|

Salut...Am 13 ani big grinNu ma inteleg deloc cu mama.Singurul lucru e care ni-l zicem este:Ce faci?-Bine

Deci sa trec la subiect:A fost o excursie pe care diriginta a organizat-o de 2 zile.In fine! Pretul era 170 lei(cazare mic dejun&cina, calculator.3 stele.)...Cand am ajuns acasa am intrebat-o.si a zis ca o suna pe diriga.In fine. Dupa 30 minute suna 2 mame ale colegilor mei.Care spun ca daca ma lasa pe mine ii lasa si pe eibig grin.Mama a vb cu diriginta.Si a urmat sa ii dea raspunsul a doua ziibig grin. Apoi l-am intrebat pe tata.care a fost de acord.(Cand sunt cu tata singur in camera si vb cu el dar daca se baga mama si ii baga in cap ceva imediat schimba situatia). In seara aceea am fost la ei in camera si i-am intrebat daca ma lasa.SURPRIZA! au spus nu.motivu`? Cica nu aveau bani (dar in ziua aceea tata luase salariul). I-am intrebat ce fac cu banii aceia(700 lei.pe acolo avansu')Poi ce sa zica si ei? Ca ii trebuie mamei la facultate. dar aveau bani stransi pentru ei...Alt motiv? diriginta ne ducea la piscinarolling on the floor (le era frica.). In fine.Sa ajung la subiect. Din cauza mea nici cei 2 colegi nu au mers. Dar nu s-au suparat. dar am vazut pozele la cei care au fost si.am ramas asa.trist.

In luna MAI va mai fii o excursie...(la constanta)... Cum sa fac ca sa ma lase? [ Thank you] :*.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai trage tare 2 saptamani si ia niste note bune... dupa aceea le spui si tu lor : '' Mama, tata ati vazut ca m-am straduit, am invatat, va rog sa ma rasplatiti si voi pentr eforturi si sa ma lasati in excursie ".fii si tu smecherwinking

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Constanta + Mai = la mare, deci daca nu te-au lasat la piscina acolo nici nu se pune problema sa te lase. Daca vrei sa te duci oricum nu te lasa. CRED.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa ii convingi ca vrei si tu sa te distrezi si in acelasi timp sa mai uiti pentru putin timp de scoala. Presupun ca si ei cand au fost de varsta ta au fost in excursii cu colegii de clasa, si motivele enumerate nu sunt cu adevarat motive pentru care sa nu te duci. Cred ca ar trebui sa se gandeasca mai bine.e la decizia pe care o vor lua.winking
Succes pentru ai convinge si Distractie placuta in exursie >big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai clar poti sa fii?
Stii ce as face in locul tau? Cred ca as face o criza de nervi cu plansete numai cand sunt cu mama in camera si i-as spune ca nu-mi convine deloc faptul ca nu ma lasa...asta as face eu dar e prea naspa.
Discuta cu ei, roaga-i zile ca ai sa inveti mai bine si gata...
bye

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

happy pai.am note bune.pe sem 1 am avut 9, 60winking.mai astept raspunsuriwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@M1KeL.La mare ne duce sa ne uitamrolling on the floor dar nu vom intra...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează