| Florin2344776 a întrebat:

Salut, mi-am facut un tatuaj acum o saptamana si a inceput sa se ia pielea de pe el, gen imi apar niste bucati de piele neagra, am vorbit cu tatuatorul si mi-a zis sa-l spal in continuare cu apa si sapun specific pentru tatuaj si sa nu rup cojile si sa le las sa cada singure, dar cand ma spal si dau cu sampon si dupa imi pun acea crema pentru tatuaj cand incep sa o intind mi se rup cojile si imi ramane o culoare neagra mult mai deschisa decat ceea ce am avut si nu stiu exact ce sa fac.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie spălat frate o lună de zile brațul ăla cum să-l speli frate? Nu speli frate brațul ăla deloc o lună de zile și-l dai o dată pe săptămână cu o cremă și Alfie si un spray special pentru cojile alea să nuți afecteze frate tatuajul nul speli și nu-l dau cu nicio apă o lună de zile tatuajul ăla deloc eu știu pe cineva care omul și-a făcut tatuaj si el si îți spun din fapte Adevărate cu Adevărat frate.

| Florin2344776 explică (pentru anonim_4396):

Pai si ce fac il las asa sec

| anonim_4396 a răspuns (pentru Florin2344776):

Ce sec frate? Trebuie să-l îngrijești cu tatuajul ăla nu te joci ce sec spui acolo? El trebuie să-ți spună ce ai de cumpăra să-ți îngrijești tatuajul nu Sâte joci cu el și să-l îngrijești. Eu nu l-am spălat o lună de zile și l-am tratat îngrijit zi de zi noapte avea perna lui tatuajul meu timp de o luna fără nici apă și pe săptămână o dată spray Alfie si o cremă specială pentru tatuaje permanente.

| LisaJulie a răspuns:

Probabil ai pielea mai sensibila sau ai folosit o cantitate de crema mai mare decât trebuia! Citește pe eticheta de la crema cât trebuie sa pui