| RayKzor51 a întrebat:

Salut, sunt intr-o relatie virtuala de 3 luni, am avut o cearta cu iubita si de la cearta s-a ajuns sa aflu ca se mai gandeste la prima ei iubire, cand m-am certat cu ea am fost distant si si-a amintit de el, i-a dat mesaj.
El era rau, distant, indiferent si groaznic de gelos.
A fost ultima lui relatie cu ea, restul a fost doar asa sa puna sare pe rana. Culmea e ca a fost virtual si a stat cu baiatul ala aproape 2 ani.
S-a gandit ca e mai bine sa ne despartim, nu ma merita, sta cu gandul la prima iubire, (nu mereu, rareori) si sa fie cu mine, dar e nehotarata, nu stie ce sa faca.
Am intrebat-o daca mai vrea sa continuam si a zis ca Da, pentru ca sunt al doilea baiat pe care nu l-ar putea inlocui.
Mi-a zis ca stie ca nu il va inlocui vreodata si ca asa zisa cautarea ei a fost degeba, incearca de mult sa treaca peste si a reusit cu mine dar i-am adus aminte de un joc fara sa vrea si jocul ala il juca cu el si a fost ultima data cand a vorbit cu el...
Nu stiu ce sa fac, o iubesc mult, nu vreau sa ma despart de ea, mai ales ca in curand voi merge la ea.
Ce ma sfatuiti?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

rolling on the floor ce pnm, e ciudată rău asta, las-o cu obsesia ei cu tot

| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Daca nu v-ati vazut niciodata, nu poti sa o numesti relatie. E clar ca a inceput sa vorbeasca cu tine doar ca sa mai uite de fosta relatie. Nu cred ca a simtit vreodata ceva pentru tine ci doar i-ai fost colacul de salvare. Din pacate, eu nu vad cum ai putea avea o relatie normala cu aceasta tipa. Virtual nu merge, nu atata timp cat ea nu simte ceva pentru tine. Nu merita sa iti mai pierzi timpul astfel, caci doar te amagesti singur ca poate o sa fie bine candva.

| Andreeush a răspuns:

Și dacă ea încă mai ține la fostul nu îți e clar că relația voastră nu va merge?
Mai ales că a fost virtuală.

| MPersephone a răspuns:

Relatis virtuala? Deci e doar online, nu v-ati vazut in realitate?
In 3 luni tu sa te indragostesti de o persoana pe care nu o cunosti? Si nu spune ca o cunosti, spatiul online creaza o mica impresie asupra persoanei, nu intregul portret, nu-i cunosti gesturile, mimica, nu ii simti energia, n-are cum sa fie iubire. E doar o dorinta adolescentina de a avea atentie si nu va fi niciodata indeajuns.
Cu privire la problema ta, tu nu doresti sa fii numarul 2. Nu doresti ca orice mic conflict intre voi sa o faca sa se intoarca la el. El a devenit o fantezie pentru ea si fie ca a fost o persoana rea, sau nu, ea il creeaza in mintea ei ca fiind un ideal pe care l-a pierdut si la care nu se poate intoarce. Eu spun ca nu merita. Dar, daca spui ca in curand vei merge la ea, ti-ai putea pregati un discurs fata in fata, o conversatie decisiva care va stabili daca are ea sentimente pentru el sau nu. Succes.

| Monquesse a răspuns:

Eu zic sa te lași de sportul asta cu "relații online" deja sunt depășite. Ieși pe-afara cunoaște lume și bineinteles poți caută și pe net dar persoane din orașul tău. De ce sa te amăgești așa pe internet? Nici o șansa nu au asemenea relații.