| Mirunaaa2 a întrebat:

Sfaturi despre relații care sa meargă, va rog frumos, am nevoie

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Relații care sa meargă.
O relație n u merge, în sensul că nu merge singură.
O relație începe printr-o atracție reciprocă. Ești atras de cele mai multe ori de înfățișarea fizică apoi de comportament, de cum se mișcă, de cum vorbește. Ce se întâmplă apoi cu cei doi? Fac, execută acțiuni împreună și asffel construiesc o relație în raport cu un plan de viitor. În acest plan de viitor, nu mai este fiecare singur, ci concep și stabilesc un viitor împreună. Te întâlnești mergi la o cofetărie, la o discotecă, sporovăiești și? Vezi că tu vrei să emigrezi în Noua Zeelandă când el vrea să deschidă un bar la el în comună. Merge relația, mere, mere? C faci atunci? Tu sau el trebuie să renunțe, adică să facă un sacrifiiciu, adică al 6-lea semn de iubire, nescris în cărți. Merită să faci, să facă asta, nu ai de unde să știi dinainte. Dar indiferent că știi sau nu, ca să meargă, trebuie să faceți ceva împreună. Astfel, relația începe să se construiască, apoi o să și meargă.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa faceti exact acele lucruri intre voi, ce raman doar intre voi si doar pe VOI va fac sa va simtiti bine.

Daca faci referire la relatia ta, este relatia TA, nu a altora. Ar fi si pacat te iei dupa relatiile altora, si nu dupa relatia ta (:

| batranulintelept77 a răspuns:

1. Nu căuta sfaturile altora despre cum ar trebui să decurgă relația ta.

| Schizotix a răspuns:

Compatibilitate sexuala, compatibilitate "psihologica", incredere si asteptari realiste, nu idealuri precum Romeo si julieta si diplomatie

| Iunicu a răspuns:

Mai concret, ce nu merge?