|

Buna. Am facut comandat de la PC Garage un sistem pe bucati+asamblare si astazi am primit un email cum ca pentru inceperea asamblarii trebuie sa descarc factura proforma trimisa de ei si sa achitez 30% din pret ca avans. Inrebarea mea este daca pot renunta la asamblare si daca da cand primesc coletul acasa trebuie sa platesc si asamblarea daca am renuntat? Va rog frumos sa ma lamuriti. Multumesc

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pe pcgarage exista operatori.
Poți vorbi chiar cu cel care ți-a preluat comanda, și ii explici ca nu dorești și asamblare, sa o scoată din lista. Dacă comentează, ii spui ca vrei sa anulezi comanda cu totul și. Ai sa vezi ca se rezolva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NLS):

Subscriu la ce a zis NLS, chiar a pus problema bine cu anularea comenzii, asta o sa ii faca sa se miste

iar in teorie nu ar trebui sa iti ceara avans, pentru ca, cu toate ca ei practic "desigileaza" produsele, totusi, dupa aia ar putea sa il vanda ca system daca tu nu il mai iei, totusi, e posibil ca tu sa fi comandat niste piese mai scumpe si un sistem mai exotic care altfel nu o sa se vanda (de gen 2 placi video, mai multe hdd-uri, etc.)

iar daca l-ai luat pe piese, sa fii atent sa faci scandal daca nu iti trimit si cutiile de la fiecare componenta, pentru ca altfel s-ar putea sa te trezesti ca nu mai ai garantie la componentele la care nu mai ai cutii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai comandat asta: pe bucati+asamblare, asta ai primit. Anuleaza comanda. Poti sa cumperi piesele la 15-20% mai ieftin de la alti comercianti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează