|

Buna!:*Am auzit de la o fata ca si-a facut suvite cu vopsea de oua.Intrebarea mea este cum a facut asta? Nu de alta da as incerca si euhappyMultumesc. Funds+vot.Pa pa:*

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine nu.sigur o sa iti strice parulwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic sa nu incerci. Vopseaua de oua este pentru oua si nu pentru par.Iti poate strica parul. Exista vopsea pentru par de diferite culori care se duce la spalat,probabil exista si care nu se duce, ma refer la culori ca verde, albastru.Eu nu mai vopsesc nici ouale cu vopsea eca e cam toxica si uneori trece de coaja oului.Le vopsesc natural sau le pun plastic colorat special pentru oua. Daca vrei sa-ti faci suvite verzi, rosii etc.cauta vopsea pentru par si eventual din aceea care se duce la spalat.E pacat sa-ti strici parul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

OMG!
Daca te intereseaza incearca asta http://trendzone.ro/user/profile/index.php?id=13230&username=irina23 arata foarte bine si nu deretioreaza firul de par. Cum vopsea de oua?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand trebuie sa stii despre parul tau cate ceva,daca e slab, daca se rupe usor, daca e des s.a.m.d.Indiferent daca acestea de mai sus le ai sau nu, te sfatui sa ramai naturala.Noi cu toti iubim natura iar natural este parte din natura! Sincer, ca barbat, as prefera ca fata din fata mea sa fie cat mai naturala.In cazul in care vopsitul parului este pentru tine ceva frecvent iti sugerez sa nu te mai vopsesti.Incearca,mai degraba, o frizura noua, te scoate mai mult in evidenta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum sa iti faci suvite cu vopsea de oua? laughing.
Fara suparare, dar mi se pare ciudat straight face
De ce nu incerci cu niste vopsea adevarata? raised eyebrows

Mai bine nu incerca. Nu sti ce efecte poate avea acea vopsea asupra parului...Deteriorare,Il face sa cada. N`ai de unde sa stii.


Daca iti doresti sa ai suvite temporare. adica de vreo 3 zile.
I`ati un spray pentru parwinking.
Gasesti toate nuantele si nici nu dauneaza big grin.

Iti zic din propria experinta.

Oricum vopseaua de oua worried, exclus.Parerea mea.
Eu nu as folosi`o big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu nu sti cum sa iti cada parul mai repede nubatting eyelashes?
Sau nu sti cum sa ajungi la coafor ca sa iti tunda un pic parulbatting eyelashes, si te anunt ca la mine pic inseamna destul de mult cand sunt ironicabatting eyelashes.

Nu scumpo, vopseaua de oua este pentru oua, ce naiba.
Putina mila pentru podoaba capilara, ea ne inconjoara fata ca o rama si ne da un aer elegant si feminin daca este ingrijit.
Deci daca vrei sa iti faci suvite foloseste un nuantator sau o vopsea fara amoniac [ semipermanenta ].

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am mai auzit! dar poti sa-ti faci suvite rosi cu carmin (pentru unghii) o prietena de-a mea si-a facut si ii sta super

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează