, dar nu suport deloc menstruatia. Efectiv ciclul meu menstrual e neregulat si imi intarzie mult. Mereu astept sa-mi vina si ma trezesc ca imi vine cand trebuie sa plec undeva. Maine e ziua mea si azi mi-a venit... Voi merge cu niste prietene la cinema si mall. Dar, eu sunt paranoica si imi e foarte frica mereu parca simt ca as fi incontinuu patata sau ca toti stiu ca am menstruatie. Sfaturi cum sa ma pot distra si sa uit de faptul ca mi-a venit? Sau cum pot avea mai multa incredere in mine? Precizez ca fac 13 ani si ca mi-a venit de 5-6 luni. Si credeti ca e vreo problema daca as purta ob-uri? Am auzit ca nu sunt indicate, voi ce spuneti? Multumesc.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

La vârsta ta e absolut normal să nu îl ai regulat.
Poți să îți iei o bluziță neagră mai lungă care să nu se vadă în caz că te pătezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ob-urile sunt ok.
Incearca sa iti iei o gecuta sau jacheta si sa o legi in jurul mijlocului, asa nu va vedea nimeni daca te patezi.
Iar faptul ca iti intarzie e foarte normal si se regla in timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Da, în principiu, poţi folosi tampoanele interne încă de la prima menstruaţie. Datorită modificărilor hormonale care au loc înaintea primei menstruaţii, himenul (care se află în partea de jos a orificiului vaginal) va deveni un pliu de piele moale şi flexibil. Aceasta înseamnă că, în mod normal, poţi folosi tampoane interne de dimensiuni mai mici, cum ar fi o.b." - e ceea ce scrie pe site-ul oficial o.b.
Părerile sunt împărțite, dar majoritatea tind să recomande tampoane interne chiar dacă ești virgină.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună,mpai
Intai,La multi ani,apoi...
N ai de ce sa te simti jenată de chestia asta,pana sa plecati,mergi până la baie si schimba ti tamponul,poti purta ob uri daca nu te deranjează,dar din acelea mici,si ca sa te simti în siguranță,poti purta o rochie si niste pantaloni scurți pe dedesubt, sigur merge, Am incercat, Dar ai grija sa nu fie vizibili.
Poti vorbi cu o prietena care merge cu tine si daca ai probleme sa te ajute
Succes, te pwpp?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e nimic anormal ca îți întârzie poți sa îți pui doua chestii de alea laughing) si. ce dacă știe toată lumea?! E normal happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează