| Alin1423 a întrebat:

Va salut, am un Golf 5 1.4 MPI din 2006, o sa o spun pe scurt, mai aveam in jur de un sfert de rezervor de benzina normala, am adăugat un aditiv pentru curățarea injectoarelor după care am băgat cât a mai intrat in rezervor benzina premium de la OMV, după cam 50 de KM de condus am sesizat ca mi s-a aprins check engine-ul in bord, este normal?

Răspuns Câştigător
| MarYaNM a răspuns:

Salut. Daca esti din Oradea te pot ajuta, dar ai facut o mica prostie. Nu mai baga cacaturi. Doar benzina normala. Cand vrei curatare golesti rezervorul pana mai ai cam 5-10l si bagi mult doar premium si golesti.

Check engine poate fi de la mai multe cauze nu neaparat asta.

| Alin1423 explică (pentru MarYaNM):

Mersi de informație, am pus-o azi pe tester și îmi da sonda Lambda, cred ca e din cauza ca scoate toate cacaturile din motor( nu s-a circulat cu ea de vreo 5 luni )

3 răspunsuri:
| Carbit9669 a răspuns:

Aditivii nu sunt asa buni mai ales daca sunt luati din magazine no name si ele sunt no name. Oricum nu vad ce curatare ti ar trebui la injectoare pe benzina maxim ii pui benzina de 100 daca mergi cu 95 si o sa vezi diferenta, iar daca vrei curatenie golesti rezervorul si il cureti tu, schimbi filtrul de benzina si cam asta ar fi

| 7downkick a răspuns:

E posibil sa fi curata adivii respectivi ceva de prin motor, oricum Chuck engine e o prostie nu știe nimeni ce erori apar la masini trebuie să fii tu atent sa nu o forțezi sa verifici uleiul condus normal, bafta!