| IonutValeriu a întrebat:

Dacă plec la muncă cu un prieten dorindu-ne cu banii pusi deoparte sa ne deschidem o afacere, sa investim in ceva si nu ne intindem la haine scumpe prin strainatate sau alte distractii, ci chibzuim cat putem toti banii, iar apoi ii investim cu cap si in reclame si in tot ce are nevoie afacerea, care ar fi sansele daca iti faci treaba cum trebuie sa dai gres si sa pierzi banii?
Dar daca 90% din banii stransi ii investesti in bitcoin spre exemplu?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca vrei sa investești in bitcoin esti pregătit sa pierzi toti banii... A doua zi?

| doctorandus a răspuns (pentru suntserios):

Eu am luat o pufoaica Made in Romania, costa 895 Euro. De ce? Pana mor nu-mi mai trebuie alta. Cutitul nu poate s-o taie, nu se poate zgaria, nu intra apa sau vantul, tine de frig la minus 40 de grade (Fahrenheit sau Celsius, nu conteaza). https://en.wikipedia.org/wiki/Vollebak

| doctorandus a răspuns:

Azi a scazut cursul sub 30 mii USD, dupa ce odinioara ajunsese la circa 60 mii USD. Bine, cursul s-a mai recuperat, dar ideea e ca nu ai nicio garantie ca va creste cursul lui.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Daca iti faci treaba cum trebuie sa dai gres si sa pierzi banii.
Să inveștești în bitcoin nu este o treabă să o poți face cum trebuie. Nu există un- cum trebuie - în acest domeniu. Dacă investești în bitcoin 90%, ai sansa de 90% să îi pierzi.

| IonutValeriu explică (pentru sadrian46):

Dar la prima parte? Daca investim intr-o afacere asa cum trebuie, de la publicitate pana la tot ce are nevoie o afacere, sunt sanse mari sa nu ne iasa?

| sadrian46 a răspuns (pentru IonutValeriu):

Dta ai dori ca eu să te încurajez. Asta pot să fac ușor.
Hai! Curaj!
Să îți dau două exemple.
Ai auzir ce îmseamnă u lanț hotelier? O afacere cu multe hotele din toată lumea care au o anumită calitate, un anumit staudard. de lux, și este proprietatea unui ingur om. Acesta are o fată și dorește ca ea să moștenească și să cunducă afacerea în locul lui. O trimite la facultatea de studii economice. Ea termină facultatea. În acel moment, tatăl ar putea să o pună imediat directoare la unul din hotelele lui, că are 20. Dar nu. O angajează cameristă, cea care face paturile dimineața și schimbă prosoapele în baie. Apoi la recepție. Apoi la restaurantul hotelului. Apoi șef supraveghere personal. Apoi la contabilitate. Asta ca să învețe pe viu, ce înseamnă această afacere.
Alt exepmplu. Un grup de domni din Grecia, aveau adunați mai mulți bani. Ar fi dorit să facă o afacere, dar nu se pricepeau la afaceri. Au plecat în USA și am mers la o firmă deconsultanță în domeniul afacerilor. Aceasta a analizat situația din Grecia, și a evaluat capitalul lor. I-a sfătuit, contra cost, căci o conultanță cotă să întemeieze o firmă de asigurări. Astfel a apărut firma Interamerican. Se pricepeau la asigurări? Nu. Au închiriat sediu, au cumpărat tehnică IT, hard și soft, au angajat profesioniști, experți în domeniu.
Așa că eu nu știu, câți bani veți avea, ce veți ști să faceți, cum veți reuși să conduceți oameni, căci în asta constă o afacere. mai ales.

| IonutValeriu explică (pentru sadrian46):

Multumesc de raspunsuri!

| RalucaRalu2 a răspuns:

Mai bine strângeti bani și investiți într-o afacere reală. La bitcoin este ca un fel de loterie... poti sa câștigi sau poti sa pierzi...