| Nuamnumesrry a întrebat:

Vorbesc cu o fata cu care ea zice ca suntem prieteni foarte buni si eu credeam la fel insa in unele dati ea vorbeste foarte muuuuuult prin mesaje cu mine si alteori vb foarte monosilabic (fara sa se intample nimic intre timp). Tin sa mentionez ca nu mi-a cerut niciodata niciun favor important sau nu a avut nevoie niciodata de ceva de la mine.....adica nu urmareste ceva. Care ar putea fi cauza?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| G1G2 a răspuns:

Buna,probabil depinde de starea ei, cand iti raspunde monosilabic probabil are treaba, se uita la un serial, își face unghiile sau multe alte posibilități sau pur și simplu nu are starea necesara pentru a comunica. Sunt momente când poate are nevoie sa socializeze mai mult, daca nu iti da un semn ca te place : privirii pe furiș, se emoționează, e mai stângace...nu simte ceva pentru tine. Un exemplu concret: eu sunt fata, comunic cu băieții uneori o zi intreaga,iar următoarea zi nici nu prea mai raspund, am nevoie de comunicare! Te-as sfatui sa fii atent la cuvintele si gesturile fetei și posibil sa reușești sa dai de capăt întrebării tale, depinde și ce fel de persoana e, daca doar ție iti face asa, iar cu alți băieții se comporta diferit, daca își schimba stările repede.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ori vorbește cu tine din pură plictiseală și atunci când n-are cu cine se implică mai mult în conv, ori în zilele alea e mai obosită, n-are chef neapărat de vorbă

| Urmom2003 a răspuns:

Poate e bipolara