Salut la toti.Deci am un atv de 125 cmc iar eu am 14 ani. dupa cum stiu eu nu am voie pe el pentru ca depaseste 50 cmc. dar ce imi puate face cel care ma opreste(pollitistul). ma refer daca imi da amenda...? (mai mult)
In legatura cu NFS World. Se fac update-uri cu masini noi? Ca sunt foarte putine. Si daca il jucati... Ce masina de Tier2 imi recomandati? Eu vroiam sa imi iau Dodge-ul acela negru(am uitat numele). E destul? (mai mult)
Ce parere aveti despre Ford Mustang GT? Eu in ador :x
Cum pot face rost de un atv bmw mai ieftin dar nou?
Salut am o intrebara intrebatoare care intreaba cum pot scoate un user de pe youtube din spam :(( ca i-am dat din greseala spam userului epicmvz ma poate ajuta candva? pls dau fundita (ceo fii si aia) ...? (mai mult)
Care este cea mai rapida masina din lume? Uni zic ca bugatty este cea mai rapida... este adevarat?
Imi puteti zice unde gasesc un suport pentru numarul de inmatriculare cu led...pnt un audi a6 un site ceva... dau funda
La o masinuta rc cu motor termic(nitro), se poate folosi si alt combustibil decat nitrometanul? Se poate folosi benzina? Sau sare motoru daca o folosesc? Nu as dori sa dau 100 ron pe nu stiu ce cantitate...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri cu masini bune.
Ce taxa se plateste in 2011 pentru masinile cu motor de 5461 cmc?
Sal, o problema cu masina, merg cu 60, 70 km la ora acul ajunge la 90 grade si ramane acolo totul normal dar atunci cand depasesc si ajung la 120, 130 la ora evident si la o turatie mai mare incepe...? (mai mult)
Sall la toata lumea, am o problema cu masina deci: apa nu pierd, merg cu 60, 70 km la ora(adica cam pana la 3000 de turati) nu am nici o problema acul ajunge la 90 grade si ramane acolo dar odata ce...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti:cum va dati seama ca o fata va place? funda!:):):)(scuze pentru postarea intrebarii l aceasta categorie, dar aici sunt cei mai multi baieti)
ce parere aveti de Peugeot 307? Tot ce se poate zice despre el, motor, interior/exterior, performante, finisaje, fiabilitate, dotari, tinuta de drum, stabilitate, sonoru interior, etc...tot? (mai mult)
Sall.Stie cineva cum imi pot schimba datele si avatarul pe contul de youtube dupa ce l-am facut.VA Multumesc!
De unde pot descarca un program sa testez masina auto universal? diagnoza auto
De ce masinile americane gen muscle car au curbele proaste? cei de la top gear le critica, nume falnice precum camaro, chrysler, se pierd in curbele stranse.(nu fiti prea mecanici in explicatii, am...? (mai mult)
Cati CP are un mustang?
Un joc cu masini stie cineva. dar sa fie de genul colin mc rae. sau ceva de genul sa merg eu pe zapada, etc :-? Funda pentru cel mai frumos joc :D
Ce ulei se foloseste pentru Suzuki Samurai?
Defpt nu o sa pun o intrabre, ci o rugaminte. Fratele meu a intrat intr-un concurs si daca face cat mai multe vizualizari pe youtube la filmuletul asta http://www.youtube.com/watch?v=n8NHS1SQrgk castiga...? (mai mult)
Este adevarat ca in America poti conduce o masina de la 16 ani cu un adult alaturi de tine?:)
Ce modificari se pot face la Suzuki samurai pentru a fi o mai buna masina off-road? Trebuie modificari si la motor?>Funda!
Spuneti-mi si mie va rog de unde pot sa cumpar dupa net o fulie pentru un motor de citroen berlingo DTI DE 2000. Dau funda
Deci tata vrea sa imi ia un scuter. De la ce varsta pot sa il folosesc? Eu am 12 ani.
Ce parere aveti despre toyota celica ca aspect ca dotari ca motor ca si consum?
Daca plec la ora 3 dupa amiaza in Viena, cate ore fac pana acolo? Fundoii; x
Ce fel de masina tiar placea sa ai? daca imi place foarte mult masina acela va primi fundita.
Detinatorilor de motoare clasa 125 ce credeti ca merita sa achizitionezi un cross sau unu motor tip arpilia RS?
Revin cu o intrebare spuneti-mi niste masini SPort 2 sau 4 usi pana in 9000 euro? fundita pentru cea mia faina
Ce putere are un casetofon original de logan pe caseta?
Stiti de la ce varsta poti circula cu ATV-ul? Si as mai vrea sa stiu ce iti trebuie pentru a putea circula(legislatie,,, permis,,, etc). Astept raspunsurile voastre.PWP
Cum ajung cu transportul public (autobuz-troleibuz) din Militari pana la Complexul Europa?
Am un Iveco Daily de 3.5 t din anul 2004. Faza e ca Iveco-ul nu are ABS. Se poate pune ABS pentru masina?
Cum fac sa sa mi se arate IP intern nu cel extern? ClickNet modem SmartAX MT882
Caut suspensii spate mercedes 190d
Cum sa ajung agent de asigurari?
Cam cat m`ar costa sa pun muzica pe masina de 150W? [casetofon.boxe.tun.statie?:D] mersi
Ce jocuri cu masini imi recomandati pentru 512 mb ram?
si Sarbatori Fericite! La Dacia Solenza Cum pot afla consumul instant sau cati km am mers chestii de genu asta ca la logan P. S am computer de bord Funda
(FUNDITA!)Buna am un monitor PHILIPS 107S6 si as vrea sa aflu ce rezolutie are.Sa stiti ca nu mai am carticica de al el sau ceva asemanator pentru ca mi l-am luat cand eram mai mic si atunci nu stiam chestii...? (mai mult)
Cat costa un chevrolet camaro? un mustang? aston martin? plssss! funda:):):) va pup!:)
In NFS MW poti tuna masinile de la carriera? cum?
ce masini va plac? mie imi place toate care sunt frumoase si tunate.
Cate tone are un bmw 750i si ce consum are la drum intins si in oras?
Hei am o prosblema legata de NFS mw: L-am batut pe boss 15 si mi-a dat masina lui L-am batut pe boss 14 si NU mi-a dat masina lui.Probabil ca la bossi apar niste indicatoare, eu la boss 15 am ales 1...? (mai mult)
Ce este verbul?
Care sunt diferentele la fiabilitate, durata de viata etc intre audi a4, vw passat si skoda octavia? Si nu ziceti pls ca audi e audi, vw e vw etc. Efectiv ce e diferit in afara putin de design si marca...? (mai mult)
Volkswagen sau Mercedes, care masina?
Mercedes gl 500 sau Mercedes ml 500? De ce? Cel mai convingator raspuns... fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!