| andreyy96 a întrebat:

Am si eu o intrebare: sunt clasa a 10 mate-info, si nu stiu ce facultate sa urmez mai departe...
Mă desurc căt de cat la matematică, biologie, informatica, romană asa si asa... iar la fizica, engleză si chimie sunt bombă...
As vrea sa urmez o facultate legata de it.
Va rog ajutați-mă!, acord fundă celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| stpu a răspuns:

Capacitatile intelectuale ale unui om si cultura sa generala nu se observa in notele obtinute in atatia ani de scoala. Notele sunt doar o eticheta cu care defilam prin societate. Eu unul n-am invatat niciodata pentru note... Ar fi bine ca sa inveti pentru tine si sa stapanesti bine un anumit domeniu, de ex. domeniul IT. Romana e importanta la bac, dar la facultate n-o sa mai faci gramatica sau literatura. Sfatul meu e sa te concentrezi pe ceea ce iti place. Repet, ai suficient timp ca sa recuperezi materia pierduta si sa te pregatesti pentru domeniul IT. Succes!

2 răspunsuri:
| stpu a răspuns:

Totusi nu pot sa inteleg cum vrei tu la it daca la matematica si informatica te descurci cat de cat. Ar trebui sa te descurci foarte bine. In fine, problema ta.
Facultate legata de it este Automatica de la Politehnica, probabil cea mai buna din tara. Insa iti va trebui si fizica, chimie. Mai poti face Cibernetica de la ASE care este mai usoara. Dar ambele necesita o daruire si o implicare totala pentru a reusi sa le termini.
Esti clasa a 10a, inca mai ai timp sa te pregatesti. Pune mana si recupereaza materia pierduta, informatiile pierdute. In ritmul asta n-o sa iei nici bacul.

| andreyy96 explică (pentru stpu):

Salut,nu imi stiu nivelul exact, sunt al treilea din clasa cu o medie in clasa a9-a de 9.20, dar nu imi stiu nivelul exact si de asta am spus ca ma descurc cat de cat...