Salutare legiune.bă, nu mă luați în râs vă rog eu :)) dacă poza asta ajunge undeva măcar cenzurați- mi numele :)) cred că toți știm ce face cineva din plictiseală...m- am gândit eu bine.să-...? (mai mult)
Ce se poate face cu samburele din mango? Se mananca? se planteaza?
Ce arbori sunt aceştia, care sunt de-a stânga şi de-a dreapta aleii http://olteanul.net/wp/wp-content/uploads/2014/07/wpid-wp-1405085289999.jpeg?
motanul meu in varsta de 2 ani a vommitat toate mancarea pe care a mancat.o nemestecata, nedigerata. Sa imi fac griji?
Ce se poate face cu samburele din mango? Se mananca sau se planteaza?
care este diferenta dintre carbunele de gratar si carbuni brichetati.ca am luat pentru picnic un sac si nu am fost atenta ce iau si am luat carbuni brichetati..astia cum sunt?
Aparatul de vopsit Paint Bullet merge si pentru vopsea lavabila? Multumesc
Locuiesc intr-un sat de pe langa Buzau si as vreea sa cumpar niste geamuri termopane second- hand. Am cautat peste tot da nu am gasit, puteti sa ma ajutati? funda
Îmi poate spune cineva dacă găsesc produse Kober în Slobozia? De obicei cumpăram de la Bricostore (Călărași), dar am fost de curând acolo și nu mai aveau produse Kober. Eu am am nevoie de un...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati in a gasi un raspuns la intrebarea urmatoare. Am gaini rasa Brahma herminat deschis, au inceput de putin timp sa faca oua, am cumparat un incubator Cleo 5 cu intoarcere...? (mai mult)
TPU AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU! De o saptamana de cand vecini de sub mine au facut ceva gauri in pereti si au schimbat caloriferele am gandaci de bucatarie in baie si in bucatarie, am stropid cu...? (mai mult)
Cum se fac fumurile la o soba de teracota? Astept raspunsuri si multumesc anticipat!
Cate kg are un scaun de birou normal?
Cum dau drumu la canaua de gaze de afara, de.la contuar? Ce cheie mi ar trebuii.
Cam cat la ce pret as- i ajunge sa imi ridic o casaa bine inteles impreuna cu prietenul meu avem noi pamant nu trebuie sa mai cumparam, nu o vreau mare vreau una simpla nu cu etaj, una micuta cu 2 camere...? (mai mult)
As vrea sa altoiesc si nu prea am cunostinte stie cineva sa m-a invete si pe mine. Rog f mult.
Acetona pateaza? am varsat pe canapea si am impresia ca o sa ramana urma :(( si daca da cu ce iese?
am o mica(mare) problema. ieri mi- am cumparat un troler. pe el avea o emblema lipita cu silicon, dar a cazut. am curat cu cutitul dar tot a ramas o pata.am incercat sa lipesc un abtipild, dar...? (mai mult)
Cat valoreaza un porumbel gasit cu inel pe picior? Are scris SK 14 si un cod. Banuiesc ca e din Slovacia si anul 2014. Stie cineva?
Salut.Mi-am cumparat niste porumbei si nu stiu dupa cat timp de stat la mine acasa cand le voi da drumu se vor intoarce inapoi in boxa?
Cat clor trebuie sa pun intr-o piscina de 2419 L?
Salut, de curand am cuparat ingrasamant de flori CROP MAX FOLIAR, din cate am inteles se aplica numai pe planta dar eu am udat pamantul cu el, va afecta planta cu ceva?
Ce este altoitul si ce copaci trebuie altoiti ca fructele sa fie comestibile? Dau funda daca raspunsul ma lamureste
Bună TPU... As vrea sa știuunde pot cumpăra semințe de in cânepa, quinoa, etc.în tulcea..acord FUNDA...mulțumesc anticipat.
Cu ce pot sterge parchetul sa arate ca nou chiar daca este vechi?
Puteți să-mi spuneți din ce magazin aș putea cumpăra leagăne făcute dintr-o fâșie de plastic susținută de lanțuri? Mulțumesc!
Vrea sa imi cumpar o pilota insa vreau sa stiu ce dimensiuni trebuie sa aiba ca sa intre in majoritatea asternuturilor care se gasesc de cumparat, vreau o marime care este cea mai des intalnita, FUNDA
Am nevoie de sfaturile voastre. Am un Tuia si nu este in totalitate inca uscat. Astazi am taiat crengile uscate dar am nevoie de vreo solutie sau de ceva care sa opreasca uscarea bradutului. ...? (mai mult)
Am acasa un pisica de 3 luni si a inghitit ceva si nu poate minca va rog ajutati-ma va rog dau funda
Cine imi poate spune si mie de unde pot cumpara o micuta planta carnivora din Targu Jiu? Capcana lui venus se numeste, pe asta as vrea sa o cumpar!
Buna seara cine are panou de caldura electric si vreau sa stiu daca isi face treaba bine, astept mai multe pareri
Am un instantpe gpl athena si nu mai incalzeste apa de ce?
Spuneti-mi cateva gesturi dragute cum as putea sa ma port cu iubita mea ...ca ce iar place oricarei fete. multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Ma gandeam sa schimb total aspectul dormitorului meu, insa am o problema: Mi s- a pus pata sa fac doi pereti alaturati albi, la fel si tavanul si ceilalti doi pereti culoarea asta : https://www.google.ro/search?q=culoare+...? (mai mult)
Am o saltea ce s-a murdarit de taciune. Cineva a pus o oala pe ea si acum are pete negre. Imi puteti spune cum le pot inlatura?
Salutare. Vreau sa scap de iarba de la poarta si ma gandeam sa iau niste soda caustica sa o dizolv in apa si sa dau cu ea. Credeti ca asa as rezolva problema?
stiti cum as putea scoate mirosul de motorina dintr-un butoi de plastic avand volumul de 1000 l?
As vrea sa incerc si eu http://www.youtube.com/watch?v=yUYxk-y-tU8. Vreau sa stiu daca pot face aceeasi chesti si cu azotat de amoniu. Funda
stie cineva unde pot lipii sau reface o cana de portelan? Nu conteaza unde in tara, ma rog de preferat in Bucuresti (e cel mai mare oras din tara LoooL). Nu trebuie neaparat o firma, poate...? (mai mult)
stiti cu ce se poate lipi o cana de portelan? As vrea un adeziv puternic si transparent (nu superglue).Nu ma intereseaza pretul, doar sa fie bun!
Salutare, am si eu o rugaminte la voi! dati-mi va rog o idee despre cum as putea face o irigatie pentru o ciupercarie. O schita, niste componente ale irigatiei, orice.
Cat costa materiale de costructie pentru o camera de 5m pe 6m, si deasupra camerei de 5 pe 6 va veni o alta camera de 4 pe 4.deci cat costa sa ridici minunatia asta? Reactualizez informatile, va fi doar...? (mai mult)
Buna ziua dragi prieteni din TPU! As dori sa ma ajutati ca daca stie cineva cum sa face impletituri, sa fac un sirag de capatani de usturoi si sa pun la uscat agatat in pod? Va rog sa ma ajutati si va...? (mai mult)
As vrea sa construiesc un gard, dar mai intai trebuie sa fac schita.Stiti vreun program pe care as putea sa il proiectez? Dau funda...
Cat costa ridicarea unei case la rosu? Vreau sa aiba jos o camera de 5m pe 6, o camera de 2 pe 2 si sus o camera de de 4 pe 4.resul va fi terasa.Cat costa temelia de 6m pe 5 si ridicarea peretilor, ...? (mai mult)
Salut, vreau sa pun un fototapet pe un perete, am dimensiunea (300x220) si vreau sa caut un site unde pot sa introduc dimensiunea si sa imi dea pretul!
Salut.Am undeva un loc unde as vrea sa fac o cabana. Lângă locul unde vreau sa fac cabana este o portiune de 20x15 m pe care cresc tot felu de buruiene si as vrea sa curat acea portiune care arata destul...? (mai mult)
Am o piscina supraterana in care incap mai mult de 5 metri cubi de apa si as dori o modalitate ca sa pot incalzi apa in piscina. Am vrut sa folosesc termoplonjon mare dar nu cred ca face fata...? (mai mult)
ce slefuitor e mai bun? slefuitor cu banda, slefuitor orbital, sau slefuitorul cu vibratii?
doresc sa stiu daca exista vreo unealta sau masinarie cu care pot scoate algele dintr-un lac. Am foarte mare nevoie de ajutor! Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
tonyc7 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!