|

Salut. Am și eu o problema și ma puteți ajuta cu câteva sfaturi... Am vârstă de 21 de ani și nu prea am viata sociala, pana la vârsta asta am avut o singura relație, iar datorită situației financiare lucrez, de luni pana luni, locuiesc la sat și fac naveta în oraș ca să lucrez, și nu știu cum sa fac pentru ca din aceasta cauza viata mea sociala e un eșec, simt ca m-am izolat de lume și oarecum sunt complexat de chestia asta, vreau sa-mi fac și eu o prietena, dar nu știu cum, mi-a mai spus cineva de site-urile de dating, sunt bune. Va rog ajutați-mă cu câteva păreri, ce as putea face, nici sa renunț la muncă nu pot dar nici sa ies la "agățat" nu am când...

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Viața trebuie să fie un echilibru între muncă, odihnă, viață personală privată.
Acum viața dtale este hotărâtă nu de către dta ci de către circumstanțe exterioare care se concretizează în bani, lipsa lor, finanțe.
Ai 21 de ani, ai viața la început. Hai să zicem că acum nu ai de ales. Să vedem ce poți face dacă situația continuă încă o perioadă. Mai întâi să constați și să decizi că este temporară. Ea nu poate continua așa la nesfârșit. Nu este vorba doar de o speranță teoretică. Dar ca să nu rămână teoretică, trebuie să faci ceva să o schimbi. Ce, nu știi încă ce, dar nu poți continua tot așa zece ani să zicem. O chirie la oraș costă prea mult? Nu știu.
Deci în primul rând schimbarea trebuie făcută la modul de viață.
În al doilea rând, un site de socializare de aceea este făcut pentru situații ca a dtale.
Dar hai să zicem că găsești pe cineva de la celălalt capăt al țării? Va veni la tine să locuiască cu tine la tine în sat?
Așa că, este greu. Ar trebui să fie cineva din satul tău, sau din orașul unde faci naveta.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cauta-ti un job in care sa ai weekendu liber sa ai timp si pentru tine, munca, munca, da uiti ca nu traiesti vesnic si e o prostie sa-ti irosesti intreaga viata muncind.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,sunt bune, incearca tinder!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Florine tu acum in situatia in care te aflii, nu poti schimba prea multe.Trebuie sa iti ei viata de la 0. Un nou oras,un nou serviciu, in care ai posibilitatea sa intalnesti oameni noi, colege, prietene, iubita salariu mai mare si tot asa.Nu e vina ta ci a statului in care ne-am nascut.In situatia ta sunt mai bine de jumatate de romani.Sa nu te lasi pacalit de laudarosi si mincinosi.Asta e adevarul.Cand avem ne laudam si luam la misto pe altii si cand nu avem plangem si nu ne ajuta nimeni.Pentru asta sunt vestiti romanii. Ignoranta, nesimtire, laudarosenie si bataie de joc.Insa nu toti sunt asa.Ai nevoie de ajutor.Solutia problemei tale este sa gasesti un om sa te ajute, sa gasesti o munca noua intr-un oras cu mai multe posibilitati sau poate o alta tara.Nu te oprii la romance, daca nu gasesti o romanca, incearca alta nationalitate. Daca iti doresti ajutor, as putea chiar eu sa ti-l ofer. Poti sa imi lasi mesaj in privat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează