TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
M?r?cineee
în 18 Iulie 2014 | M?r?cineee întreabă:

Salutare legiune.bă, nu mă luați în râs vă rog eu :)) dacă poza asta ajunge undeva măcar cenzurați- mi numele :)) cred că toți știm ce face cineva din plictiseală...m- am gândit eu bine.să-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
TheAlexz13
în 18 Iulie 2014 | TheAlexz13 întreabă:

Ce se poate face cu samburele din mango? Se mananca? se planteaza?

2
Răspunde Raportează
geop
în 18 Iulie 2014 | geop întreabă:

Ce arbori sunt aceştia, care sunt de-a stânga şi de-a dreapta aleii http://olteanul.net/wp/wp-content/uploads/2014/07/wpid-wp-1405085289999.jpeg?

1
Răspunde Raportează
SuntDoarEo
în 18 Iulie 2014 | SuntDoarEo întreabă:

motanul meu in varsta de 2 ani a vommitat toate mancarea pe care a mancat.o nemestecata, nedigerata. Sa imi fac griji?

4
Răspunde Raportează
TheAlexz13
în 18 Iulie 2014 | TheAlexz13 întreabă:

Ce se poate face cu samburele din mango? Se mananca sau se planteaza?

1
Răspunde Raportează
AllForOneAndOneForAll
în 17 Iulie 2014 | AllForOneAndOneForAll întreabă:

care este diferenta dintre carbunele de gratar si carbuni brichetati.ca am luat pentru picnic un sac si nu am fost atenta ce iau si am luat carbuni brichetati..astia cum sunt?

3
Răspunde Raportează
paulp
în 17 Iulie 2014 | paulp întreabă:

Aparatul de vopsit Paint Bullet merge si pentru vopsea lavabila? Multumesc

2
Răspunde Raportează
PuținConteazăNumele
în 17 Iulie 2014 | PuținConteazăNumele întreabă:

Locuiesc intr-un sat de pe langa Buzau si as vreea sa cumpar niste geamuri termopane second- hand. Am cautat peste tot da nu am gasit, puteti sa ma ajutati? funda

3
Răspunde Raportează
stanel97
în 17 Iulie 2014 | stanel97 întreabă:

Îmi poate spune cineva dacă găsesc produse Kober în Slobozia? De obicei cumpăram de la Bricostore (Călărași), dar am fost de curând acolo și nu mai aveau produse Kober. Eu am am nevoie de un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MariusSyca
în 17 Iulie 2014 | MariusSyca întreabă:

Va rog sa ma ajutati in a gasi un raspuns la intrebarea urmatoare. Am gaini rasa Brahma herminat deschis, au inceput de putin timp sa faca oua, am cumparat un incubator Cleo 5 cu intoarcere...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kameleonu
în 17 Iulie 2014 | Kameleonu întreabă:

TPU AM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU! De o saptamana de cand vecini de sub mine au facut ceva gauri in pereti si au schimbat caloriferele am gandaci de bucatarie in baie si in bucatarie, am stropid cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Brieezer
în 16 Iulie 2014 | Brieezer întreabă:

Cum se fac fumurile la o soba de teracota? Astept raspunsuri si multumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
Maran_Denisa_1990
în 16 Iulie 2014 | Maran_Denisa_1990 întreabă:

Cate kg are un scaun de birou normal?

2
Răspunde Raportează
gangstashit13
în 16 Iulie 2014 | gangstashit13 întreabă:

Cum dau drumu la canaua de gaze de afara, de.la contuar? Ce cheie mi ar trebuii.

3
Răspunde Raportează
lllorenusssuumeu
în 16 Iulie 2014 | lllorenusssuumeu întreabă:

Cam cat la ce pret as- i ajunge sa imi ridic o casaa bine inteles impreuna cu prietenul meu avem noi pamant nu trebuie sa mai cumparam, nu o vreau mare vreau una simpla nu cu etaj, una micuta cu 2 camere...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
paleru11
în 16 Iulie 2014 | paleru11 întreabă:

As vrea sa altoiesc si nu prea am cunostinte stie cineva sa m-a invete si pe mine. Rog f mult.

1
Răspunde Raportează
awedtryuhkjldsfghj
în 15 Iulie 2014 | awedtryuhkjldsfghj întreabă:

Acetona pateaza? am varsat pe canapea si am impresia ca o sa ramana urma :(( si daca da cu ce iese?

5
Răspunde Raportează
ddisaratica
în 15 Iulie 2014 | ddisaratica întreabă:

am o mica(mare) problema. ieri mi- am cumparat un troler. pe el avea o emblema lipita cu silicon, dar a cazut. am curat cu cutitul dar tot a ramas o pata.am incercat sa lipesc un abtipild, dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
HDR10
în 15 Iulie 2014 | HDR10 întreabă:

Cat valoreaza un porumbel gasit cu inel pe picior? Are scris SK 14 si un cod. Banuiesc ca e din Slovacia si anul 2014. Stie cineva?

3
Răspunde Raportează
în 14 Iulie 2014 | J?_J_1998 întreabă:

Salut.Mi-am cumparat niste porumbei si nu stiu dupa cat timp de stat la mine acasa cand le voi da drumu se vor intoarce inapoi in boxa?

6
Răspunde Raportează
Kisssssss
în 14 Iulie 2014 | Kisssssss întreabă:

Cat clor trebuie sa pun intr-o piscina de 2419 L?

3
Răspunde Raportează
Dani3lo
în 14 Iulie 2014 | Dani3lo întreabă:

Salut, de curand am cuparat ingrasamant de flori CROP MAX FOLIAR, din cate am inteles se aplica numai pe planta dar eu am udat pamantul cu el, va afecta planta cu ceva?

1
Răspunde Raportează
MaraCinga
în 14 Iulie 2014 | MaraCinga întreabă:

Ce este altoitul si ce copaci trebuie altoiti ca fructele sa fie comestibile? Dau funda daca raspunsul ma lamureste

2
Răspunde Raportează
foxutza
în 14 Iulie 2014 | foxutza întreabă:

Bună TPU... As vrea sa știuunde pot cumpăra semințe de in cânepa, quinoa, etc.în tulcea..acord FUNDA...mulțumesc anticipat.

2
Răspunde Raportează
DenisIonut01
în 14 Iulie 2014 | DenisIonut01 întreabă:

Cu ce pot sterge parchetul sa arate ca nou chiar daca este vechi?

4
Răspunde Raportează
Mikky767
în 13 Iulie 2014 | Mikky767 întreabă:

Puteți să-mi spuneți din ce magazin aș putea cumpăra leagăne făcute dintr-o fâșie de plastic susținută de lanțuri? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
1Q
în 13 Iulie 2014 | 1Q întreabă:

Vrea sa imi cumpar o pilota insa vreau sa stiu ce dimensiuni trebuie sa aiba ca sa intre in majoritatea asternuturilor care se gasesc de cumparat, vreau o marime care este cea mai des intalnita, FUNDA

1
Răspunde Raportează
InstructorulTauDeFitness
în 13 Iulie 2014 | InstructorulTauDeFitness întreabă:

Am nevoie de sfaturile voastre. Am un Tuia si nu este in totalitate inca uscat. Astazi am taiat crengile uscate dar am nevoie de vreo solutie sau de ceva care sa opreasca uscarea bradutului. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
eUgEnPROSCUrov
în 13 Iulie 2014 | eUgEnPROSCUrov întreabă:

Am acasa un pisica de 3 luni si a inghitit ceva si nu poate minca va rog ajutati-ma va rog dau funda

3
Răspunde Raportează
LadyDee89
Întrebare recomandată în 13 Iulie 2014 | LadyDee89 întreabă:

Cine imi poate spune si mie de unde pot cumpara o micuta planta carnivora din Targu Jiu? Capcana lui venus se numeste, pe asta as vrea sa o cumpar!

6
Răspunde Raportează
dydy22
în 12 Iulie 2014 | dydy22 întreabă:

Buna seara cine are panou de caldura electric si vreau sa stiu daca isi face treaba bine, astept mai multe pareri

4
Răspunde Raportează
Olteanu_Adrian_1997
în 12 Iulie 2014 | Olteanu_Adrian_1997 întreabă:

Am un instantpe gpl athena si nu mai incalzeste apa de ce?

2
Răspunde Raportează
sskrillex96
în 12 Iulie 2014 | sskrillex96 întreabă:

Spuneti-mi cateva gesturi dragute cum as putea sa ma port cu iubita mea ...ca ce iar place oricarei fete. multumesc anticipat pentru orice raspuns.

2
Răspunde Raportează
CoMyYySiAtat
în 12 Iulie 2014 | CoMyYySiAtat întreabă:

Ma gandeam sa schimb total aspectul dormitorului meu, insa am o problema: Mi s- a pus pata sa fac doi pereti alaturati albi, la fel si tavanul si ceilalti doi pereti culoarea asta : https://www.google.ro/search?q=culoare+...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Gusky9
în 12 Iulie 2014 | Gusky9 întreabă:

Am o saltea ce s-a murdarit de taciune. Cineva a pus o oala pe ea si acum are pete negre. Imi puteti spune cum le pot inlatura?

4
Răspunde Raportează
coexp817
în 11 Iulie 2014 | coexp817 întreabă:

Salutare. Vreau sa scap de iarba de la poarta si ma gandeam sa iau niste soda caustica sa o dizolv in apa si sa dau cu ea. Credeti ca asa as rezolva problema?

12
Răspunde Raportează
ghica
Întrebare recomandată în 11 Iulie 2014 | ghica întreabă:

stiti cum as putea scoate mirosul de motorina dintr-un butoi de plastic avand volumul de 1000 l?

7
Răspunde Raportează
AndreYStaR
în 11 Iulie 2014 | AndreYStaR întreabă:

As vrea sa incerc si eu http://www.youtube.com/watch?v=yUYxk-y-tU8. Vreau sa stiu daca pot face aceeasi chesti si cu azotat de amoniu. Funda

2
Răspunde Raportează
RoGaming
în 11 Iulie 2014 | RoGaming întreabă:

stie cineva unde pot lipii sau reface o cana de portelan? Nu conteaza unde in tara, ma rog de preferat in Bucuresti (e cel mai mare oras din tara LoooL). Nu trebuie neaparat o firma, poate...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RoGaming
în 11 Iulie 2014 | RoGaming întreabă:

stiti cu ce se poate lipi o cana de portelan? As vrea un adeziv puternic si transparent (nu superglue).Nu ma intereseaza pretul, doar sa fie bun!

4
Răspunde Raportează
Anonim459
în 11 Iulie 2014 | Anonim459 întreabă:

Salutare, am si eu o rugaminte la voi! dati-mi va rog o idee despre cum as putea face o irigatie pentru o ciupercarie. O schita, niste componente ale irigatiei, orice.

1
Răspunde Raportează
ladyinredsaunegru
în 11 Iulie 2014 | ladyinredsaunegru întreabă:

Cat costa materiale de costructie pentru o camera de 5m pe 6m, si deasupra camerei de 5 pe 6 va veni o alta camera de 4 pe 4.deci cat costa sa ridici minunatia asta? Reactualizez informatile, va fi doar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
untu
în 11 Iulie 2014 | untu întreabă:

Buna ziua dragi prieteni din TPU! As dori sa ma ajutati ca daca stie cineva cum sa face impletituri, sa fac un sirag de capatani de usturoi si sa pun la uscat agatat in pod? Va rog sa ma ajutati si va...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
kossU
în 10 Iulie 2014 | kossU întreabă:

As vrea sa construiesc un gard, dar mai intai trebuie sa fac schita.Stiti vreun program pe care as putea sa il proiectez? Dau funda...

3
Răspunde Raportează
ladyinredsaunegru
în 9 Iulie 2014 | ladyinredsaunegru întreabă:

Cat costa ridicarea unei case la rosu? Vreau sa aiba jos o camera de 5m pe 6, o camera de 2 pe 2 si sus o camera de de 4 pe 4.resul va fi terasa.Cat costa temelia de 6m pe 5 si ridicarea peretilor, ...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
TwinSteD
în 9 Iulie 2014 | TwinSteD întreabă:

Salut, vreau sa pun un fototapet pe un perete, am dimensiunea (300x220) si vreau sa caut un site unde pot sa introduc dimensiunea si sa imi dea pretul!

1
Răspunde Raportează
Quadd
în 8 Iulie 2014 | Quadd întreabă:

Salut.Am undeva un loc unde as vrea sa fac o cabana. Lângă locul unde vreau sa fac cabana este o portiune de 20x15 m pe care cresc tot felu de buruiene si as vrea sa curat acea portiune care arata destul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mateaş_Ionuţ_Daniel_1992
în 8 Iulie 2014 | Mateaş_Ionuţ_Daniel_1992 întreabă:

Am o piscina supraterana in care incap mai mult de 5 metri cubi de apa si as dori o modalitate ca sa pot incalzi apa in piscina. Am vrut sa folosesc termoplonjon mare dar nu cred ca face fata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
xDanyxDany
Întrebare recomandată în 8 Iulie 2014 | xDanyxDany întreabă:

ce slefuitor e mai bun? slefuitor cu banda, slefuitor orbital, sau slefuitorul cu vibratii?

8
Răspunde Raportează
DomnulM
în 7 Iulie 2014 | DomnulM întreabă:

doresc sa stiu daca exista vreo unealta sau masinarie cu care pot scoate algele dintr-un lac. Am foarte mare nevoie de ajutor! Multumesc.

2
Răspunde Raportează
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de ro?u ce a? putea purta?
    22 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dac? nu i?i mai func?ioneaz? modem-ul de internet (deci esti in pan? permanent? de net) poate fi nlocuit acesta cu orice router care se g?se?te n magazin?
    10 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 19 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.500
  • Întrebări: 3.954.414
  • Răspunsuri: 17.662.972
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Sore

Sore

Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.613 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.351 Conversaţii