| JohnnyB98 a întrebat:

Azi m-am intalnit cu prietena mea la scoala, am vorbit, ne-am sarutat. Iar in aceasta seara am vorbit ceva timp pe facebook, iar dupa si-a schimbat radical limbajul, a zis ca nu sunt de vina, ca a cerut sfaturi de la 5 persoane si a primit acelasi raspuns. Si a zis ca o sa incerce sa-mi spuna maine totul. Eu mi-am dat seama ca vrea sa ne despartim. Pot sa spun ca inca tin la ea dar nu stiu de ce vrea sa ne despartim. Aveti sa-mi dati cateva sfaturi pentru maine sau vreun mesaj de incurajare? A da, si vreo si o lista cu muzica prin care sa ies din starea asta naspa. sad

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Are prietene de buna credinta.Adica invidioase.

| Aleqa a răspuns:

Http://alle696.tumblr.com/ asta e pentru partea cu muzica, da play la playlist si sigur o sa te inveselesti, macar putin. E muzica de calmare, nu manele si mai stiu eu ce.
Pentru faza cu prietena ta, ai rabdare. Nu stii niciodata cate poate spune o fata doar printr-o privire sau printr-un cuvant. O sa-ti spuna ea daca se desparte de tine sau nu. Singurul motiv e ca ii place de altcineva, dar ai rabdare. Daca o sa se desparta de tine, nu e sfarsitul lumii. Mai sunt fete, daca destinul nu va vrea impreuna, nu trebuie sa plangi.

| cristinna23 a răspuns:

Asteapta sa vezi ce vrea sa iti spuna,iar daca vrea sa va despartiti, intreab-o motivul pentru care isi doreste lucrul asta si daca mai simte ceva pentru tine.Iar despre partea cu sfatuitul, cred ca acele persoane care au "ajutat-o" pot sa nu fie bine intentionate, deci ar fi trebuit sa aiba grija cui ii cere sfaturi, in viata nu toti iti vor binele.Si incearca melodia asta s-ar putea sa te ajute http://www.youtube.com/watch?v=1NhPQAQO-Q4

| Giulykaa a răspuns:

Hey.Eu cred ca cel mai bine e sa vezi ce vrea sa iti zica dar cel mai probabil vrea sa va despartiti.Chiar daca ti la ea nu fii trist, mai exista si alte fete.Si stii cum se spune, daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece. Sper ca te-am ajutat.

| JohnnyB98 explică:

Astazi ne-am intalnit sa lamurim totul. Si mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim, doar ca la ultima relatie a ei a pus suflet si a fost ranita. Si dupa mi-a zis ca totul depinde de mine in legatura cu relatia. Si ca vrea sa o fac sa se indragosteasca de mine. Dar pana acum i-am facut cadou de valentine's day, ne sarutam in fiecare zi cand ne vedeam la scoala. Si tot astazi cand ne-am intalnit in alta pauza era parca mai bucuroasa si inainte sa intram la ore m-a sarutat. I-am propus sa ne intalnim duminica tinand cont ca e si 1 martie vreau sa-i iau ceva. Dar unde as putea iesii cu ea, intr-un loc mai retras? Si ce gesturi as putea face ca sa decurca mult mai bine relatia si sa o fac sa tina la mine. Pentru ca mi-a zis ca nu a vrut sa puna sentiment de la inceputul relatiei pentru a nu fi ranita si mi-a zis ceva de genu: "uite ma, asta ce draguta e, chiar merita sa tii la el". Adica ar vrea sa o fac felicita, sa tina la mine. Va rog mult cu niste sfaturi si scuze ca am scris atat de mult dar am vrut sa povestesc totul!