| Ramo137 a întrebat:

Bună, cine are revolut poate să mă ajute cu ceva? Am avut un card dar trebuia să ajungă la mine și nu a mai ajuns, apoi am vorbit cu cineva la secțiunea ajutor în aplicația revolut și a anulat vechiul card și a trimis altul nou, astăzi a ajuns.

Tata mi-a trimis 50 de RON pe el și nu a mers la magazin să cumpăr nimic, zice că nu există contul, cont suspendat tradiție respinsă.
După am încercat să mă duc la bancă, a mers pinul dar nu a mers să scot niciun ban.

Si mai ai e o problemă, în aplicație încă îmi apare că, cardul meu trebuie să ajungă că o să ajungă și a ajuns astăzi. Nu mai pot să iau legătura cu cei de acolo fiindcă sunt când vor ei să fie.
Când citesc cardul de pe revolut care îl am acum numărul de tranzacție ăla cu multe cifre este diferit de cardul meu fizic pe care îl am în față, are alt număr.

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

De la banca (ATM) posibil sa ia comision, desi la transferuri e total diferit. Ii poti suna sa le explici situatia si sa iti anuleze cardul si sa iti faci un altul nou.
Cand vine plicul cu cardul acasa, tu vei merge la orice magazin din oras pentru ati activa cardul. La inceput iti cere Pin-ul.

5 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Trebuie sa activezi cardul introducand Pin-ul sa cumperi ceva de la un magazin. Asa am facut eu si nu am nicio problema cu el de la activare incoace. Merge perfect. Numai cu el am facut platile la magazine sau transferuri la alte banci straine.

| Ramo137 explică (pentru MihaelaDart):

Mulțumesc! din pacate nu mi.a mers. pe aplicatia revolut imi apare cardul cu alt numar (ala lung) si cel fizic care a ajuns la mine, are alt numar.

are și mama card revolut dar de fiecare dată când scoate de la bancă îi ia șapte lei

| RAY a răspuns:

Aplicația revolut o ai instalata? Vezi banii în aplicație? Trebuie transferați într un cont bancar sau dacă ai tu un card real revolt activat, ăștia au făcut schimbări majore și au devenit o agenție bancara

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Nu ai cardul validat, activat, cardul trebuie activat ramona

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Cum îmi activez cardul?

Îți poți activa cardul fizic Revoluția dacă efectuezi o tranzacție cu cip și PIN la un terminal fizic. Poate fi un terminal dintr-un magazin sau un bancomat.

Dacă ai comandat un card virtual, acesta nu necesită o activare și poate fi folosit pe loc pentru tranzacții online.

Înainte să puteți activa cardul, trebuie să vă confirmați identitatea.