| Marina863737 a întrebat:

Hey TPU. Sunt puțin complexata de faptul ca in frunte am un semn de cand mi-am spart capul (au trecut cam 7-8 ani). Nu e asa de mare, adica e micuța si alba. Câteodată nu-mi pasa de ea dar am momente in care îmi e rușine. Am avut breton de cand ma știu si abia acum l-am dat intr-o parte, la 14 ani. Cu fond de ten am încercat si nu merge. Ce sa fac? Vreau sa am si eu fruntea ca toate fetele, ma simt complexata si ma întreb, de ce eu?

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Eu aș zice să nu îi mai dai atâta importanță, e doar o cicatrice.
Nu ești singura care are semne în urma unui accident.

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne e un amărat de semn, 90% probabil nici nu-l observă iar de păsat de ea cu atât mai puțin. ești prea superficială dacă te complexi dintr-un asemenea mărunțiș lol

| Marina863737 explică (pentru Adry05):

Asa este. Nu sunt superficiala. Pur si simplu, ca orice om vreau sa scap de ea. Fara chirurgii sau alte cacaturi. Poate trece de la sine cinr stie. Oricum mulțumesc!

| Adry05 a răspuns (pentru Marina863737):

Am zis că pari pentru că te complexezi de un lucru atââât de minor care chiar trece neobservat.
De la sine n-o să treacă, cicatricile nu trec. Doar prin intervenție la dermatolog, cred că se poate face umplere cu acid hialuronic sau alte din astea care n-ar avea ce rău să-ți facă.

| Marina863737 explică (pentru Adry05):

Atunci dc înainte era mai mare iar acum se micșorează si începe usor ușor sa se coloreze? Hmm?

| Adry05 a răspuns:

Iar lenna aia vorbește numa prostii, fondul ăla de ten de la dermacol nue făcut să fie purtat zilnic, e pentru shootinguri și alte activități de genu unde chiar e nevoie de acoperire maximă. un fond de ten ca ăla purtat zilnic îți înfundă porii îngrozitor pentru că are o textură foarte groasă și greu de suportat pentru ten

| Overeem a răspuns:

Cu dermapen poti scapa
Dar e necesar mai multe sedinte, costu este undeva pe la 200-300 de lei sedinta.

| LennaMerkel a răspuns:

Ai încercat fondul de ten cu cea mai mare acoperire din lume? Este cel de la Dermacol. Dacă mergi la un chirurg sau ceva asemănător sigur te va ajuta dar costa foarte mult. Încearcă sa nu te gândești intens la asta și sa nu îți pese de cum sunt alții. Nu esti doar un semn pe frunte care nu e asa vizibil. Oamenii se uita și la altceva.

| Marina863737 explică (pentru LennaMerkel):

Mulțumesc pentru sfat! Se poate scăpa definitiv atata timp cat e un punct puțin vizibil?

| LennaMerkel a răspuns (pentru Marina863737):

Intervenţii chirurgicale: reexcizii chirurgicale urmate de sutură, excizii seriate, anumite tipuri de lambouri de piele, sau expandere de tegument.
Intervenţii laser prin care se îndepărtează seriat straturile de ţesut patologic din cicatrice, alternative cu intervenţii laser de stimulare a regenerării pielii (MicrolaserPeel, ProFractional, SingleSpot).
Injectări cu produsi cortizonici care au rolul de reactivare a remodelării, moment în care cicatricea se întoarce în stadiul tânăr, când se aplică metodele de prevenire a cicatrizarii defectuoase. Dacă vrei ceva ușor, acasă nu prea ai cum. Vezi cum stai la buget și ce spune un doctor specializat în chirurgie plastica.