|

Salut TPU! Ma puteti ajuta si pe mine cu descrieri, calitati, potriviri pentru zodiile sagetator si pesti?thinkinglaughing

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Compatibilitati zodii:
Sagetator - Pesti

Sagetator si Pesti? Compasiune sau cutezanta?

Ei bine, sa stiti ca exista amor din compasiune, si asta numai pentru ca inima foarte mare si sensibila a Pestilor este gata sa se sacrifice pentru fericirea unui Sagetator care aspira la descoperirea adevarurilor fundamentale ale existentei umane.

Neptunianul Peste asta si viseaza: sa-i fie de folos cuiva marele sacrificiu pe care e gata sa-l faca de dragul unei mari iubiri, fiindca asta e natura lui: sa-l ridice pe celalalt pâna la nivelul la care îl poate privi de la egal la egal si apoi sa-l ia în brate cu tot cu cauza pentru care acesta suspina.

Cum sa nu-i placa unui Sagetator faptul ca cineva "arde" pentru acelasi scop? Cum sa nu-i placa unui Sagetator faptul ca cineva i se ofera cu totul? Ce-i drept, misteriosul neptunian (Pestii) ar fi fericit daca metafizicul jupiterian (Sagetatorul) s-ar interesa de "suferintele" lui apoase, dar se poate trai si fara... Mai ales daca de el depinde ca relatia sa mearga înainte, în loc s-o lase sa se termine.

http://www.bascalie.ro/compatibilitate_zodii/pesti-sagetator

1 răspuns:
| a răspuns:

Http://www.eastrolog.ro/......6751.html.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează