|

Urasc scoala. In fiecare zi vin stresat acasa, sunt trist zilnic si chiar nu mai suport. Teme peste teme, teste, note mici, materie multa si inutila, vreau sa duc si eu o viata normala

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Atunci renunță la școală și mergi la munca în străinătate. Ce e asa greu?

| a răspuns:

Esti la liceu sau generala?

| a răspuns:

La varsta ta asta e viata normala din pacate. Esti stresat si findca nu stii sa te relaxezi, trebuie sa gasesti o activitate care te linisteste, ceva placut.

| a răspuns:

Gândește-te așa: „Ce vreau să fac mai departe cu viața mea? Se merită sau nu să mă obosesc cu mersul zilnic la școală și cu învățatul?"... dacă nu reușești să găsești un răspuns, fă o analiză a oamenilor care te înconjoară, vei vedea diferite stereotipuri de oameni pe parcursul vieții. Unii cu școală, alții cu mai puțină, ș.a.m.d. Fiecare e liber să aleagă ceea ce-i place și ce crede el că-i va fi benefic. Părerea mea e că școala e foarte importantă, doar că trebuie să știi cum să-ți gestionezi activitățile zilnice asfel încât să nu mai mergi acasă obosit și stresat, ci să faci totul din plăcere. Sfatul pe care pot să ți-l dau e să te axezi pe ceea ce îți place cel mai mult, și să progresezi în asta. Să știi că nu toate materiile de la școală sunt așa importante precum par, mai ales dacă alegi să lucrezi într-un anumit domeniu. Până atunci însă, cel mai ok e să vezi ce îți place cel mai mult și să te gândești dacă asta vrei să faci pe viitor. Ai să vezi că lucrurile nu mai devin așa stresante și fără sens. Sper ca ceea ce am scris mai sus să te fi ajutat!