Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Ce stiti de isctr(fostul arr)? au inceput controale in trafic
Vand Stickere Auto -- Monster Energy, Drift.ro, 4tuning detalii la : bogdy_nfs_braila@yahoo.com (preturi avantajoase-trimit si prin posta)
Ce risti daca ai facut un accident auto din cauza care un om a murit? Va rog raspundeti sincer nu bataie de joc! a, nevoie sau mai bine zis vreau sa stiu! Va rog! Funda;)
daca cumpar o masina inmatriculata in romania peste un an m-ai platesc taxa de poluare? Funda + vot.
Faceti un top 10 suv-uri care sa faca fata la drumurile din romania
vreau sa imi cumpar un moto de 50cc in vara si as dori sa imi spuneti ce moto de 50cc sa imi aleg si de ce sa imi aleg aceasta motocicleta
Face sa cumpar o HONDA Sh150 cm3 din anul 2002 12000 merse, pret de 300 EUro, cu plasticurile farmate, motorul bun, dar plasticurile farmate total? tin sa mentionez ca vreau sa-l iau sa-l restaorez...? (mai mult)
Pe ce masina as putea face scoala din urmatoarele:Daewoo cielo, Dacia Logan, Seat Ibiza, Seat Cordoba? care e cea mai buna la condus?
Vand 2 licente (5 euro ) si 1 cont (4 euro) steam... pentru cine este interesat sa lase idul pm! :) :)?
caut o tema ca o alarma de la masina cand se deschide pentru telefoane. Dau fundita si voturi la toate intrebarile la care vad raspunsuri date de voi.
Stiti careva unde gasesc piese de Fiat Albea Facelift 2007 din dezmembrari?
Pentru ce te poate pica la examenul auto (traseu)?
unde pot gasi poze cu masini (in special vw si dacia) care dau fleshuri sau semnalizeaza. Dau o funda si un vot. PS:scuze pentru caligrafie dar nu prea imi merge tastatura bine.
Ce parere aveti de : http://www.autostiri.info/uncategorized/legea-taxa-auto-2012-anulata/
Ce parere aveti despre Scoda superb 2009?
Care vi se pare mai ok? VW Golf mk4 sau Mini Cooper r50? Niste detalii.
Se poate monta instalati gpl diesel? daca da un pret aproximativ imi spuneti si mie? si un site unde as putea gasi asa ceva? :D
Care este cea mai buna masina din lume? Eu stiu ca e bugatti veyron dar cica ar fi paggani zonda.
As Vr Sa Stiu Daca Bugatty Veyron Este Cea Mai Buna Masina Din Lume.
De unde fac rost de 25 nave spatiale?
E vreo rusine sa nu iei permisul din prima? Salut acum aproximativ 3 saptamani am dat pentru prima data sala pentru permisul de conducere cat. B si am picat, am fost oarecum dezamagit dar nu foarte mult...? (mai mult)
Daca am mancat 4 felii de paine ingrasa? Cat?
La permisul de conducere ce inseamna atestat pentru categoria c sau d
Salut, am joi examenul teoretic pentru permis si pe fisa mea in dosar acolo scrie numarul de pe fostul buletin, eu intre timp l-am schimbat si acum am alt numar. Ar putea fi o problema?
De ce se aude un fel de vajait asa mai ascutit la masina mea cand intra turbo in functiune? Ii un sunet placut fluiera asa c0oL... da oare ii ceva problema? Sa intamplat asa dintr-o data sa se auda! Cine? (mai mult)
Ce ziceti de aceasta masina http://www.buletinulauto.ro/anunturi-auto/audi-80-1991-40-176018.html? mie mi-a placut dar cei care au mai avut la fel vreau sa stiu ce probleme ar putea avea. funda
Stie cineva cat costa un bilet de autocar pe ruta pitesti- zaragoza, doar dus?
Daca am Subcategoria B1 pot merge cu o asa masina : http://www.bestauto.ro/aixam/altele/mini/auto/2192684.htm?pgsource=searchresult& fuelname=diesel& year=2004& colorname=albastru& countyname=bucuresti&...? (mai mult)
Salut, Stie cineva daca s-a anulat taxa asta auto care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2012? Am vazut pe OTV ceva legat de aceasta taxa precum ca s-a anulat. AM o dacie si mi se pare absurd sa platesc...? (mai mult)
Unde imi pot calcula taxa de poluare? (ma refer la cea noua) Care stiti sigur, va rog ajutati-ma! S-a anulat noua taxa de poluare? precizez ca masina ce vreau s-o inmatriculez este din '94, este adusa...? (mai mult)
Mi-am lasat masina la tara in garaj si n-am folosit-o timp de o saptamana. De dimineata cand am deschis capota ca sa pun antigel am vazut un ditamai sobolanu care s-a strecurat pe sub motor mai exact pe...? (mai mult)
Sal tuturor! Povestea este urmatoarea: Am avut o masina cu care am avut o groaza de belele si m.am hotarat sa o dezmembrez. Am dat anunturi, telefoane etc si intr. un final a venit cineva la mine...? (mai mult)
S-a anulat taxa auto?
Salut.Am o problema destul de ciudata la masina.Am un Opel Astra iar "chestia" ciudata este ca in momentul in care bag in mansalier, luminile albe tremura si chiar se sting pentru o fractiune de secunda....? (mai mult)
Cine stie cat ma costa sa fac o cheie cu cip pentru un ford?
Stiti ceva de taxa de poluare s-a scos? sau va scadea? deci specific taxa de poluare nu de imatriculare dau fundita
Buna am o intrebare ce se intampla cand la un accident te intelegi pe cale amiabila mai intervine si politia?
Salut, am si eu o intrebare, am achizitionat un scuter inmatriculat pe un sat iar eu locuiesc in sibiu, daca vreau sa il inmatriculez pe primaria sibiu cat m-ar costa numerele?
Cati kilometri rezista un motor? salut TPU! strang bani ca sa imi iau in primavara o masina si vreau mult un bmw dar nu imi permit ceva mai bun decat unul din 1994-96, model 318. astea majoritatea au...? (mai mult)
Stiti ceva de taxa de poluare s-a scos? sau va scadea? dau fundita
FUDA! Pe ce buton apas la gta san andreas ca sa decolez cu Hydra (nu sa urc in sus ci sa decolez exact ca cel pentru cascadorii)...
Care dintre marcile de masini Bmw si Mercedes este mai buna? Argumentati raspunsul
Cum pot sa blochez o persoana? Ma tot suna si vreau sa scap de ea:( ajutati.ma va rog dau funda; x :o3 si sa stiti marca telefonul este Nokia...astept raspunsuri eficiente si bune
Daca ai mei imi cumpara o masina se poate pune pe numele meu daca fac 17 ani peste 2 luni?
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie.Am toti banii 40 milioane pentru un matiz, am vreo sansa sa gasesc?
Sal, cine imi poate sa-mi dea niste sfaturi sau ceva video poate, am un piaggio liberty 50cc 4 timpi, si am schimbat fultru de aer sport, trebuie sa reglez carburatoruldar cam nu stiu, cite ture si...? (mai mult)
Mi-au luat numerele pentru transport ilegal de persoane si mi-au dat amenda mare, am contestat amenda si sunt in judecata, si am inteles ca numerele nu se returneaza pana nu se termina procesul. Daca...? (mai mult)
am auzit de subcategoria A1 si B1. Pentru ce este fiecare si de la ce varsta se obtin. Funda si vot.
Am un golf 3 4 usi hatckback si de 2 zile se aude un zgomot la roata spate dreapta in mers si mai incet in stationare.Care ar fi problema? Posibil sabotii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!