| FrEeBoY a întrebat:

Salut TPU! Am trimis acum o luna un mesaj la 448 la Orange si mi.a dat 17 mesaje gratuite + inca o luna perioada activa pe cartela. Si acum vreau sa va rog daca mai stiti vreo optiune la fel, nu ma intereseaza alea 17 mesaje gratuite, doar sa-mi mai dea inca o luna perioada activa pe cartela, deoarece poimaine imi expira cartela si intru in perioada de gratie, si am nevoie urgenta. Multumesc!

5 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Nu degeaba ai numele freeboy laughing ce e aşa mult să dai 20 de lei pe o cartelă? oricum dacă intri în perioada de graţie mai ai câteva luni la dispoziţie dacă bine îmi amintesc, nu îţi expira imediat nr. Dar oricum vezi că poţi să îţi bagi creditul de rezervă, cam 40 de cenţi cât pentru un beep, asta dacă nu l-ai folosit deja happy sau pune pe cineva să îţi transfere nişte euro.

| FrEeBoY explică (pentru Cosmiinna):

A, si inca ceva, freeboy vine de la baiatul liber, adica liber sa faca ce vrea, nu gratis...mai invata si tu engleza.

| Cosmiinna a răspuns (pentru FrEeBoY):

Auzi domnule inteligent, free se poate lua şi ca gratuit deci scuteşte-mă cu stupiditatea ta. Nu ştiu de ce m-am obosit să te ajut sau măcar să încerc. Bye foolish

| FrEeBoY explică (pentru Cosmiinna):

Da, se poate lua si ca gratuit, dar depinde de context, si in FeReBoY nu are cum sa insemne baiatul gratis.Bye Bye

| FrEeBoY explică:

Cosmynna...eu nu am nevoie de credit, am nevoie doar de inca o luna in plus pentru perioada activa, nu ma intereseaza cate luni mai am pana imi expira cartela, stiu si eu toate astea, plus reincarcarea de rezerva pe care poti sa o faci DOAR daca ai reincarcat contul sau daca ai primit credit prin transfer vreodata.Am nevoie de inca 1 luna perioada activa deoarece atata timp cat contul meu e activ, pot vorbi cu o singura persoana, sms si minute nelimitate, ca asa e cartela mea, e intr.o optiune cu alta cartela, care e la cealalta persoana, logic. Nu am nevoie sa dau beep. Si eu am intrebat altceva, deci daca nu stii raspunsu la intrebarea mea, te rog nu te baga!