|

Salut TPU. Am o problema. Peste 4 zile o sa merg la Therme cu niste colegi. Problema este ca sunt cam plinut si ce sa fac ca sa nu rada cineva de mine?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

'Nu sta nimeni sa se uite si sa rada de tine, crezi ca ai fi singura persoana "plinuta" de acolo? fii serios.

| a răspuns:

Și dacă râde, ce? Slăbești? nu cred. Așadar, simte-te bine așa cum ești, și cui nu-i place, n-are decât să râdă, dacă atât îl / o duce mintea. Sau apucă-te de sport, mănâncă mai puțin și mai echilibrat etc.
Tu alegi. Oricum, indiferent cum arăți, faptul că tu te placi așa cum ești și că nu te desconsideri din cauza aspectului e foarte important, atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău.

| a răspuns:

Din pacate pentru tine, nu poti sa slabesti sanatos si repede in 4 zile. Pentru o dieta echilibrata ai nevoie sa mergi la un nutritionist care sa te analizeze si sa iti recomande ce considera ca iti este de folos (un meniu pe zile si pe anumite ore). Daca vei incerca sa tii o dieta ''dupa ureche'' sau faimoasele diete dupa internet gen Rina, Ducan si altele, tot nu va fi de bine deoarece nu stii cum poate reactiona corpul tau si cum dintr-o dorinta de a slabi poti sa te imbolnavesti foarte repede. Nici infometarea nu este o solutie. Daca iti doresti sa elimini surplusul de kg un sfat babesc ar fi sa nu mai mananci prajeli, mai putina sare la mancare, hidratare (2 L de apa pe zi), multe fructe si legume consumate, respectarea principalelor mese, limitarea painii (cel putin 2 felii), si sa incerci sa nu mai mananci seara cu 2-3 ore inainte de culcare deoarece in loc sa lasi stomacul sa se linisteasca, tu ii dai de lucru. Multa ambitie, mult efort, si nu uita si de sport! Nu degeaba se aude reclama cu 30 de minute in fiecare zi...
Suplimentar: De ce crezi ca o sa rada cineva de tine? E cineva perfect? Are cineva un corp de coperta? Fii multumit cu tine si iubeste-te asa cum esti!
Pa, pa.