| Emma18P a întrebat:

Sunt în clasa a 10-ea și toți colegii ma striga după numele de familie. Nu am un nume de familie ciudat, sunt alții care îl au mult mai urât.Ma deranjează destul de mult înăuntrul meu.
Ma gandesc poate ca le-am făcut o impresie greșită și m-au luat de proastă. Sunt mai timidă nu prea vorbesc cu ei. Dar nu sunt cu toată lumea.
Țin să mentionez ca sunt fata.

2 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

Buna Ema

Nu mai pune la inima nici la suflet Uite oameni care te judecă după numele tău de familie sunt foarte limitați un om normla nu ar face așa ceva de aceai nu ai de ce sa pui la inima nici la suflet lăsai sate judece asta știu iei sa facă cel mai bine nu-i poți opri orice ai face dar exista soluții multe in privința asta 1 evitai 2 stai departe de ei nu sunt normali pentru ca te judecă după numele tău de familie 3 nu avea contact cu așa oameni nu sunt oameni 4 sincer doar pe astea le știu cred ca sunt mult mai multe Nu te necaji nici supăra Nu pune la suflet nici la inima nu ai greșit cu nimic nu ai făcut nicio impresie greșita nu este problema ta ca te judeca niște oameni limitați ieste Problema lor

Ai grija de tine ❤️

| Vladxxx a răspuns:

Nu stiu voi ce aveti cu asta, am cativa prietenii care plangeau sau se crizau daca le spuneai pe numele de familie, sincer pe mine prietenii pe care ii stiu de 3 4 ani, ma striga doar pe numele de familie(nu chiar toti), am multi prietenii care imi spun si pe numele de familie si pe numele mic, daca chiar te jeneaza sau nu iti place poti incerca sa vorbesti cu ei despre aceasta tema, si probabil o sa inteleaga sigur.