|

Salut TPU... astăzi am i-am tras o palma unui coleg. Nu mai puteam rezista... astăzi tot ma făcea prost si imi arată degetul din mijloc. Am clacat cand a venit lângă mine si mi-a pus mâna peste telefon( la mine in clasa este ceva cu clash royalul si eram intr-un meci important, si vine el si apasă peste tot pe ecran. Am pierdut meciul din cauza lui). A început de luni, cand a mai facut o faza de genul. I-am atins si eu ecranul, crezând ca suntem chit. Însă, a doua zi vine si face la fel si ii răspund si eu cu aceeași moneda. Însă azi, miercuri, am zis sa il las in pace poate ma lasă si el in pace. Desigur, in pauza penultimei ore, se trezește el sa vina lângă mine si sa se împingă in mine. Atunci, m-am ridicat in picioare si i-am tras o palma in cap. Stiu ca nu am procedat corect si de asta i-am cerut scuze. El nu mi-a răspuns.Am procedat corect? Ce se poate întâmpla cel mai rău daca ii zice dnei diriginte?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu o sa ii zica si daca se intampla asta, povesteste-i si tu cum te batjocoreste el.
Si nu mai lasa pe altii sa isi bata joc de tine. Daca te injura ia atitudine si adreseaza-i si tu ceva de dulce, sari si tu cu gura pe el, bataia nu e buna dar verbal macar poti sa il pui la punct.
Asemenea specimene nu au cum sa fie oprite sau ignorate. Asa se simt ei bine cand tachineaza pe altii. Tu daca ii arati ca iti e frica de el mai rau o sa faca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai procedat corect, ca nu aveti voie sa va bateti la scoala.
Probabil te va raporta dirigintei sau directorului si ti se va scade nota la purtare.
Eu daca as fi in locul dirigintei sau directorului scolii, v-as interzice sa veniti cu telefoanele la scola, ca nu mergeti sa va jucati cu ele acolo, ci sa invatati carte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, nu a fost ceva grav.
Spune-i să se potolească altfel data viitoare va fi mai rău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să încerci să nu îl consideri băiat rău. Este modalitatea lui de a dori să fie prieten cu tine. Dacă te porți prietenește, o să fie ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi, frate, de aceea e bine sa mai lasati telefoanele si sa socializati! Acum, daca te spune la diriginte, nu e bai. Din astfel de experiente inveti niste lectii. Eu zic sa iei legatura cu el si sa-ti mai ceri o data scuze si sa discuti cu el. Violenta (indiferent care e ea) este arma omului slab. Discuta cu el. Sunt convins ca se va rezolva amiabil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O să vă pună să vă împăcați și chestii de genul, să îți ceri scuze. Nimic important

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează