|

Va salut, am si eu o intrebare, as vrea sa import masini din Europa sa le vand in Romania in rate cu credite la IFN Credius sau TBI si care mai sunt ele. Ce trebuie sa fac sa pot vinde mașinile in rate daca am un SRL si vand in rate prin TBI sau Crediusde exemplu, cum iau legatura cu IFN-urile si in ce conditii pot vinde?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Să vinzi în rate prin, asta se cheamă leasing. TBI și Credius nu se ocupă cu așa ceva, Ele dau credt cui cere. dacă îndeplinește condițiile.

| explică (pentru sadrian46):

Eu am cumpărat o mașină din parc auto si vânzătorul a facut cerere de creditare direct din parcul auto către IFN Credius care a fost si acceptată. Eu cum pot sa fac ce a facut vânzătorul din parcul auto, sa pot depune cerere direct din parcul auto către Credius? Asta nu am inteles. El nu a mers la nici un sediu a facut totul din calculatorul parcului auto. Este posibil ca el să poată vândă servici pentru IFN Credius si alte IFN-uri? Cum se face asta? Trebuie sa cumva broker? Sau cu e posibil?

| a răspuns (pentru DanielVersace):

Ce cerere de creditare a făcut el?
A făcut cerere de creditare pentru el sau pentru tine?
Am lucrat cu Credius și nimic din ce spui ru nu iese.
Da, poți fi broker la Credius, dar te-a pus el pe tine să faci ce?
Dacă crezi că așa ceva este posibil, iar eu știu că nu, sună la ei.

| explică (pentru sadrian46):

Este posibil sa faca el cerere online la IFN Credius in numele meu bineînțeles? Ca m-am dus la el am ales masina si a facut cerere online care s-a aprobat in doua ore si pana seara am luat si masina. Dacă nu a facut asa, cum se explica altfel? Ca asta s-a intamplat.

| a răspuns (pentru DanielVersace):

Dacă tu plătești acum în urma cererii făcute de el o rată lunară la Credius, asta s-a întâmplat.
Ceea ce nu înțeleg este cum, căci este totuși o procedură, prin care am trecut de nenumărate ori.
Dar știi ce contract ai cu Credius? Ai habar ce dobândă imensă? Pe cât timp? Ai o copie de contact de leasing sau împrumut la mână? Cu cine ai semnat acest contract? Care este entitatea? Totul foarte dubios din punctul meu de vedere.