Care este mai bun dintre? Mercedes G 55 AMG SW L Mercedes G 500 SW Cabriolet
Care este mai bun la off road, la viteza, la performante etc. din? Mercedes GL 500 Mercedes ML 63 AMG
Salut.Merita 3700E un Opel Vectra B 2001 1.6, 16v clima, geamuri elect fata, comp bord, comenzi volan, jenti aliaj, 5 anvelope michelin?
Care este modelul de la marcile audi, bmw, volkswagen sau mercedes. care este cel mai bun la off road?
Hello...am si eu o dilema:cu ce e mai bun sist AWD decat FWD? adica cu tractiunea pe spate stiu, ca fuge spatele, iarna e dezastru, etc. Insa la un 4 wheel drive daca puterea este distribuita, asta? (mai mult)
Poate acesta http://www.youtube.com/watch?v=pUD7znT5zmk&NR=1
Se mareste taxa de poluare sau taxa de inscriere? si cu cat
Hey! am 17 ani si as vrea sa imi cumpar o masinuta de 500cmc, am vazut cateva prin oras si mi se par prea penale. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna de unde o pot cumpara si unde pot face scoala de soferi?...? (mai mult)
Pot trece vama daca unul din stopuri mi-e spart?
ce masini va plac?
Care este masina voastra preferata?
Ce ati alege intre? Audi a6 allroad Audi a7 sportback Audi a8 L
Ce parere aveti despre pretul benzinei? pentru cei cu masina, sa luam de exemplu Rompetrolul eu de aici iau benzina, dar pretul e mult prea explodat fata de acum 1 an jumate cand era benzina 3 lei. Benzina...? (mai mult)
Ce ma sfatuiti sa imi iau, un bmx sau un mtb (bicicleta de scheme)?
Din 2011 cat v-a costa taxa de inmatriculare pentru un autoturism euro patru.
Cum indepartez arcul care tine becul de la far (logan)?
Ce carti imi recomandati despre remorca? Ce carti stiti despre remorca?
Ce carti imi recomandati despre istoria marcii Opel? Ce carti stiti despre istoria marcii Opel?
Blocul cilindrilor motor este acelasi lucru cu camasa cilindrica motor?
Sall... ce ati alege intre un volkswagen golf, passat, audi A4 si renault megane? Sa zicem ca sunt toate cu motoare pe benzina, de 1.8 la 110cp. Ca sa nu se puna problema de putere. Ma refer doar la? (mai mult)
Cine stie unde este limitatorul la scuter si cum poate sa mearga mai tare
Ce este kit-ul de distributie? Trebuie sa-l schimb (la revizie am aflat) dar nu stiu ce e ala...De asemenea trebuie sa schimb si kit-ul de accesorii...
Sall, am si eu o intrebare: Anul acesta imi expira permisul de conducere, iar peste 2 ani imi expira buletinul, si peste un an atestatul de conducere. Iar situatia sata astfel: primaria ne-a schimbat...? (mai mult)
Cand o dacie nu mai merge "cand apesi acceleratia nu se mai tureaza si moare motorul" ce s-ar putea sa aiba?
Ce inseamna facelift?
Dupa ce i-am dat Loganul unui prieten sa-l duca la revizie (eu nu prea mai am timp) am vazut in carnetul de intretinere ca i-au schimbat uleiul, filtrul de carburant si ceva "UM" si "FU". Mai exact, ce...? (mai mult)
Care este cel mai real joc cu masini?
Vreau sa spun ca am un BMW 530. Dar explicati-mi si mie de ce trebuie sa spuna toti ca BMW-ul e masina de cocalar. Imi place modelul asta de masina de foarte multi ani. Atunci nici macar nu se stia de...? (mai mult)
Stiti un cel mai tare joc cu drifting?
Ce masina conduceti?
Nu Stiti Cat Costa O Masina Viper? Primul Are Funda~~~ :D
Ce ati alege intre land rover discovery 4 si range rover sport?
Range rover sport - de la 48.490 euro sau volkswagen touareg - de la 44.544 euro? de ce?
Fundaaaaaa! Deci din cat am observat eu un motor de tras(de capacitate mare) are aproximativ puterea unuia de viteza (care are de 3 ori mai mica, capacitatea)si aproape acelasi consum! Deci aproape aceeasi...? (mai mult)
Cum e mai bine? sa-mi cumpar bicicleta pe bucati sau toata?:D
Spuneti-mi si mie un site de pe care sa poti descarca gratuit gta san andreas
Salut~! Vreau si eu sa dau de un video interviu care a fost acum recent la ProMotor.Era un tip cu un BMW alb, tunat.Cine stie sa-mi dea si mie un link chiar si pe youtube cu clipul, pentru ca am auzit...? (mai mult)
Ce modificari as putea sa-i fac unei solenze? ma refer la motor! dau funda!
Ce alegeti : Baterie ROMBAT tornada sau cyclon? Pentru vw golf 4 1.6 16v Daca nu e buna niciuna, recomandati-mi!
Noul range rover sau range rover sport?
Ce parere aveti de volkswagen golf 5? si vi se pare mai ok golf 6?
Ce credeti despre ambuteiajul din localitatea voastra? Cine poate rezolva problema? In cat timp? Prin ce mijloace? dau funda
Ce ati alege dintre? Noul Range Rover - de la 76.200 euro Range Rover Sport - de la 48.490 euro Land Rover Discovery 4 - de la 39.990 euro Land Rover Freelander 2 - de la 24.490 euro
Cate locuri are volkswagen touareg?
Audi q7 sau volkswagen touareg sau bmw x6?
Care este mai bun la performante dintre volkswagen touareg si tiguan?
Cate locuri are tiguan sport&style?
Cate locuri are volkswagen caravelle varianta extinsa cu 40 cm?
Ce bmx sa-mi cumpar din acestea? We the People Reason 2011 - 1.800 lei sau We the People Versus 2011 - 2.300 lei
Cum se numeste bicicleta aia din reclama de la protv cu rotile verzi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?