Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna am un atv linhai de 50 cmc 4t, la inceput tragea forte tare dar dupa cam un an abia daca pot sa urc o panta(atv-ul este second hand) si eu nu nu i-am schimbat nimic la el. Nu stiu ce sa-i fac sa...? (mai mult)
Stie cineva daca lucreaza cei de la Radacini Motors astazi?
Care stie cat consuma un scuter aprilia sr? si cat prinde viteza maxima?
Heey`:* Buna TPU`:*. as vrea si eu sa stiu daca s-a aprobat legea aceea cu permisul de conducere la 17 ani... daca esti insotit in dreapta de un adult.ms frumos:* funda:X
Buna T.P.U.Am un scuter si vreau sa fac impresie pe strada la o fata cunoscuta. Ce trebuie sa ii pun la scooter? (sistem audio etc) Sa-i spun sa-si puna casca? Unde pot sa o mai duc? Ce pot sa ii...? (mai mult)
(Funda) Ce pot sa procur de la malossi pina in 15 euro?
Ce parere aveti despre Ford Ka? Este o masina buna de oras? cat consuma si cam cat costa asigurarea?
Salut TPU Am o intrebare care ma macina de la o vreme din cauza unor probleme a trebuit sa abandonez scoala cu toate ca nu sunt foarte multumit dar asta e. sa trecem la intrebare, cate clase sunt necesare...? (mai mult)
Sal! Daca cumpar o cheie briceag cu cip si cu telecomanda incorporata, pot sa fac telecomanda sa functioneze fara sa schimb centralina? Cumpsr cheia noua fara centralina. Multumesc anticipat!
Am un Mercedes de 7, 5 t Eco power 814 motor atego.De ce cand il bag in sarcina nu trage si intrerupe?
Ce ma scumpa masina din lume este?
Salut..am 17 ani si m-am gandit sa dau pentru subcategoria A1 si sa imi cumpar un motor..In legislatie scrie ca ai voie sa conduci numa motoare pana in 125 cmc(11 kw). Daca imi cumpar unu de 250(30kw) si...? (mai mult)
Care ar fi cea mai buna masina pana in 1000 euro(second bine inteles) Trebuie sa mentionez ca am luat permisul de curand, am 19 ani. Dau premiu mare pentru raspuns bun :d
Am un sistem audio 5. 1 care il folosesc la laptop si as vrea sa il leg in masina la casetofon.sa ii pun adaptor si sa il bag in priza la bricheta... ce parere aveti?
Audi q5 vs bmw x3 motivati alegerea!
Cam cat credeti ca costa un atv bombardier?
Salut, ce taxe anuale se platesc pentru BMW e36 si in ce valoare (fiecare si per total)
Hei, TPU! Am o mare problema, va rog ajutati-ma, e o urgenta! :| Cineva a uitat cheile de la masina in portbagaj. E vorba de o masina BMW 525 cu inchidere centralizata. A spart si geamul, da' nu a...? (mai mult)
Ce parere aveti despre BMW E36?
Cat consuma un tractor cu o remorca in spate gen pavilion apicol?
Vand setmotor piaggio bravo(setul nu contine sigurante si segmenti in rest are tot) de 49 cc 100 ron negociabil cine vrea sa-mi spuna!
Am un dvd de masina pioneer http://www.okazii.ro/electronice-altele/dvd-pioneer-avic-x1r-a45575534(la fel ca acesta). Vreau sa pun niste videoclipuri pe un cd sau dvd sa le pot vedea la masina.Am...? (mai mult)
Aproximativ cati lei a consumat calculatorul daca a fost aprins toata ziua?
(Funda)Deci am un scuter chinez prinde cam 65-70 depinde de bataie vantului are 1500km rulati si as dori sa ii pun un set de 80cc. Intrebarea este daca i pun un set de 80cc ce sa ii mai reglez sau ce sa...? (mai mult)
azi am terminat in sfarsit proiectul meu :X dupa 2 luni de studiu planuri am gasit cea mai asociata masina cu un lamborghini aventador un bmw m3 am facut pe comanda piese de lamborghini si...? (mai mult)
Am o nedumerire... Un italian care traieste in tara sa natala, poate face asigurare la masina lui in tara noastra pentru a plati mai putin?
Cum se strang franele la o bicicleta bmx ca sa prinda frana foarte bine? Cine imi da exemplu de video sau care explica mai bine primeste funda!
Am si eu o mare problema. Am un motocultor "Lombardini" de 14cp si mi-au puscat platinile de la el si nu gasesc nici unde de cumparat. Cunoasteti careva vreun site de unde sa cumpar asa ceva?...? (mai mult)
Salut, o problema la scuter Viper, are 50 cubi.Caind merg cu el parca se ineaca si puterea este mai slaba.De la ce poate fi?
Salut de unde pot gasi si eu un scuter sau atv ieftin ASTEPT RASPUNSURI
As dori si eu un manual sau niste specificatii despre acest motor Slanzi DVA1550. Multumesc
(funda) Cum sa reglez carburatorul la un scuter de 50cc in 4 timpi, ajutor, va multumesc.
Salut..Imi spuneti va rog cum bag melodii track pe un usb?
Ce parere aveti despre FirstBike Energic? http://www.firstbike.ro/ViewMoto.aspx?d=1&c1=1&c2=9&p=energic--57p455
La un ford mustang din '69 se poate schimba motorul? de ex. de la unul cu cap. cilindrica: 4700 cm3 la aprox 2000 cm3?
Cine ma poate ajuta sa gasesc la CD player codu renault megan MODEL NR:22DC277/62 R748 SECURITY RN277F40409687 PROD NR:FD0304050409587 8200256141TR748 8D00256141TR ajutati-ma plzz
am si eu o problema, nu mai pot deschide masina din telecomanda decat dupa ce apas e 5-6 ori si tin mai mult apasat, mi s-a intamplat cam de acum o saptamana si am crezut ca este de la bateria...? (mai mult)
Dati-mi va rog un link de pe care pot cumpara ATV-uri second hand ieftine.
Imi spune si mie cineva de unde pot cumpara si eu un motor pentru piaggio ciao sau macar pe ce site sa intru ca sa comand unul?
Ce carti trebuie sa imi cumpar daca fac scoala de soferi peste vreo 2 luni, dar vreau sa ma apuc de invatat? Si alte sfaturi? Multumesc anticipat!
Sall tpu.....stiti cu ce sa ma spal pe maini ca sa scap de ulei....am lucrat la tractor si mi-s degetele nergre.Nu stiti vreo solutie pentru a scapa de uleiul de pe maini?
merge sa pui inversor la atv quad hummer 110cc? si daca se poate, are voie domnul de la atelierul magazinului si cat costa? dau funda
am un piaggio bravo, si acu de curand i-am schimbat setul motor ca nu mai tragea, dupa ce l-am montat imi mergea inecat i-am schimbat jigleru si i-am pus unu mai mic sa m-ai rezolvat problema daca? (mai mult)
Buna TPU. ce role as putea sa pun la scuterul meu cu motor de 49. 5cc sa aiba si demaraj si sa prinda si ceva viteza Funda
Funda! Salut, am dreptul de a cumpara o masina si a o trece pe numele meu, apoi in cazul in care vreau sa o vand, sa fac actul de vanzare cumparate, am 16 ani. Imi permite legea acest lucru?
Corvett-ul are caroseria din plastic :O
(Funda) Scuter 50cc, ce e mai bine, filtru de aer sport, sau cel stock cu un burete malossi? dau fuunda 11000%
(funda) Filtru aer sport, ce e mai bun, pun unul sport, sau il pun pe cel stock cu un burete malossi?
Cel mai bun filtru sport de aer, la scuter
(Funda) Care e cel mai bun filtru de aer sport la scuter?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!