|

Salut.Azi am realizat ca fata de care imi place enorm, la care tin... Nu ma vrea si nici nu o sa ma vrea.Dintr-o data mi-au venit in cap 1000 de ganduri gen: Daca fac asa poate reusesc ceva, daca o ignor putin poate revine...

Dupa care dintr-o data m-a cuprins o stare de rau groaznica, ma simteam amortit, corpul moale, rau de la stomac, putin ametit dar doar putin si simteam ca tot corpul meu urla de durere si aveam o stare generala extrem de proasta. Asta pentru o ora cred dupa am inceput sa imi revin treptat.Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa intrerup orice legatura cu tipa e imposibil pentru ca mergem impreuna cu grupul de prieteni intr-o excursie curand.

Si de ce credeti ca am avut acea stare? Niciodata in viata mea nu am simtit asa ceva, ma gandesc la un atac de panica.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Cea ce ai experimentat tu se numește inimă frântă. Cât despre ceea ce e de făcut : Se spune ca fetele se îndrăgostesc mai greu față de băieți deci mai ai o șansă, nu crede că totul e pierdut, însă nu obții ceva presând-o să te iubească, iar dacă îți e prietenă sau face parte din grupul tău de prieteni înseamnă ca e o legătură între voi doi dar din partea ei nu exista atracție, caz în care nu prea ai ce face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Cred că ai făcut un atac de panică.
Dacă știi că nu te vrea de ce continui să te gândești la ea?
Încearcă să pui ochii pe altă fată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează