|

Salut tuturor.aici este vorba despre felul meu de a fii. Cer doar sa fiti ingaduitori cu mine si a nu ma lua in ras sau a ma critica.

Cert este ca nu ma integrez deloc intr-un anturaj.Nu am prietenii si nu ezita un fost "bun prieten" care mi-a fost, sa-mi aduca aminte ca eu am ramas aceeasi iar el "ca are multi prieteni" si eu duc lipsa din cauza felului meu de a fii.

Sincer sunt mai suparacioasa doar din cauza glumelor proaste care se fac in ziua de azi.Nici nu stii cand glumeste cu tine sau cand te ia peste picior si-ti rade-n nas.Am incercat sa-mi fac prietene dar se pare ca e c-am greu. Una a fost prietena cu mine doar cand aveam banii acum cand nu mai am. face pe botoasa si mai schimba o vorba din cand in cand dar doar asa din plictiseala, alta mi-a furat iubitii"la cum sunt eu proasta las de la mine", alta e prea tupeista"ceea ce eu duc lipsa de asta. din cauza fricii de a intra intr-un necaz si le evit pe cat posibil"iar din cauza asta multi ma ia peste piciorsad. In fine faza e ca majoritatea care mi-au fost prietenii, atunci cand ramanea sa ne mai vedem nu arata semn de indiferenta chiar din contra dar apoi pur si simplu abia daca mai ma bagau in seama.

Chiar e atat de greu sa te faci apreciat in lume? Voi cum reusiti sa va tineti prietenii aproape?sad

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Prietenii. pai am multi prietenii. dar nu toti sunt adevarati. nu cred ca am prietenii adevarati, dar asta este ce am putea face.
Daca vrei sa fim prietene, lasa-mi adresa ta de email [id-ul si vorbim ]. Doar daca vrei.

SperanteSpulberate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează