| NYØ2002 a întrebat:

Salutare ma numesc Gabriel, am 17 ani,sunt din Husi, Jud Vaslui si am un asazis prieten il cheama de Damian si mereu face misto de mine.El are bani multi si eu putini, Taicaso si maicasa iau bani multi, peste 5000 lei pe luna ca maicasa e patroana la coafor, taicaso are stupi, cara lemne cu un camion si cum sa nu aiba bani.
Maicamea lucreaza la incaltaminte si ia 1300 lei pe luna+bonuri si tata e lautar si nu are multe cantari si pe o cantare ia singur maxim 1000 lei sau 2000 lei foarte rar.
Si nici eu nu am bani, imi da cam 10 lei pe cantare.Alocatia a inceput sa mi-a dea mama de abia si cu aia ma duc sala
ca m-am apucat de cateva zile si ma si duc la frizerie.
Ma intreba daca am sa ii imprumut 100 de lei pana maine si am zic ca nu am, apoi mi-a spus daca are taicamio sau maicamia si am zis ca nu are de dat.Si i-am spus ca nu are sa ii deie taicaso si maicasa si a zis ca i-a 100 lei maicasa si 100 lei taicaso si cica a spus ca are nevoie de 100 lei, si ca eu am zis ca nu am, a spus ca suntem saraci.Eu cred ca mananca **** ca sa faca misto de mine,ma striga la poarta si ma obliga sa vin om strada si eu nu vreau,spune ca nu stam mult si blablabla, si stam ogramada, face misto de mine cu prietenii lui, adica sunt bagat in frienzone.Ma tot suna sa imi spuna ceva important, eu tot nu ii raspundeam ca nu am ce deaface cu el si el dispera m-a sunat de o gramada dea ori, si pana la urma i-am raspuns pe mess si a spus sa vin la munca la ladite ca da cica 30 lei pe ora, face asa numai sa ma fraiereasca si sa faca misto de mine, acolo cred ca se da 60 lei pe zi.
Si am spus ca nu pot ca am venit de la sala,ca trebuie sa mananc, sa ma spal, sa ma duc la dentist, dupa sa ma odihnesc si seara pe la 7 am 2 filme(Suflete tradate si dragoste si ura de pe national), a spus ca mananc **** in timp ce manca el. Daca nu ii raspund cand ma striga la poarta, apasa ca disperatul pe sonerie si se enerveaza parintii mei si imi spun sa ies in strada si eu ies ca prostu si cred ca face misto ca nu ii place fata mea si de caracterul care il am, eu sunt diferit fata de ceilalti adica sunt mai inchis la culoare din nastere si nu stiu cum pe burta si pe picioare sunt alb si parintii mei sunt mai deschisi ca mine.

CE MESAJ SA II SCRIU LUI DAMIAN CA NU MAI AM CE DE A FACE CU EL?

7 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu îi mai răspunde la telefon când te sună iar când vine la poartă spune-i că ești ocupat iar dacă nu înțelege e problema lui.
Evită-l iar cu timpul nu o să te mai deranjeze.

Răspuns utilizator avertizat
| Sonia822 a răspuns:

Nu ii scrii nimic. N-ai ce explicatii sa-i dai. Il eviti cat se poate. Cand sunt discrepante de statut social, nu prea merg relatiile, nu veti fi prieteni niciodata, accepta asta si mergi mai departe. Nu mai iei contact cu el, cand suna- il pui pe taica`tau sa mearga sa vb cu el, sa te lase in pace, sau sa-i spuna ca esti plecat. Nu da bani la nimeni NICIODATA, ca nu-i mai vezi. Si renunta la anturajul lui. Fara explicatii. Daca apare intamplator, nu-i povestesti in luna si in stele, ca te duci la dentist. Esti scurt, si pleci. Ii spui: bai, am treaba, merg sa invat. Punct. Si dispari. Nu mai ai legatura cu el. Si o sa fii fericit.

| NYØ2002 explică (pentru Sonia822):

Nici nu ma crede ca eu invat bine

| NYØ2002 explică (pentru Sonia822):

Eu i-am scris un mesaj inainte sa plec la dentist

We stii ceva? eu nu am nevoie de prieteni ca tine care sa faca misto,am nevoie de prieteni adevarati care sa nu faca misto etc,si nu ma mai cauta ca nu am nevoie de prieteni falsi ca tine,stai cu prietenii tai si nu ma mai baga in frienzone,sa nu ma mai cauti ca nu mai aveam ce discuta,eu nu am nevoie de prieteni ca tine in viata mea clar?
Dupa el a scris ca eu el ma cheamA sa fac bani si eu il iau la misto(eu am febra musculara si el imi spune ca un taran:hai la munca,nu putea sa imi spuna frumos?
De ex:Vrei sa vii la munca(la ladite),daca poti?))
Si dupa ce am venit de la dentist mi-a spus; ca il iau la misto si pana mea,mi-a spus ca mananc **** ca eu ma duc la dentist, si i-am spus ca acum am fost si a spus i-a arata plomba si i-am spus e bine sa vrei si nu stiu ce am mai discutat si cand a plecat cu bicicleta mi-a spus tigan borat, eu nu sunt tigan, multi imi spun ca sunt tigan ca sunt mai inchis la culoare adica foarte bronzat, ciocolatiu sau cum vrei sa spui.Eu nu stiu de ce la fata si gat sunt negru din nastere si pe corp sunt mai deschis si parintii mei sunt mai deschisi la fata

| Sonia822 a răspuns (pentru NYØ2002):

Nu mai fi naiv, fii intelept. Nu trebuie sa dovedesti nimic nimanui. Nu demonstrezi ca ai fost la dentist aratnd plombe, pentru ca nu ai nicio obligatie fata de el. Nu te mai gandi ca exista.

| Blueberry8 a răspuns:

Simplu! Ii spui ca vrei prieteni adevarati si ca nu ai nevoie de persoane ca el in viata ta si sa te lase in pace.