TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
Gajeel2000
în 6 Iunie 2023 | Gajeel2000 întreabă:

Salut. Știe cineva cât de bune sunt stick-urile de 2tb flash drive, de le găsești pe internet la vânzare cu prețul până în 100 de ron?

4
Răspunde Raportează
Marjuddjeje
în 6 Iunie 2023 | Marjuddjeje întreabă:

Salut, am o intrebare, daca doresc sa vand un iphone xs la flip pot sa o fac direct personal sa merg la ei la sediu sa imi vand telefonul sa nu mai fiu nevoit sa fac comanda prin curierat sa il trimit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2023 |

Salut, daca fac AfiliateMarketing cu amazon, cum imi platesc taxele?

1
Răspunde Raportează
Ioana003d
în 5 Iunie 2023 | Ioana003d întreabă:

Întrebarea va fi referitoare la contabilitate, pentru cumpararea imobilizarilor si a stocurilor: În cerinte exista 3 situatii 1 se mentioneaza valoarea facturii furnizorului 2 se mentioneaza valoarea...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AlexMaftei2001
în 5 Iunie 2023 | AlexMaftei2001 întreabă:

Salut! Vreau sa transfer suma de 1500 euro de pe cardul meu BCR către cardul mamei Unicredit. 1.Merge sa transfer de la BCR la Unicredit? 2 Pot sa transfer toată suma odată sau din bucăți?

7
Răspunde Raportează
Blu3Li0n
în 5 Iunie 2023 | Blu3Li0n întreabă:

Bună TPU. Dacă am card virtual la Revolut pot transfera bani pe el nu? Trebuie să comand cardul fizic. Dar voiam să știu, dacă am doar cardul virtual pot încărca bani pe el nu? Sau dacă îmi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Sktrkdk
în 5 Iunie 2023 | Sktrkdk întreabă:

Salut. Stie cineva cam cat ar valora toate ziarele "Sportul" din anul 1986? Ai mei au o carte imensa cu ele practic si vreau sa o vand. Coperta e simpla, albastra, iar pe cotor scrie Sportul 1986. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
aurelgabriel
în 5 Iunie 2023 | aurelgabriel întreabă:

Buna Ziua TPU! As dori sa obțin un card de credit.Ce îmi recomandați dintre ING și Banca Transilvania. Cei care sunteți clienți, ce părere aveți?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2023 |

Salutare TPU. Am o cunoştință care doreşte să vândă un hectar de teren montan în județul Suceava(zona Fundul Moldovei) cu tot felul de denivelări, etc. pe scurt nu este drept. Nu se poate folosi...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
rapanindian
în 4 Iunie 2023 | rapanindian întreabă:

Salut, Mi am retras (withdraw) banii din paypal in contul bancar, nu mi am primit banii pe card de ceva timp, trebuie sa imi retrag cumva din banca banii pe card sau nu am facut eu ceva bine?

2
Răspunde Raportează
MocanuLeonardo
în 4 Iunie 2023 | MocanuLeonardo întreabă:

Salut TPU. Vreau sa invat sa investesc la bursa. Imi puteti recomanda cel mai bun curs platit pe care il stiti sau folositi acum. Sunt nou in acest domeniu si vreau sa invat mai multe, desigur de la...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Casian14
în 4 Iunie 2023 | Casian14 întreabă:

Salut! Am un magazin online, unde am optiunea de plată cu cardul sau PayPal. La prima comanda, care a fost de 30 lei, cu plata prin PayPal, totul a decurs bine, am primit banii. Totuși la a doua,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mario1994
în 3 Iunie 2023 | Mario1994 întreabă:

Intr-un sat cu 5.000 locuitori, ce afacere profitabila ar merge? În afara de ferme, animale, sera.

22
Răspunde Raportează
Girly97
în 3 Iunie 2023 | Girly97 întreabă:

Azi dimineata mi s-a cerut PIN-ul pentru o tranzactie contactless de 7lei la un magazin pe care il frecventez. Cu ce am gresit?

8
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 3 Iunie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume cum reactionati în următoarea situație disperata? Stați la coada la alimentara și în fata voastră un bărbat ii da mărunțiș vânzătoarei și îl tranteste pe restiera. În acel moment...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
SkyEL
în 3 Iunie 2023 | SkyEL întreabă:

Stiti vreo firma care accepta sa angajeze freelanceri din Romania pentru a le traduce textele din romana in engleza sau invers, am gasit cateva siteuri pe net dar nicaieri nu accepta persoane din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ClaudiuMIUI
în 3 Iunie 2023 | ClaudiuMIUI întreabă:

Salut! Cu o mica intrebare deranjez si eu. Daca lucrez de acasa (Romania) ca angajat la o firma in America la un salar de ex 1000USD ce taxe platesc in mare? Se iau in calcul metodele de taxare de la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Doina90
în 3 Iunie 2023 | Doina90 întreabă:

Bună seara! Inspirat de Greg, persanajul din seria de cărți Jurnalul unui pusti, băiatul meu a hotărât ca își va face un stand de limonada. Asa va câștiga bănuți cu care sa își cumpere ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
în 2 Iunie 2023 | Ieusntanalfabet întreabă:

Știu ca este o întrebare destul de grea dar îmi puteți spune cum sa creez reclame bune pe Facebook adică ce buget îmi recomandați ca să cumpere cel puțin 50 de oameni menționez ca produsul costă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
OmulDinVis000111
în 2 Iunie 2023 | OmulDinVis000111 întreabă:

Salut. Am 14 ani. Ce afacere credeți că ar merge bine pe timpul verii? Fără înghețată, limonada etc. Multumesc

1
Răspunde Raportează
Andreea123i
în 2 Iunie 2023 | Andreea123i întreabă:

Buna. Voi cum ati facut la primul imprumut bancar? Mi.a zis ca nu am istoric, voi ati intampinat asta? Cum v.ati facut istoric si unde? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2023 |

Ce presupune colaborarea cu o agentie imboliara, in cazul inchirierii unei case? Trebuie renuntat la anunturile proprii, postate pe siteuri de genul olx, imobiliare.ro? Trebuie lasat totul pe seama...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
costynel2000
în 2 Iunie 2023 | costynel2000 întreabă:

Cum fac să șterg o tranzactie de pe aplicatia George? Adică sa nu îmi mai apară că am plătit suma x către y?

2
Răspunde Raportează
Ionut0101
în 2 Iunie 2023 | Ionut0101 întreabă:

Buna seara am și eu o problema mam abonat la Bclpayments.net și mi se retrage automat 45 de euro cum ma pot dezabonare sau ce trebuie sa fac?

1
Răspunde Raportează
MulesIonut
în 1 Iunie 2023 | MulesIonut întreabă:

A mai retras cineva de pe paysafecard pe revolut?

1
Răspunde Raportează
Smmo
în 1 Iunie 2023 | Smmo întreabă:

Cunoasteti vreun magazin online cat de mic care sa livreze in Bucuresti produse romanesti din gradina asa cum ne dorim cu totii sa mancam la costuri mici? Rosii, cartofi, morcovi, oua, ceva fructe?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2023 |

Se merită să cumpăr ( creez ), un magazin online, pe care să vând produse pentru copii ( haine, jucării), adulți ( haine, încălțăminte), papetărie și birotica ( caiete, pixuri - alte...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
goldenbullet
în 1 Iunie 2023 | goldenbullet întreabă:

Buna ziua. In legatura cu creditele la banci, era o posibilitate de a se reduce dobanda in cazul in care se platesc ratele in avans pe urmatoarele luni, de exemplu daca platesc luna aceasta rate pentru...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Raymon
în 1 Iunie 2023 | Raymon întreabă:

Salut. Am 16 ani și am strâns suma de 5000 de lei. Îmi puteți spune în ce as putea sa ii investesc fără prea mari bătăi de cap? Adică fără cripto. Etc

4
Răspunde Raportează
Hoodcheck
în 1 Iunie 2023 | Hoodcheck întreabă:

Daca am implinit 18 ani in luna mai, primesc alocatia si in luna iunie fara sa depun actele? Ca stiam ca se ia din luna precedenta.

2
Răspunde Raportează
MocanuLeonardo
în 1 Iunie 2023 | MocanuLeonardo întreabă:

Salut TPU. Îmi poate explica cineva ce sunt acțiunile sau bursa? Puteți să-mi explicați mai "băbește"?

4
Răspunde Raportează
MocanuLeonardo
în 1 Iunie 2023 | MocanuLeonardo întreabă:

Voi aveti incredere sa investiti in Trading 212 sau E toro? Ce sunt acțiunile? Eu cred ca sunt cea mai mare țeapă legală

3
Răspunde Raportează
MirceaCiprian
în 1 Iunie 2023 | MirceaCiprian întreabă:

Schimba cineva un paysafecard de 50 euro cu unul în lei?

1
Răspunde Raportează
Anonima55512347
în 31 Mai 2023 | Anonima55512347 întreabă:

În România, există depozite de produse chinezești de unde poți să iei en- gross la prețuri mici? Ca de pe aliexpress și alibaba? Unde le pot găsi aceste depozite? Am cautat pe google dar nu am...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Blu3Li0n
în 31 Mai 2023 | Blu3Li0n întreabă:

Bună TPU. Dacă vreau să îmi deschid un cont în euro la Banca Transilvania, ei îmi vor da bătăi de cap, sau trebuie documente multe, sau se rezolva totul rapid? Cum este procedura? Pentru voi...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bilii
în 30 Mai 2023 | Bilii întreabă:

Ma duc la info la facultate. Automatica si calculatoare. Si eu cum imi gasesc de munca? Ca habar n-am si sunt si timid.

9
Răspunde Raportează
aaaaausername192
în 30 Mai 2023 | aaaaausername192 întreabă:

Buna, daca am 16 as putea sa ma angajez ca si chelner, daca nu atunci ca si ce as putea sa ma angajez?

11
Răspunde Raportează
Georgequattro
în 30 Mai 2023 | Georgequattro întreabă:

O situatie ciudata. Am avut o comanda prin curier pe care nu am putut sa o ridic personal, asa ca am lasat banii bunicii mele. Cel care mi- a trimis coletul a incurcat comanda si a pus o bucata in loc...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Gabitzu246
în 30 Mai 2023 | Gabitzu246 întreabă:

Va salut! Am și eu un card de cumpărături la BRD. Am platit suma minima de plata, ba chiar mai mult și îmi apare inca o rubrica, suma blocată cu 300 de lei, ce reprezintă asta? Sa mai pun ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
christinabdnr
în 30 Mai 2023 | christinabdnr întreabă:

Sunt în căutarea unui cаzinоu online și mă întrebam dacă îmi puteți recomanda un site care oferă o mare varietate de jocuri și opțiuni de pariere. Aștept cu nerăbdare sfaturile tale.

1
Răspunde Raportează
teclado
în 29 Mai 2023 | teclado întreabă:

Unde ați ascunde banii dacă nevasta vrea sa ii facă praf? Daca la banca se pune poprire pe cont. Daca in apartament, pot sa vina executorii sa puna sigiliu pe el in orice moment.

5
Răspunde Raportează
AriannaCristiana
în 29 Mai 2023 | AriannaCristiana întreabă:

Buna ziua! Se poate face un transfer de pe un cont BCR la BRD/ Revolut ( din aplicație)?

2
Răspunde Raportează
anasimina
în 29 Mai 2023 | anasimina întreabă:

Buna, am nevoie de un spatiu de birouri pentru mine si echipa mea de 4 persoane in Timisoara. Suntem la inceput de drum cu afacerea si nu am un buget prea mare pentru a inchiria un spatiu de lucru, insa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Lexa33
în 29 Mai 2023 | Lexa33 întreabă:

Salut, va adresez urmatoarea întrebare, sunt multe portofele(aplicatii) bitcoin, cripto etc pe care poți sa trimiți bani. Dar întrebarea următoare este... aceste portofele, dacă ai de exp 4 portofele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SERIALS
în 28 Mai 2023 | SERIALS întreabă:

De ce nu exista educatie financiara in scoli si universitati? Ca sa afli despre acest subiect trebuie sa faci un curs de business? Ar trebui sa aflam cum se învârt banii, secretul unei vieti prospere,...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2023 |

Buna TPU, am o nelamurie, am un ceas rolex date just D12 si e un ceas mecanism vintage, ceai care cunosc ceasurile mecanice, imi puteti spune ce valoare ar avea acest ceas? Eu am cautat preturile pe...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2023 |

Buna, mâine voi merge la un magazin alimentar unde vreau să mă angajez ca vânzătoare dar îmi este putin teama. Nu stiu magazinul, nu stiu daca ma voi descurca, trebuie sa lucrezi cu banii, sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Mai 2023 |

Bună! Știe cineva cât câștigă un asistent medical cu postliceala și facultate?

2
Răspunde Raportează
CristiV96
în 27 Mai 2023 | CristiV96 întreabă:

Salut,am primit o suma de bani prin western si as vrea sa stiu cum pot sa-mi transfer in contul bancar romanesc.

1
Răspunde Raportează
GioparpalitoJorginho
în 27 Mai 2023 | GioparpalitoJorginho întreabă:

Buna ziua, in cazul in care suntem un cuplu si a primit doar ea invitatie si a cerut un meniu si pentru mine, cine si cum plateste la nunta respectiva? Eu nefiind invitat direct de catre miri.

4
Răspunde Raportează
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 23 ore

9PM întreabă:

Buna Va mari din nou taxele,, alimentele TVA -ul din octombrie ne-a Bolojan? De ce lumea nu iese in strada? De ce lumea nu reacționează? Ce așteptăm?
    43 răspunsuri
  • AnneM123
    trimisă pe 19 Septembrie

AnneM123 întreabă:

Ajung la disperare, vad atatea fete care isi opereaza nasul desi nu au o problema mare, de unde au oamenii astia atatia bani, iar pentru mine care e ceva ce m ar aduce inapoi pe pamant, ca momentan...? (mai mult)
    34 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 23 ore

tonyc7 întreabă:

Cum e posibil ca din ce in ce mai multe fete de liceu, care nu au implinit inca 18 ani, sa accepte relatii cu profesori de- ai lor sau cu alti barbati mult mai in varsta decat ele, trecuti de 35- 40...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • DoctoruRed
    trimisă pe 19 Septembrie

DoctoruRed întreabă:

Salutare, am un baiat de un an si 6 luni cu fosta concubină nu l- am mai vazut demult pentru că ambii sunt in strainatate ma simt nelinistit in suflet si tocmai ce avusem un vis in care eram pe un camp...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.240
  • Întrebări: 3.951.112
  • Răspunsuri: 17.640.163
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Numeste preparatul!

Numeste preparatul!

Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.

Start quiz
Categorii
  • 651.884 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.677 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.827 Conversaţii