Ce pot face pentru o izolare fonica mai buna in interiorul autoturismului? multumesc.
Constantenii mei, ajutor! Cunoasteti vreun service unde mi-as putea pune tapiterie de piele la masina, si sa-mi schimp stopurile, ca-mi arata spatele masinii tare "bleg"?! Cam ce preturi ar fi? Am un...? (mai mult)
Va plac masinile tuning? ce masina tunata?:)mie imi place vw golf 3 tuning :x:x:x
Ce motocicleta de 400cc imi sugerati si cat costa una?
Motocicleta Aprilia rs 50 are 50cc si cat ar costa aceasta?
Vreau gta mamaia dar se incarca prea greu
Am un vw Pasat 1, 9 TDI si am genti de 16 si vreau sa pun de 17 poate cineva sa-mi spuna care sint cauciucurile indicate pentru geanta de 17 si pentru masina specificata! Multumec anticipat!
As vrea o masina care sa scoata sunet gros sa exprime ca e furioasa dar sa fie pana in 2000cc, la un astra am auzi dar voi la ce?
Sal, as vrea sa pun niste cai putere, logan 1.4, am auzit de niste cipuri si injectoare, dar unii mi-au spus ca decat sa umblu cu cipuri mai bine pun injectoare, cum e cel mai bine, ...si m-ar interesa? (mai mult)
Care este cel mai silentios model Skoda?
Am un ford sierra din 92 si mi s-a rupt de la cardan o cruce de fier cu cauciuc pe ea care vine din cutie cu un ax.Crucea asta angreneaza cardanu. vreau si sa stiu cat costa si unde o pot gasi?
Care este cel mai bun model Opel?
Am un BMWseria 5 model 2004, si am schimbat rotile care erau de 16 cu unele de 19, rotile sunt noi jantele si cauciucurile sunt echilibrate perfect la casa bmw din valecia dar masina cind ajunge...? (mai mult)
care este cel mai mic pret la asigurare pentru un motor de 1, 6 si ce pret are itp? multumesc anticipat
Doresc sa cumpar pompa abs cu doua randuri de pini pentru un Renault Laguna 3. Daca aveti informatii va rog sa imi scrieti.Multumesc frumos!
Ce greutate are o janta de masina originala de la BMW de 19?
Cum se schimba vitezele la volvo fh12
Ce greutate are o janta de 19 originala de BMW
Aveti idee daca exista exista jante in 3 suruburi?
Ce marca de masina iti place?
Ce masina ati vrea sa aveti sau aveti?
Salut.Care este diferenta intre cauciucurile 175/70/14 B si 175/60/14 B.Multumesc anticipat.
Ce marca si model de scuter imi recomandati?
Care este diferenta intre cutia automata si cea semiautomata? Ce alte tipuri de cutii mai exista?
Va place peugeot 908 RC? :xnu e super;;) super scump...
Ce masina ai (tu /sotul /sotia sau parintii)? Si ce masina ti ai dori sa ai? sa incep eu. Tata are un Passat si vreau un Cadillac Excalade.:X sa i dam drumu la vise 8-> cel mai indraznetz vis, primeste...? (mai mult)
Ceau... stie careva... vre`un joc... gen... sa faci scoala de soferi(sa conduci asa... si sa fie si cu o grafica cat de cat). si de unde pot lua... vreau sa fac cadou un joc asemanator unui prieten care? (mai mult)
Ati condus vreodata o masina cu o cutie de viteze automata (hidramata)? Cum este?
Care este rata accidentelor pe soselele din Romania?
Ce masini imi sucerati dintre Honda, Mitsubishi, Peugeot, Seat, Volkswagen, Opel, Renault sau Citroen care este mai buna si ce model si de ce?
Ce coupe imi sugerati?
Cam cat costa un echipament de protectie complet pentru motocicleta?
Mi-am luat carnetul acum 2 ani si de atunci nu am mai condus si tocmai mi-am luat masina. Credeti ca trebuie sa mai iau cursuri sau este suficient sa merg pe poligon?
Se mai fabrica motocicletele Mobra?
Ce culoare sa aleg pentru o masina Peugeot 207?
Care este recordul de viteza atins vreodata de o motocicleta?
Ati condus vreodata un SUV? Est eusor de condus?
Ati condus vreodata offroad, prin padure, prin mlastini? Cum este?
vreau sa va intreb ceva eu de ex azi am luat n 3 la romana mama mea s-a suparat foooarte tare m-a facut nesimtita sti si.:(( nu toati parinti sunt asa de ce se supara asa tare daca iau un singur...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune masini?
De unde as putea sa-mi cumpar o rulota?
As vrea sa-mi cumpar un scuter, ce marca imi recomandati?
Am un grand cherokee din 96, motor 5, 2 v8 si la viraje (mai ales de pe loc) imi trosnesc rotile sau ceva pe acolo. Ce poate fi si unde as putea sa ma duc sa vad ce este?
Cat m-ar costa sa-mi vopsesc masina in intregime?
De ce nu mai merge site-ul DRPCIV cu chestionarele auto? Ma enerveaza, am si marti examen si cele mai indicate erau acelea! De vreo 3-4 zile tot incerc sa ma conectez! Stie cineva ceva?
Este cineva pe aici care a condus un citroen c4 (coupe sau hatchback)? cum e fata de alte masini? este o masina buna pentru un incepator (ma refer la varianta diesel 100cp)?
As vrea sa-mi cumpar un scuter de 125cc second hand. De unde pot cumpara scutere second hand?
Cam cat costa o remorca de mici dimensiuni, noua?
Ce pret are trecerea cu bacul la bulgari din Calafat?
Ce masina cu consum redus de combustibil imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!