Ce scoli de soferi recomandati in Iasi? :)
La scoala de soferi, daca pici orasul mai trebuie sa dai sala din nou?
Ce motoare aveti pe masin(a)/i?
Renault sau Dacia? La motoare care e mai buna? Chiar daca au acelasi motor Renault?
Care-i faza cu soferii de microbuze, autobuze etc. care se apropie (la semafor de exemplu) atat de mult de masina din fata? Am inteles ca e ceva 'specific' sau ceva de genul. Lamuriti-ma!
Unde repar o instalatie GPL pe un autoturism in apropiere de comuna Vedea Jud. Arges
Cine conduce mai bine? Barbati sau femei? Sau amandoi?
Sal am o intreabare de unde pot downloada gta logan tot jocul as dori un site plzzz dau funda :D
Cat timp dureaza sati scoti permisu B, de cand depui actele si faci prima clasa de teorie. Daca las lua in prima
Unde se gaseste Bloc Lumini pentru Skoda Fabia 2007 in Bucuresti? am mai pus o intrebare despre faza scurta; am desfacut bordul si blocul de lumini este topit in zona cand este pe pozitia faza scurta...? (mai mult)
Care masina consuma cel mai putin?
Pentru cei care nu stiu ...ma bucur de permis din data de 13 mai! conduc foarte bine si imi place foarte mult, bafata celor care isi doresc acelasi lucru!
Ma numesc valentin si am o intrebare. Am o skoda octavia 1, 4 de 1700kg as vrea sa cumpar o rulota si am categoria B de carnet trebuie sa am categoria C pentru a trage o rulota peste 550 kg cu sistem...? (mai mult)
Pt pasionatii jocurilor d masini va anunt ca anul viitor intre luniile ianuarie - martie va iesi la vanzare test drive unlimited 2 http://www.youtube.com/watch?v=zQKwwsV1p3M Sa va fie de bine pentru cei...? (mai mult)
Daca am picat o data traseul la scoala de soferi, e obligatoriu sa mai fac 2 sedinte suplimentare? Sau pot sa ma duc si fara sedinte suplimentare, nu de alta dar sunt cam scumpe? Multumesc
Ce carti imi recomandati despre motor cu ardere interna la automobil?
Am o problema la Skoda Fabia Combi din 2007... nu mai se aprinde faza scurta; am schimbat becurile si siguranta nr.54 si tot nu se aprinde, stie cineva care e cauza?
Cum se realizeaza alinierea rotiilor? La o masina (calibrat si alineat nu e acelasi lucru)
Ce jocuri cunoasteti sub 1GB gen Nascar?
Ce jocuri cu masini care au o grafica bun si mai putin de 1GB stiti?
Draga TPU am un lg 501kp cooki e foarte bun dar m-am cam plictisit de el si vreau sa-mi iau altu cu mai multi megapixeli. Ma gandeam la blackberry sau blueberry dar nu pre am vzut cu camera foto sau cu...? (mai mult)
Ce site-uri si/sau link-uri imi recomandati despre cilindru motor?
Ce carti imi recomandati despre Opel?
Ce carti imi recomandati despre cilindru motor?
Ce site-uri si/sau link-uri imi recomandati despre Opel?
Ce stiti despre camasa cilindrica?
Ce conbustibil foloseste vaporul?
Cine este de parere ca Lamborghini Reventon este cea mai buna masina? ( exista doar 20 exemplare in intreaga lume si un exemplar costa 1000 000 euro, si arata beton :x ).
Cat costa un laptop?
Cum imi pot schimba logarea de pe TPU?
stie cineva unde se gasesc cele mai asemanatoare intrebari cu cele de la politie pentru examen categoria CE? multumesc!
Pe ce s-au bazat unele marci de masini? Ex:Mercedes pe lux.
Se poate da de permis cat A adica motocicleta la 16 ani? sau numai de scuter?
Ce jocuri stiti online in forma 3D?
De ce motoarele merg asa tari.Masinile sunt cele mai varza bine in afara de Ferrari, Lamborghini Gallardo...
Care este mai bun leptoptl sau calculatorul? dc ce?
Http://www.depozitauto.ro/vand-Volkswagen-GOLf-second-hand-1993-Prahova-id89528.html Dupa parerea voastra: Se merita?
am 16 ani, si as vrea sa imi iau un atv de 125 cc, din cate am vazut pe siteuri-le de reclame (http://www.totcedoresti.ro/anunt-61672_atv_bmw_de_125_cc_nou_1_casca_cadou_.html),...? (mai mult)
Ce masina din categoria hachback este placuta ma condus?
Ce hachback ati condus si va placut?
Care este cel mai rapid hachback? Ma inereseaza 0-100km in s!
Este cineva interesat sa cumpere [sau schimb]un peugeot 206 sw hdi an 2003, stare excelenta\0722395643
Ce masina second ati recomanda in 3300 euro inmatriculata, dar sa fie break? Este altceva mai bun la banii astia decat un opel astra break, dupa 2000, cu 200.000 km?
Din ce an e peugeot 206? Ca masina e buna la longevitate eu am dat clase practice la scoala d soferi si mi-a placut
Stie cineva vreun Opel Corsa/Astra, Vw Golf3 sau ceva de genul pana in 1500 euro inmatriculata?
Cand se zice despre o masina 'neinmatriculabila', la ce se refera? Sau mai bine zis, de ce nu poate fi inmatriculata?
Logan de 4-5 ani sau alta masina straina de 10-12 ani? O masina germana sa japoneza dar veche sau o romaneasca mai noua si km putini, eventual de la unic proprietar? Nu prea am bani, dar vreau masina....? (mai mult)
Logan de 4-5 ani sau alta masina veche de 10-12 ani, dar cu renume? (opel, vw, etc.) Care aveti logan cu peste 100.000 km astept opinii ca fiabilitate, piesele sunt ieftine sau nu, si daca ati mai...? (mai mult)
Vreau sa cumpar o masina second hand, care sa nu ma tina neaparat 10 ani, ci minim 3 ani sa zicem. http://www.depozitauto.ro/vand-Audi-80-second-hand-1979-Prahova-id92810.html Ce parere aveti despre...? (mai mult)
Care este cea mai puternica masina care are un pret mic? Eu stiam de monaro dar ci ca Pontiac este aceeasi masina doar ca are un pret mai mic. Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!