Care stiti site`uri cu masini de vanzare sa mi le dati pls(daca se poate sa fie din jud arad)funda`
Am dat de permis si momentan nu mi'au dat permisu merg cu dovada de le ei, cu dovada asta merg pe unde vreau? ca am inteles de la cineva ca nu pot sa merg pe unde vreau si tr sa merg cu insotitor este...? (mai mult)
Mi-am schimbat rolele de la Scuter (Piaggio Zip)Bine inteles ca am pus Malossi si acum e Full Malosi, scuteru are super Sprint dar acum am schimbat cureaua dar nu mai are Sprint, imi spuneti ce...? (mai mult)
poate cineva sa-mi spuna cat costa in tara sa-ti pui lpg(gaz la masina)?
Care aveti cont pe http://chinesescoots.forumwise.com vreau sa imi downloadati si mie ceva, nu merge sa imi fac cont
Buna seara in ziua de 1.05.2010 mi-a fost suspendat carnetul avand o alcoolemie de 0, 50 la etilotest iar prima proba in sange a fost 1.00 iar a doua 0, 85.Cum si cand se face recalcularea deoarece...? (mai mult)
Am un Megane classic, din '98, adusa recent din Germania (am facut tot drumul pana in RO, cu ea, si n-am avut nici cea mai mica problema). Am circulat o saptamana cu ea la noi in tara si, apoi,...? (mai mult)
As vrea sa imi comand de pe " http://piese-scuter.blogspot.com/ " un set de 80 cmc si nu stiu daca is de treaba cei de acolo adica ma refer la trimiterea produselor, cei care au cumparat de acolo sa imi...? (mai mult)
Ce intrebari pune politistul la traseu? maine am traseul, spuneti-mi niste reguli?
Care ii treaba cu Bon Jovi la masini? Adica astazi ma plimbam linistita prin orasul meu de 17.000 locuitori si dau nas in nas cu un Opel Corsa Bon Jovi [ eu fiind fana Bon Jovi]. Caut pe net si gasesc la...? (mai mult)
Cum pot vinde avantajos Renault Megane 2004 de 1998 cc benzina, piele, full option, xenon, 135 cai?
Care este cea mai buna masina pe care sa tragi pe ea tare pana se rupe, care sa nu fie pretentioasa la combustibil, ulei, piese? Sa o torturezi si totusi sa nu pateasca nimic.
Aventuri pe 4 roti, ep. 5 - Ne-am simtit ca Bonnie & Clyde, in timp ce canta Guta http://tinca-adrian90.blogspot.com/2010/09/aventuri-pe-4-roti-ep-5-ne-am-simtit-ca.html
Ma poate ajuta cineva sa aflu cat a costat un citroen zx 1.4 i benzina din anul 1994
Care a fost prima masina-motocicleta cu care ati mers?
Vreau si eu un site bun cu chestionare auto.Cine ma ajuta? dau funda la cel mai bun site
Se pare ca am pus multe intrebari despre Trial Biking. Eu vreau sa imi iau un trial 26 Stock si multi, , Jmecheri" cu bmx care sar draci laci, mi-au spus ca trialu i un ***. Eu nu cred deaorece ii contrazic...? (mai mult)
Hey TPU... unde gasesc si eu Ulei pentru mecanisme fine in bucuresti, sect. 3?
Vreau sa fac un film cu Gta san andreas (gameplay) dar nu stiu cu ce program... Imi puteti da niste sfaturi?[ Ofer Funda ] Va multumesc mult!
as vrea sa-mi aduc un golf 3 diesel din germania, si as vrea sa stiu cam la ce pret gasesc, pe net ce am vazut am vazut foarte ieftine, si as dori sa o inmatriculez in bulgaria se poate?
Am cauciucuri Michelin 175/80 R14... pot sa imi iau 195/65 R14? se potrivesc pe jantele mele? Dau mare FUNDITA si FOLOSITOR
Aventuri pe 4 roti, ep. 4 - Jandarmul si fazanul de la anti-drog http://tinca-adrian90.blogspot.com/2010/09/aventuri-pe-4-roti-ep-4-jandarmul-si.html
Unde pot anunta ca vreau sa cumpar o anumita masina.Mai precis un Nissan Primera Europe.Stiti vreun site?
Caut o Curea dintata pentru Piaggio Zip, va rog daca se poate cat mai ieftina, cine are, i dau la fiecare intrebare de-a mea Funda.
Imi spuneti si mie va rog un site de pe care se poate invata mecanica auto? Dau fundita la cel mai bun site.
Ma vreau dint tot sufletu sa ma apuc de trial http://www.freewebs.com/huttonbiketrials-20bikes/ am echilibru ff mult adica care stie pe un dirt greu sa stea pe loc pe o roata pe o bara din otel? Asa ca...? (mai mult)
Unde as putea gasi informatii despre motocicleta MT 10(motor)
Antigel la masina? buna sunt nou in domeniu auto as dori sa stiu si eu ce se pune in loc de apa in readeator pentru a nu incheta iarna in radiator? cum se cheama antigelu? are vreo denumire anume?
Cum fac ca sa vad de la volan in gta san andreas bucuresti? Va rog...amaersi
Help, cine imi poate spune unde si cum pot sa descarc harti pentru. navigatorul de masina? si ce program pot folosi pentru.instalare? navigatorul este marca TOMTOM.
Cum pot sa imi instalez programe pe calculator?
Ce jocuri de mare viteza stiti? Funda pentru cel mai rapid.
Am si eu i intrebare. Am vazut pe cineva in Ploiesti cu o biciclreta ceva de genu dirt dar era doar acel tip de cadrau avea doar o viteaza ca si BMX si facea aceleasi scheme ca si pe trial. Lam intrebat...? (mai mult)
Am un casetofon 2006R S/N 95VW18K876JB ID.No FDZ7R2VM006881 am schimbat acumulatorul si acum imi cere codul. Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu codul_ _ _ _. Multumesc anticipat
Am si eu o intrebare! am bagat de 100 lei noi benzina euro 5 a venit 20 de litri iar eu am parcurs 800 km si din cei 20 de litri mai am 7-9 litri! Cum calculez cat consuma masina la 100km?
am un renault megane seria2 cine a-mi poate spune daca se multumeste de masina? doar posesorii ca defecte, eu am versiunea 1, 5 diesel, nemultumiri si aprecieri.
Ce motor ati prefera pe o masina? Ma refer la ce capacitate, la ce putere ati vrea sa fie motorul de pe masina voastra.
Buna imi zice si mie cineva niste programe de editat poze; xx
Am un casetofon FORD 2006R S/N 95vw18K876JB. ID No FDZ7R2VM006881 si am schimbat acumulatorul si acum imi cere codul. Ma poate ajuta cineva? Va rog frumos! Multumesc
Funda! Am o intrebare pentru cei mai experti.Care motor este mai bun? Intre 2 motoare de aceesi capacitate, care motor este mai bun, unul in care pistonul are o cursa mai lunga sau in unul cu o cursa...? (mai mult)
Sall! As vrea sa stiu si eu de o motocicleta din clasa Naked de 300-500CC ceva de vreo 50Cp. Ce imi sugereti?
Cine imi explica si mie ceva, dar nu ma luati la misto, e ceva legat de permis, daca am semnul acela de oprire interzisa cu X si stationare interzisa doar cu o liniuta... la care am voie sa opresc 5? (mai mult)
Ce parere aveti despre Baicu Yamaha YZF R6?
Am anvelope michelin 175/80 R14 cu jante din tabla. Si vreau sa imi iau 195/65 R15 se potrivesc pe jantele de tabla care le am? DAU FUNDITA si FOLOSITOR
Stie cineva site-uri de masini second-hand din Germania? Sau ceva despre targuri de acolo?
Ce parere aveti de Fiat Panda 2003?
Liber la faradelegi din 20 septembrie - politia nu mai da amenzi! http://tinca-adrian90.blogspot.com/2010/09/liber-la-faradelegi-din-20-septembrie.html
Ce ulei se foloseste pentru audi A6 diesel?
As vrea sa aflu cit mai multe amanunte despre vw sharan 2004 130 de cai 6 trepte, as dori sa cumpar aceasta masina si as vrea parerea celor ce au aceasta masina, masina are doar 64 de mii de km doar...? (mai mult)
Buna iar, daca va intrebati cum ma conectez la net e prin laptop si am o intrebare despre somnul in camion, cateodata ma scol pe la 3 dimineata si nu pot dormi apoi la volan ma simt naspa ce se poate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!