| SuntMidu a întrebat:

Salut! In urma cu câteva săptămâni am început sa vorbesc cu o fata. In primele zile conversatia decurgea foarte bine, vorbeam fără griji cu ea, râdeam amândoi, îmi dădea semne clare ca ii place de mine, doar ca după câteva zile am început sa ma îndrăgostesc de ea, si de când m-am îndrăgostit de ea, nu mai știu ce sa ii zic, efectiv ma simt ultimu fraier, nu mai sunt eu însumi când vorbesc cu ea, mi-e rusine sa-i zic niște complimente pe care in primele zile le ziceam fără sa ma gândesc. Cum aș putea sa fiu din nou eu însumi când vorbesc cu ea?

3 răspunsuri:
| dullcat5678 a răspuns:

Spune-i adevarul.Eu cred ca daca si ea te place, sa-i declari ca nu mai esti tu de cand ai cunoscut-o, sigur o va cuceri.

| AdioTPU a răspuns:

Îți e jena acum să-i faci complimente deoarece au apărut emoțiile, așa-zișii fluturi in stomac. Ți-e teamă să nu cazi in penibil, să nu te faci de ras în fata ei datorită emoțiilor. Știu că e greu atunci când ești îndrăgostit să-ți ții emoțiile în frâu dar încearcă să te aduni și să fii sigur pe tine și abilitățile tale. Singuranta de sine e atractivă happy

| Fonk a răspuns:

Fă complimente prin mesaje?