| Andreea9222 a întrebat:

Culoarea mea naturala la par e saten inchis. Pana acum m-am tot vopsit cu Palette, o nuanta rosie cu acel oxidant cu care vine vopseaua de 6% doar ca mai mult de un fel de visiniu inchis nu-mi iese.
Ce oxidant ar trebui sa-mi iau ca sa-mi iasa acel rosu deschis frumos? 9% sau 12%? Mentionez ca vreau sa iau oxidant de la Kallos. Multumesc!
Ofer fundita la cel mai clar/complex raspuns.

Răspuns Câştigător
| VanillaQ a răspuns:

Buna!
Si culoarea mea naturala e saten inchis, de 7 ani ma vopsesc roscata.
Nu intotdeauna imi doresc acel rosu intens, dar cand mi-am dorit acel rosu atunci mi-am decolorat parul si apoi am aplicat vopsea. Fiecare vopsea de par vine cu oxidantul lui propriu, ideal ar fi sa folosesti ce iti vine in pachet, STANDARD.
La salon in general se foloseste oxidant in functie de tipul tau de par si ce vopsea urmeaza sa folosesti, si nu iti recomand sa folosesti oxidant care poate va esua si iti distrugi parul.
Eu folosesc Syoss (Roscat Luminos 5-92 varianta asta e acel rosu wow dupa ce te-ai decolorat inainte sau cand vreau un rosu care sa nu iasa in evidenta folosesc Roscat Burgundy 4-23).
Pentru un rosu wow dar de scurta durata ar mai fi varianta Colorista L'oreal brightred, dar pentru parul meu nu a fost rezistent, m-a dezamagit.
Saau daca nu doresti sa te complici, cauta un salon bun in orasul tau si acolo cu siguranta veti gasi impreuna culoarea potrivita.
Mult succes!

Răspuns Apreciat de Editori
| nuivoiesăspun a răspuns:

Bună! Încearcă să nu te joci cu oxidanții acasă neavând cunoștințele necesare, riști să-ți distrugi părul. Vopselele de par din comerț vin cu un oxidant specific lor, aia este formula lor testată si care dă rezultate. Pigmentul roșu este foaaaarte pretențios, își pierde rapid rezistența din păr, e costisitoare întreținerea.
Nu vă mai zgârciți aiurea si faceți economie pe chestiile astea. Mergi la un stylist profesionist, care folosește vopsele profesionale si vei avea culoarea pe care ți-o dorești fără să-ți distrugă părul. Am observat des asta că vreți rezultate de podium acasă. Acasă obții mereu niște rezultate mediocre, e normal, dacă toți am avea păr perfect făcut acasă n-ar mai exista saloane, n-ar mai exista hair styliști.

1 răspuns: