Ma puteti ajuta cu ceva? Am vazut o bicicleta(BMX) dar nu stiu ce firma este si nici proprietarul nu stie. Daca ma puteti ajuta; poza este aici: http://img713.imageshack.us/i/imagine0179.jpg/, SAU ALTA...? (mai mult)
Exista o parola in GTA Vice City pentru primit orase sau pentru a ne lasa sa intram in alte orase? care este?
Sall! Ce inseamna VCDi? Ca sa intelegeti la ce ma refer intrati aici: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.rotherhamadvertiser.net/ingear/cars/chevrolet_captiva/2.jpg& imgrefurl=http://www.rotherhamadvertiser.net/ingear/chevrolet_captiva.html&...? (mai mult)
Am vazut cateva videoclipuri cu niste tipi care fac "drift" cu bicicleta.as vrea sa va intreb cum fac?
As vrea sa stiu daca audi indiferent de serie din ce an au euro 4 si filtru de particule ma refer la diesel? si daca audi a3, 2.0 tdi din 2004 are euro 4 si cat costa inmatricularea ca am auzit ca dupa...? (mai mult)
Exista o parola la GTA Vice City pentru a primi orase, s-au pentru a te lasa sa te duci in orasele inchise? Daca da, care este?
Noul caddy volkswagen sau volkswagen cavallere?
stie cineva de unde pot lua mod VUP pentru sv de sa-mp? Dau fundita
care este cea mai rapida masina din lume? funda.;)
Am un vw golf 3 din 94.credeti ca e posibil sa am cutia de viteze 4+1? pe maneta arata 5+1.credeti ca a fost schimbata maneta?
Volkswagen touareg hybrid - 55 mii euro sau Volkswagen tiguan sport & style - 25 mii euro?
Ce ati alege intre liniile de echipare tiguan? Trend & Fun Track & Field Sport & Style
Vreau sa imi cumpar 4 roti cu jante aliaj si anvelope SH pana in 1200 lei... Astept site sau propuneri Dau funda si folositor
Volkswagen amarok, passat, transporter kombi, transporter caravelle, caddy kombi, touareg sau tiguan? de ce?
Ce inseamna ™?
Care este masina voastra preferata?:)de ce?
Volkswagen passat sau jetta? de ce?
Bmw, audi, volkswagen sau mercedes? de ce?
Vreau si eu un site de simulator pentru categoria B la permisul de conducere va rog frumos. Ex:Eu merg cu masina pe strada si apar indicatoare si chestii din acestea.
Sall, am gta sa si samp dar cand dau sa ma conectez scrie alea si nu merge sa ma conectez dc oare dau funda;)
Buna ma numesc alina am 13 ani mi-a venit menstruatia pe 9 noiembrie este foarte abundenta ce imi recomandati sa nu imi mai vina abundent trebuie sa schimb tamponul la 2 ore si cand ma ridic...? (mai mult)
Ce jocuri cu masini in care masina sa se dezmebreze instataneu pe drum stiti?
Dau Fundiţă garantat! Cine mă poate ajuta şi pe mine cu următoarea problemă: Doar ce am luat un Cielo şi am o problemă cu alarma. O dezactivez dar nu îmi mai dezactivează şi deblocarea electromotor-ului...? (mai mult)
Unde pot gasi si eu schite (multe) de'ale lui Chip FOOSE? Tnx!
cat costa un bilet de microbuz Bucuresti- Craiova? rasp. urgent va rog!
Am un Golf 3, cu un radiocasetofon Alpha. Am schimbat bateria masinii si nu pot sa mai folosesc radiocasetofonul. Imi apare mesajul "SAFE". Am codul ce trebuie introdus, ca sa deblochez accesul...? (mai mult)
Cum se reinstaleaza un cablu didactic de telefon LUOIS VUITON.Il bag in calculator si nu imi arata ca este in el ma ajuta cineva va rog.
am si eu un renault 19 din '90, 1.4, 58 cai fara imbunatatiri. Mentionez ca este o masina care a cam batatorit betonu in garaj, deci are doar 72000 km in bord. Intrebarea mea: e ok pentru incepatori?? (mai mult)
O altă întrebare...pentru că uneori am impresia că nu procedez corect la schimbarea inversă a vitezelor, şi anume: Dacă merg cu 70 km/h, sau 80km/h, în viteza a5a, şi vreau să încetinesc,? (mai mult)
Niste site-uri romanesti cu buggy-uri sau CUV-uri de vanzare? oficiale daca se poate :(. sau daca nu, o lista de firme care au asa ceva pe piata romaneasca. gen :polaris. va roooog, Fundaaaa :*:*:*:*:*:*...? (mai mult)
Ce ati alege dintre ATV, Motocicleta? De ce? pls :*
Cum se numesc atv-urile alea gen masinute cu doua locuri? plsss :((
Exista masini care le poti conduce de la 16 ani in romania?
Cate locuri are audi a8? Am inteles ca poate sa aiba 4, si daca vrei 5 locuri trebuie sa inchizi cotiera din spate, asa este?
Stiti cumva ce capacitate cilindrica trebuie sa aiba o motocicleta/un atv ca sa necesite permis? Va rooog! Funda :*:*:*:*
As Vrea Si Eu Un Joc In Care Sa Poti Sa Tunezi Masini Cine Poate Sa Ma Ajute Raman Dator PLS Dau Fundita De Preferat Pe PC
Stiti ceva siteuri de invatat pentru scoala de soferi?
Cate locuri are audi q5?
Cui ii plac masinile tunate? ce fel de masini tunate?:)(cel mai tare raspuns fundita)
Stiti vreun site cu scutere mai ieftine? sau niste site-uri straine cu scutere sh de vanzare? fundita
E vreo posibilitate de a pune in locul becurilor conventionale de faza larga si pozitie (cele micute) becuri xenon? dar fara centrala de regulare a intensitatii de lumina. Stiind ca masina lu maicamea are...? (mai mult)
Vreau si eu un site sau software gratis, care sa aiba schite de masini, cum se monteaza piesele " Schita mecanica a masini" la fel cum au aceea in service auto, m-ar interesa pentru Opel Astra,...? (mai mult)
Stii un site unde pot gasi masini ieftine(second)? Merci!
De ce si-a schimbat audi.ro siteul?
Detalii despre audi A8 L. Cel mai lung raspuns fundita.
a luat cineva carnetu curand? imi poate da si mie cateva detalii? in legatura cu cartea aceea.am de la cineva o carte 2008-2009 eu zic ca e buna cat sa invat macar semenle si asa in mare cate...? (mai mult)
Am o problema cu calculatorul! mi se tot restarteaza din 5 in 5 secunde...nici nu apuca sa intre macar in bios...si daca il lovesc tare cu picioru se aprinde monitoru si isi revine. Apoi in maxim 20 de? (mai mult)
Cine urmareste emisune TOP GEAR de pe discovery? cine stie ce s-a intamplat aseara? multumes
Audi a8 L sau Bmw seria 7? de ce? Cel mai lung raspuns fundita
Imi ziceti si mie va rog un program de modificare poze cum ar fi Oglinda rotire
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!