|

Buna! Vreau sa îmi fac a 2 a gaura in ureche, însă nu stiu foarte sigur cum merge treaba. Unde ar fi mai indicat sa merg? La o bijuterie sau un salon? Și doare? Și, da, parintii ma lasă.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna sora mea si a facut 2 gauri pe o ureche dintre care una era la sfarc. Le a facut la un salon de bijuterii in 5min era gata ..nu a avut probleme de atunci deci nu stiu exact unde sa iti recomand la ambele cred ca este bine. Parintii cand o sa te vada deja cu ele nu o sa mai aiba ce sa iti zica? asa ca du-te unde vrei cu 20de lei iti faci ambele gauri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se spune ca la salon, oamenii sunt profesioniști și iți fac gaura cu un ac steril, lezând astfel mai puțin urechea. Plus, ei știu exact unde trebuie poziționată gaura, nu ca cei de la bijuterie. Însă, această variantă este mai scumpă, constând în jur de 60 de lei per gaură.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o să te doară, gaura va fi făcută cu un pistol special si îți introduce un cercel medicinal până decizi tu sa îl schimbi.Se simte doar putin o întepatura dar apoi nu ai niciun fel de durere.Curaj?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează