|

Salu TPU! Acu ceva timp eu si prietena mea cea mai buna ne-am imprietenit fiecare cu alte doua fete. Iar ea si prietena ei nu o suportau pe prietena mea, si de fiecare data cand ma lua in brate sau vorbeam cu ea se suparau. Si prietena celei mai bune prietene ale mele era suparata crunt pe mine si asa m-am enervat si m-am certat cu ea. Dupa am sunato pe prietena mea cea mai buna si i-am zis tot si ca nu o mai suport pe prietena ei si a zis ca nici ea pe a mea. Si am zis sa acem un pact:eu renunt la prietena mea, iar ea la ei si sa fim ca inainte. Si ea nu prea a fost de acord, dar pana la urma fara sa imi zica cica a renuntat la prietena ei da nu se vedea si m-a pus sa renunt si eu la a mea si am facut-o. Dar nu se vede ca a renuntat la ea. In fiecare pauza la scoala prietena ei vine cu noi, iar pe mine atunci nu ma mai baga niciuna in seama. Si sunt gata sa imi recastig vechea prietena daca nu renhunta prietena mea cea mai nbuna la prietena ei.

Ajutor!:* Multumesc anticipat!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu una zic sa ii spui prietenei tale cele mai bune ca daca nu termina o data cu prietena aia a ei, atunci s-a incheiat intre voi! pentru ca tie nu iti place sa iti promita lucruri si dupa aia sa vezi ca nnu se tina de cuvant. si stiu din rpopria experienta ca cel mai dureros lucru este ca prietena ta cea mai buna sa te ignore si sa te puna pe locul 2. daca continua sa se comporte asa, imprietenestete cu vechea prietena si nu baga in seama ce spune prietena ta cea mai buna si prietena ei, pentru ca ele au fost cele care au gresit cu adevarat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prea renunti asa usor la o prietenie. din moment ce ei nu i-a convenit de prima data si inca se vede cu ea e clar ca nu va vrea.
mai bine renunti la prietena cea mai buna. si o rekastigi pe cealalta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Wow...ciudata poveste...Dar am patit-o si eu. Daca asa-zisa "cea mai buna prietena" nu te baga in seama cand este si cealalta inseamna ca nu ti-e cu adevarat prietena. Si imi pare rau ca ai rupt prietenia cu cealalta fata din cauza celorlalte 2.
Ar trebui sa faci cum crezi ca e mai bine. Dar se vede de la o posta ca "cea mai buna prietena" nu prea e cea mai buna... ramane la latitudinea ta.
Succes:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unde ai gasit o prietena asa de buna incat sa iti puna conditii de genul asta? Eu zic ca te tii dupa ele si nu ar trebui. Nu merita sa fii prietena cu o persoana care nu te lasa sa iti petreci timpul cu cine vrei si care pe deasupra cand stai cu ea, nu te baga in seama. Zic sa vorbesti clar cu,, prietena" ta si sa ii spui ca din moment ce tu i-ai acceptat noua amica, are sa ti-o accepte si ea de dragul tau. Si daca nu vrea, e clar ca nu merita si ca ar trebui sa te reprofilezi spre fata la care ai renuntat. Succes:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează