| FashionVictim93 a întrebat:

Buna TPU. Ce mi-ati recomanda pentru o epilare faciala? Mentionez ca am folosit benzile pentru indepartarea parului dar m-am ales cu un ten iritat, 100 cosuri si chiar si cu o rana (am tenul sensibil) si nu doresc sa indepartez parul prin taiere/radere. Parul nu este mare ..este mai precis puf dar puf care se vede pe fata si este inestetic in zona mustatei si a maxilarului. Multumesc!

2 răspunsuri:
| Dandinelle a răspuns:

Incearca o crema depilatoare pentru zone sensibile, mai intai fa-ti un test, pune crema pe interiorul bratului, unde pielea e mai sensibila si vezi daca poti suporta usturimea.
De asemenea pentru epilare de obicei trebuie sa pregatesti pielea si parul. Mi s-a recomandat si mie, pentru piele sensibila, sa antrenez putin pielea zonei prin aplicarea de crema de dupa epilare pentru cateva zile inainte de a da startul. Iritatia pielii tot a stat pana peste zi, dar dupa nu am avut probleme.
Poti intreba si la farmacie de crema depilatoare pentru zone sensibile.

| LoryC a răspuns:

Aș recomanda niște benzi depilatoare cu aloe vera sau pentru piele sensibilă. Și eu mă confrunt cu o piele mai sensibilă și văzând că fac iritație de la benzile normale cu ceară, am optat pentru cele care sunt destinate pielii sensibile. Pe mine personal crema depilatoare nu m-a ajutat foarte mult.