TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
RobertMrc
în 23 Aprilie 2023 | RobertMrc întreabă:

Salut! Vreau sa-mi deschid si eu o flota de bolt food si nu am pe cine sa intreb, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi? De unde sa incep ce acte trebuie sa fac? Un nr de contact?

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 23 Aprilie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Am observat în ultimul timp pe un grup de Facebook de food truck business, că foarte multe persoane își doresc sau chiar își deschid un food truck, pentru a merge la evenimente din țara sau pentru...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 23 Aprilie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Vreau să îmi fac cont de revolut și nu primesc codul pe Nr ce sa fac? Am dat restart la telefon + reinstalare aplicație

9
Răspunde Raportează
UnknownDude1x
în 23 Aprilie 2023 | UnknownDude1x întreabă:

Salutare, prieteni! Ce ați alege, ING sau BRD? Și de ce? Mulțumesc!

8
Răspunde Raportează
Girly97
în 23 Aprilie 2023 | Girly97 întreabă:

Tocmai am descoperit pe contul meu SPV ca luna trecuta angajatorul mi- a schimbat salariul brut la unul sub cel minim pe economie in prezent si in plus m- a "mutat" la o alta firma. Este legal asa ceva?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 23 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Considerați că programele de finanțare pentru agricultori sunt mai multe și mai avantajoase pentru fermierii tineri? Sunt în egală măsură atât pentru fermierii tineri, cât și pentru fermierii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BoboBobo6717
în 23 Aprilie 2023 | BoboBobo6717 întreabă:

Bună! Aș dori să deschid o mică afacere până în 6000 € dar efectiv nu stiu ce ar fi profitabil. Am împrejur câteva sate iar eu locuiesc intr- un oraș mai mic care are de toate. ceva idei de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GEORGEGEO5
în 23 Aprilie 2023 | GEORGEGEO5 întreabă:

Buna ziua, stie cineva o banca sau ifn unde pot lua un credit online in Austria?

1
Răspunde Raportează
AnonimDedicat
în 22 Aprilie 2023 | AnonimDedicat întreabă:

Salut, ce parere aveti despre metodele de facut bani online? Cum ar fi asa- zisul "dropshipping", vad o gramada de persoane pe Youtube, pe tiktok care vorbesc despre dropshipping, aratand cati bani...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bigbrain
în 22 Aprilie 2023 | Bigbrain întreabă:

Ce se întâmplă dacă intru pe jocuri cu plată?

2
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 22 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Cod caen 7022, activități de consultanta pentru afaceri și management. O firmă la început, creată de un student in facultate sau student absolvent, cu venituri mici. Cum ar putea studentul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonymus5643634
în 22 Aprilie 2023 | Anonymus5643634 întreabă:

Am facut 18 ani la sfarsitul anului trecut si de atunci n-am primit alocatia, am completat o cerere de la scoala de acum 3 luni si inca nu mi-au intrat banii.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2023 |

Salut. Ce sa îmi iau la mine in prima cursa pe tir, o sa stau plecat 2 luni? Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?

12
Răspunde Raportează
Marjuddjeje
în 22 Aprilie 2023 | Marjuddjeje întreabă:

Am si eu o intrebare, pot primi in cont pe aplicatia paypal suma minima de 0, 83 bani in cont, va rog e important?

3
Răspunde Raportează
Andrei7467
în 22 Aprilie 2023 | Andrei7467 întreabă:

Am obtinut 10 lei din crypto si practic impozitul este de 10%. Deci datorez statului 1 leu, are rost sa depun declaratia unica pentru atat?

5
Răspunde Raportează
bionicu
în 22 Aprilie 2023 | bionicu întreabă:

Salut! Aveam un bilet si am ales că vor câștiga 11 meciuri din 16 si chiar asa a si fost dar pe bilet imi apare "Pierdut". Știți de ce apare pierdut daca cele 11 echipe au câștigat?

1
Răspunde Raportează
bri1938r
în 21 Aprilie 2023 | bri1938r întreabă:

Daca am 15 ani si vreau sa ma angajez pe undeva unde ar fi cel mai bine sa ma angajez? as vrea sa fac in 3 luni macar 4000-5000 de lei.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2023 |

Salut, la un partaj dupa divort cum se poate face daca o parte vrea sa isi lase partea ei, adica un contract prin care se renunta la partea ei. Se poate face asa ceva? Ca sa nu mai trebuiasca evaluat...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 21 Aprilie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Salut cum pot face un usdt 20 trc? https://imgur.com/CWeqwCb

1
Răspunde Raportează
Ruxxy2023
în 21 Aprilie 2023 | Ruxxy2023 întreabă:

Buna. Asi dori și eu sa știu cum se procedează și ce trebuie sa fac dacă doresc sa închiriez apartamente pe luna de la persoane fizice iar apoi la rândul meu sa le subînchiriez mai departe in regim...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 21 Aprilie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salut. Daca primesc niste banii pe revolut pentru un produs și eu nu- i ii dau acelei persoane produsul are cumva posibilitatea să extragă banii pe care a dat din cont? Sau sa facă ceva reclamație...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Dana56maria
în 20 Aprilie 2023 | Dana56maria întreabă:

De la ce varsta angajeaza continental?

1
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 20 Aprilie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, cum reactionati in situatia asta scapata de sub control? Am fost la aprozar sa imi cumpar bere si in fata mea era un domn care cand vanzatoarea i- a spus cat are de plata, a pregatit banii ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bilii
în 20 Aprilie 2023 | Bilii întreabă:

Salut. Sunt la mate info si vreau sa dau la Universitatea din Craiova.Eu as vrea sa ma duc spre programator.la facultatea de Automatica si calculatoare se face programare? Se invata? Pot iesi si programator...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bilii
în 20 Aprilie 2023 | Bilii întreabă:

Salut.Daca dau la universitate la facultatea de automatica, calculatoare si electronica. Pe robotica sau mecatronica la ce pot sa ma angajez?

3
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 20 Aprilie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Salut, ce inseamna usdt (trc20)? Si cum pot face cont pe asa ceva? Am nevoie pentru crypto imi zice ca trebuie sa trimit ceva confirmare pe usdt trc 20 da nu stiu unde gasesc.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Aprilie 2023 |

De ce țări precum Japonia și Israel, care au lipsă de resurse naturale, pe care trebuie să le importe non- stop, au totuși economii puternic industrializate și venituri însemnate din exporturi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cristinatomulescu
în 19 Aprilie 2023 | cristinatomulescu întreabă:

Cât poate câștiga pe lună un maseur ca liber profesionist?

5
Răspunde Raportează
FlorIn881
în 19 Aprilie 2023 | FlorIn881 întreabă:

Salutare, pot infiinta si inregistrez din punct de vedere legal o afacere la varsta de 16 ani? Am auzit ca poti doar cu acordul parintilor, dar n-am habar daca chiar asa este. Multumesc anticipat.

3
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 19 Aprilie 2023 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, cum reactionati în situația asta scăpată rău de sub control? Mergeți la aprozar sa va cumpărați o pâine și când ii dați vânzătoarei pâinea sa o pună be bon realizați ca nu aveți...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alxxxxx
în 19 Aprilie 2023 | Alxxxxx întreabă:

Salut! Se poate plăti în rate asigurarea pe 6 luni? (Motor 1.4 benzina, am 19 ani)

3
Răspunde Raportează
Lester23
în 19 Aprilie 2023 | Lester23 întreabă:

Salut. Daca doresc sa infiintez un PFA care ulterior sa ma angajez la o alta firma prin acel pfa (nu prin CIM), ce trebuie sa platesc la stat? Stiu ca daca ai pfa, teoreric ramai cu o renumeratie mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LanguageMaster
în 19 Aprilie 2023 | LanguageMaster întreabă:

Dacă cumpăr ceva de la un magazin online din Elveția trebuie să plătesc taxe de import?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Aprilie 2023 |

Care se pricepe cu Binance si Crypto Withdraw sa-mi scrie.

3
Răspunde Raportează
User0987654321
în 18 Aprilie 2023 | User0987654321 întreabă:

Salutare TPU! Vreau să îmi fac o ferma agricola de la 0. Când spun "să îmi fac o ferma", mă refer să îmi cumpăr utilaje agricole și terenuri, macar sa fie afacere de familie, privată, dar...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Nelucojoc
în 18 Aprilie 2023 | Nelucojoc întreabă:

A facut cineva demersurile necesare la Depozitar de a schimba actiuni PECO in actualele SNP, si daca da, cam cate SNP a primit in schimbul celor vechi din 1995 de la Peco? Merci anticipat!

2
Răspunde Raportează
OneTap
în 18 Aprilie 2023 | OneTap întreabă:

Salut, TPU! Dacă îmi deschid un magazin online si vreau sa adaug plata cu cardul, ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa cer de la banca? Și ce bănci recomandați pentru deschiderea unui cont pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
iulian99999
în 18 Aprilie 2023 | iulian99999 întreabă:

Buna ziua, unde as putea sa găsesc un furnizor autorizat pentru a face cursul de broker de asigurări? Cei de la ISF mi- au spus sa gasesc un furnizor autorizat de cursuri și abia după sa revin la ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anasta11200
în 18 Aprilie 2023 | Anasta11200 întreabă:

Cum se pot primi banii pentru un pachet în ramburs cash?

5
Răspunde Raportează
TotoliciCatalin
în 18 Aprilie 2023 | TotoliciCatalin întreabă:

Am un lanț pe care scrie JH ce înseamnă e de aur sau nu?

4
Răspunde Raportează
BastyFCRB
în 18 Aprilie 2023 | BastyFCRB întreabă:

Salut, de unde pot sa gasesc o aplicatie unde sa imi arate cat trebuie sa dau rest unui client? Gen ca la profi la casa de marcat

6
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 17 Aprilie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Pentru cei ce au cont la ic markets: 1. Cat durează până mă identifică? 2. Ce acte îmi trebuie pentru a fii verificat? 3. Numele din cont trebuie sa corespunda cu cel din buletin? Daca nu corespunde...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Lucaaragiale23
Întrebare recomandată în 17 Aprilie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Salut. Daca îmi fac cont la revolut numele din aplicație trebuie sa corespunda cu cel din buletin? Daca nu corespunde nu mă poate identifica, nu? După ce mă identifica pot schimba numele in aplicație? ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lucaaragiale23
în 17 Aprilie 2023 | Lucaaragiale23 întreabă:

Cate conturi pot avea în mt5? Fie ele : Demo Founded Capital propriu Doar cei ce știu să răspundă Există vreo limita pentru conturi?

1
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 16 Aprilie 2023 | Anonimul151 întreabă:

Aplicația FameUp se mai folosește în 2023? Este sigură? Se pot face ceva bani cu această aplicație? Ce părere aveți despre această aplicație? Pe FameUp, se poate promova contul de Instagram,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim637
în 16 Aprilie 2023 | anonim637 întreabă:

Hristos a inviat! In vara vreau sa ma angajez undeva, sa- mi castig proprii bani si chestii. Chestia e ca in iulie fac 15 ani. as putea sa ma angajez undeva, exemplu starbucks sau mc sau orice magazin,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Pauul13
în 16 Aprilie 2023 | Pauul13 întreabă:

Aseara 15.04. 2023 la ora 21.00 cineva din familia mea mi- a trimis suma de 50 de lei de pe contul ei revolut pe contul meu BRD. Prima data a aparut pe aplicatie You Brd ca suma este blocata, acum apare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2023 |

Buna ziua, s- a dat lege ca tichetele- bonurile de masa sa fie obligatoriu 30 de lei? Sau escrocii de patroni pot da tot 10 lei, 15 lei, nicidecum cat ar trebui sa dea. Eu am inteles ca de acum nicio...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 15 Aprilie 2023 | SingleForOne întreabă:

De ce mai toată lumea, afacerile și oamenii simpli, promovează prin advertisement în toate vide- urile pe YouTube (nu am o problemă cu asta), dar așa zgomotos și deranjant? Înțeleg, promovează...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Eduard123321
în 15 Aprilie 2023 | Eduard123321 întreabă:

Salut! Intrebarea se adreseaza investitorilor in Crypto. Vreau sa va intreb, dat fiind faptul ca mai avem 1 an pana la halving si poate inceput de bull market, in ce proiecte investiti sau ati investit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Mie mi se pare ca lumea din ziua de azi a devenit cam nesimtita cu camerele astea de supraveghere, peste tot unde mergi vezi numai camere de supraveghere si la magazine si la case si la curti si la gradini,...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • lpavel
    trimisă acum 9 ore

lpavel întreabă:

A investit cineva de pe aici in Bitcoin? Ce parere aveti de investitia in Bitcoin?
    19 răspunsuri
  • danpopa777
    trimisă acum 9 ore

danpopa777 întreabă:

Va salut cu respect pe toti! am o intrebare întrebătoare pentru voi. cati bani ati avut cel mai mult cash/card? care a fost cea mai mare suma deținută de voi vreodată?
    18 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă acum 16 ore

lkmhjk întreabă:

Buna! Am o problema suparatoare. De cand a intrat AI- ul pe piata, PC- ul meu e mereu infectat cu virusi. Va spun dintr- un inceput ca nu umblu pe site- uri dubioase. Cand fac scanari, fisierul trojan...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.279
  • Întrebări: 3.951.176
  • Răspunsuri: 17.640.490
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 651.890 Adolescenţi
  • 55.506 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.680 Auto & Moto
  • 144.204 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.971 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.833 Conversaţii