TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
anonim_4396
în 6 Noiembrie 2022 |

Ce părere aveți de următorii care, apar des și constant în reclamele de pe YouTube? David Barla - Libertate prin afiliere! Îla + care cică te- nvață "cum să- te îmbogățești peste...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
eusuntcafea
în 6 Noiembrie 2022 | eusuntcafea întreabă:

Unde ma pot angaja la 16 ani si cat este salariul minim?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2022 |

Cu toții când mergem la cumpărături vedem produse care sunt la prețuri de 2.99 de lei, 399, etc. De ce se folosește această manipulare puerilă în comerț?

19
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Cât ar costa să transform o locuință într-un spațiu comercial sau spațiu de birouri? Care este procesul pentru acest lucru?

5
Răspunde Raportează
inna07
în 5 Noiembrie 2022 | inna07 întreabă:

Bună! Ce părere aveți despre cardul Star BT? Merita?

5
Răspunde Raportează
GogoIulian
în 5 Noiembrie 2022 | GogoIulian întreabă:

Îți poți face o afacere cu doar 10 clase?

13
Răspunde Raportează
AlexAlexandru76
în 4 Noiembrie 2022 | AlexAlexandru76 întreabă:

Salutare oameni dragi! Detin o firma de curierat cu o cifra de afaceri foarte buna, in jur de 370.000 lei pe anul 2021, un profit mare. Dorinta mea e de a ma dezvolta si a achiziona masini second hand...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
misterious92
în 4 Noiembrie 2022 | misterious92 întreabă:

Bună! Ce afaceri vedeți profitabile intr-o comună destul de mica unde exista câteva magazine de tip mini market? Mulțumesc!

12
Răspunde Raportează
___qISi
în 4 Noiembrie 2022 | ___qISi întreabă:

Salut, am și eu o întrebare, eu sunt la muncă și nu am timp să îmi fac un card și dacă o trimit pe mama poate să-mi deschidă un cont la brd, pe numele meu?

6
Răspunde Raportează
SUSAMOGUS
în 4 Noiembrie 2022 | SUSAMOGUS întreabă:

Are cineva idee de ce nu pot sa activez aprobarea plati online din aplicatia bt pay? De fiecare data cand incerc primesc o notificare "Ups, a intervenit o eroare. Incearca inregistrearea manuala a cardului...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 4 Noiembrie 2022 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, cum reationati atunci cand mergeti la un magazin cu 5 minute inainte sa inchida si le vedeti pe vanzatoare ca fac curat sa fie totul pregatit sa inchida la timp, iar ele cand va vad va arunca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
gabrielbabii
în 4 Noiembrie 2022 | gabrielbabii întreabă:

Salut! Știe cineva vreo altă metodă de depozitare cash intr- un aparat SelfPay, pe Paysafecard și după withdraw pe un card de la Skrill? Nu- mi convine taxa de tranzacționare. 1 leu și ceva ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StatescuLuca
în 3 Noiembrie 2022 | StatescuLuca întreabă:

Cum îmi recuperez cardul pe Google play daca l-am șters fara sa vreau, va rog?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Noiembrie 2022 |

Bună, voi aveți probleme cu curierii? Întreb nu de alta dar, de vreo câțiva ani buni încoace parcă s- a format un fel de viciu/ prost obicei în jurul și- n cercul curierilor de a nu mai aduce...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 3 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Pentru affiliate marketing trebuie semnate contracte legale de afiliere, unde trebuie să spună obiectivele de activitate, rezultatele și sumele așteptate? Sau doar se crează blog- uri și conturi...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
DincaDeliano
în 3 Noiembrie 2022 | DincaDeliano întreabă:

Am o bancnota de 50 de euro ruptă (nu complet). La schimbul valutar nu o acceptă și din cate am căutat pe google ar fi trebuit să mă duc la BNR, am fost și au spus că nu accepta. Ce ar trebui...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SingleForOne

Pentru o firmă mică, noua, ar arăta rău să aibă cuvântul "global" in nume?

4
Răspunde Raportează
Sarab21
în 3 Noiembrie 2022 | Sarab21 întreabă:

Hello. După câte luni ați primit alocația de stat după ce ați împlinit vârsta de 18 și ați continuat școala? Eu am băgat actele anul trecut în ianuarie iar în martie mi- a venit, acum, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne

Pentru o afacere, mi se pare dificil de a- ți da seama dacă numele, emblema, chiar și sloganul ar putea fi deja folosite undeva la nivel international. Nu mă refer doar la Registrul Comerțului. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
madalinut123si
în 3 Noiembrie 2022 | madalinut123si întreabă:

Salutare oameni frumoși! Sunt angajat de vreo 3 ani la un restaurant tip fast food, foarte cunoscut în România cât si în străinătate. Imi place ceea ce fac, însă, m- am cam plictisit in ultima...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
rtrtr156
în 3 Noiembrie 2022 | rtrtr156 întreabă:

Am incercat sa imi gasesc loc de munca in strainatate si am dat de un anunt de curier amazon/dhl in Hamburg cu chirie gratis, 2200 euro/luna, dar omul care m- a sunat de pe un nr de Germania imi cere...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 2 Noiembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Când mă gândesc la o afacere, deseori nu țin cont de siguranța cibernetică, atât ca siguranță, cât și costurile lunare sau anuale. Ce firme de cibernetică se ocupă de securitatea altor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dobrinx
în 2 Noiembrie 2022 | Dobrinx întreabă:

Intrebare pentru Crypto. Vreau sa imi explice si mie cineva care este faza cu lichiditatea, de ex BTC, al exchange- urilor. Adica, daca eu vreau sa cumpar sau sa vand 10 astfel de monede iar ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Calvin2048391ttt
în 2 Noiembrie 2022 | Calvin2048391ttt întreabă:

Din ce material sunt facute buletinele?

3
Răspunde Raportează
Vântulalb
în 2 Noiembrie 2022 | Vântulalb întreabă:

Vad aici o intrebare despre revolut si vreau si eu lamuriri. Mai exact, se poate anula o tranzactie? In cat timp de la plata? Se pot face inselatorii prin refuzurile la plata? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
Darkshadoww
în 2 Noiembrie 2022 | Darkshadoww întreabă:

Buna, cum pot sa imi fac card la revolut?

1
Răspunde Raportează
DovleacTurbat
în 2 Noiembrie 2022 | DovleacTurbat întreabă:

Ultilizatori Revolut? Am o problema, i- am oferit cardul nepotului meu pentru a- și achiziționa nu știu ce jocuri, iar acum la 1- 2 zile sunt taxat (la inceput cu sume mici 1- 2 dolari), iar astăzi...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
BellaCioban21
în 2 Noiembrie 2022 | BellaCioban21 întreabă:

Stie cineva cat ia comision banca BCR daca am card la banca aia?

2
Răspunde Raportează
GhitaPower
în 2 Noiembrie 2022 | GhitaPower întreabă:

Salut, vin cu o nelamurire legat de creditele de la banci. Din cate m- am interesat la anumite banci poti face un credit dupa 3 luni la jobul actual, intrebarea mea pentru voi pentru a nu mai bate drumuri...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
GabrielGL
în 1 Noiembrie 2022 | GabrielGL întreabă:

Buna TPU, o mica nelamurirem capitalul monedei bitcoin e 392, 405, 955, 362 actualizat azi 1 11. 2022 unde mai e trecut si B mare de la Bilions adica milioane, adica e trei sute nouazeci si doi ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
yzayza
în 1 Noiembrie 2022 | yzayza întreabă:

Bună seara! De fiecare data cand adaug produsul in cos apare cu pretul intreg desi l- am adăugat din categoria ratelor imi apare ca trebuie sa completez datele de pe card dar nu si numărul de rate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
marafloroiu0000
în 1 Noiembrie 2022 | marafloroiu0000 întreabă:

Buna, duminica (30 Noiembrie )mi- a trimis cineva de pe un cont de bt bani, eu am la BCR, pana acum nu am primit banii, astăzi fiind marți (1 Noiembrie ). E normal sa dureze atât? Cam in cât timp...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Wennty2
în 1 Noiembrie 2022 | Wennty2 întreabă:

Cat pot depune minim la bancomat banca Transilvania?

10
Răspunde Raportează
RaduMirceaROHsHXJsK278
în 1 Noiembrie 2022 | RaduMirceaROHsHXJsK278 întreabă:

Pot face bani online de la 16 Ani?

7
Răspunde Raportează
Anaa939839393
în 1 Noiembrie 2022 | Anaa939839393 întreabă:

Hei TPU! Am o intrebare in legatura cu Revolut. Unora le ia comision de doar cativa banuti 0, 50 dar mie imi ia 6 lei, de ce? Am castigat acele criptomonede si le- am vandut si mi- a luat 6 lei comision...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Ferii
în 31 Octombrie 2022 | Ferii întreabă:

As dori sa incep un mic buissnes acasa pe cont propriu, insa inca nu sunt decis ce sa fie. Imi place sa construiesc deci m- am gandit la ceva tamplar sau sa fac porti din fier. Dati- mi idei si sa nu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Beyourself1245
în 31 Octombrie 2022 | Beyourself1245 întreabă:

Salut. Spuneti-mi și mie o bancă care acorda credit fara vechime in campul muncii. Am 5 luni la ultimul loc de muncă

2
Răspunde Raportează
Koba12345
în 31 Octombrie 2022 | Koba12345 întreabă:

Cu un card raiffeisen pe care ai lei(Ron) am inteles ca poti face tranzactii, cumparaturi si in strainatate in UE acolo convertind valoarea direct in euro, DAR se mai adauga taxele diverse de schimb ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Someone1272828282
în 31 Octombrie 2022 | Someone1272828282 întreabă:

Câți euro poți să câștig de pe un site web făcut de mine, fără a avea un srl sau pfa și fără a-i înregistra undeva?

8
Răspunde Raportează
Koba12345
în 31 Octombrie 2022 | Koba12345 întreabă:

Cand schimbi online valuta preturile de vanzare/cumparare ale valutei respective sunt identice precum ai schimba fizic la agentii de schimb valutar sau la banci?

2
Răspunde Raportează
draudeiw6q
în 31 Octombrie 2022 | draudeiw6q întreabă:

Salut TPU... Aș vrea să îmi deschid o fermă de vaci dar pentru ca nu am nici un petec de pământ si nici nu imi permit momentan sa achiziționez unul, nu știu cum sa fac, imi doresc din tot sufletul...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Adyiasi96
în 30 Octombrie 2022 | Adyiasi96 întreabă:

Salut, Stiti vreo banca care ofera credite de nevoi personale de minim 5000€ pe 10 ani? Daca stiti, dati- mi link ca sa vad in ce conditii se da. Nu ma intereseaza creditele de...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 30 Octombrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Ce alte elemente inovatoare pot fi într- o afacere pe lângă crearea și dezvoltarea prezenței în mediul online (cu propriul site) si social media? Ce alte tehnologii se mai poate folosi? De exemplu:...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 30 Octombrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Pentru cineva care este începător in a înființa o firmă, cât de greu poate fi activitatea de afacere de a înființa mai multe firme pentru alte persoane?

2
Răspunde Raportează
Syrten
în 30 Octombrie 2022 | Syrten întreabă:

Bună TPU! Pot plăti jumătate din prețul unui produs cu banii jos și cealaltă jumătate în rate? Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
Mihaijuv
în 30 Octombrie 2022 | Mihaijuv întreabă:

Se poate depune bani pe un card BCR la banca Transilvania?

7
Răspunde Raportează
alinbrl
în 29 Octombrie 2022 | alinbrl întreabă:

Planuiesc lansarea unei platforme unde se pot consulta ideile principale (text si audio) din cele mai vandute carti din psihologie, dezvoltare personala, Educatie financiara, productivitate etc. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AchiteiRares
în 29 Octombrie 2022 | AchiteiRares întreabă:

Salutare. Am card revolut junior si am 14 ani. Stie cineva cum pot sa il adaug pe telefon in Apple pay chiar daca nu am 16 ani? Varsta minima e 16 ani la adaugarea cardului pe telefon. Cardul e facut pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Syrten
în 29 Octombrie 2022 | Syrten întreabă:

Bună TPU! Pot plati o rata la Ideea Bank/eMag eCredit prin imtermediul cardului de la Banca Transilvania? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Inkulescu70
în 29 Octombrie 2022 | Inkulescu70 întreabă:

Cum mă loghez pe PayPal dacă am contul blocat din cauza vechiului numar de telefon? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian028
    trimisă acum 22 ore

AndreiAdrian028 întreabă:

In loc sa-l respectati si promovati pe Alexandru cel Bun, voi dvs.il promovati idolatrizati si respectati pe Vlad Dracu sau Vlad Tepes care era un ucigas si un tortionar calau ori psihopat!?
    32 răspunsuri
  • Silwian
    trimisă acum 16 ore

Silwian întreabă:

De ce Armata Română nu are curaj sa doboare dronele rusești întrate în spațiul aerian Romanesc?
    12 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 21 ore

Alexandru9971 întreabă:

Salutare tuturor! Sunt pe profilul "Științe sociale", ce facultate aș putea face pentru a ieși direct cu un job bun?
    12 răspunsuri
  • AndreiAdrian028
    trimisă acum 22 ore

AndreiAdrian028 întreabă:

Binele,pacea sunt considerate pacat pentru ca te simti bine,dar raul calaismul, psihopatia bataia de joc batjocura care implica victime nu sunt pacat?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.054
  • Întrebări: 3.953.638
  • Răspunsuri: 17.657.339
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
101 si 102 Dalmatieni

101 si 102 Dalmatieni

Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?

Start quiz
Categorii
  • 652.044 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.838 Auto & Moto
  • 144.239 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.080 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.208 Conversaţii