Am un cactus care m- am atasat de el, aproximativ 10 cm. L- am purtat din Egypt pana in Romania, si imi place, adica stiti cum e sa te atasezi de plante. Prostul de mine cand am inchs geamul...? (mai mult)
Cat de des face gaina oua?
Cum fac o curca, care se oua pe unde apuca prin curte, sa se oua in cuib?
Am si eu nevoie de o parere urgent, va rog...vreau sa imi achizitionez un aparat frigorific si nu stiu ce sa aleg intre o lada frigorifica si un congelator vertical... vreau si eu parerile voastre,...? (mai mult)
Buna ziua domnilor, ce dracu se intimpla ca imi trosneste sifonierul si o masuta de lemn mai mereu si noaptea ma cam sperie?
Am facut niste tuica de pruna (vreo 20 de kg) si era cam tare. Am pus cam multa apa si a dat in acreala. Cum o pot salva?
am si eu nevoie urgent de cineva care imi poate da un raspuns despre trandafirul japonez. la al meu isau palit frunzele si vreau sa imi spuneti cum l-as putea indrepta
Am exact astfel de lazi http://i44.photobucket.com/albums/f30/Marco_Hietala/43125_zpsf43b7e83.png (5 lazi) si as vrea sa imi fac ceva rafturi pe pereti, desi as vrea si ceva poze sa ma inspir...? (mai mult)
In toamna vreau sa plantez 100 pomi fructiferi, am cautat pe internet pepiniere am gasit o gramada preturi de la 7 lei pana la 30 lei va rog sa ma ajutati cu cateva pepiniere (postati site)...? (mai mult)
Vreau sa construiesc o magazie de 70 m patrati cu rol de depozitare cereale.Materiale: lemn,tabla, beton, teava, BCA. Cam cat ma costa autorizatia?
Am pus intr-un bol de plastic apa fierbinte si s-a strans. Cum fac ca sa il aduc la forma initiala?
Ce sa fac sa inmultesc trandafirii?
Buna TPU am in casa o centrala termica Vaillant TurboTec Pro si deodata nu stiu ce s- a intamplat cu ea ca nu mai merge! Dar ea e aprinsa pe on si se ved si afisajul cu gradele 0c! http://www.arenainstalatiilor.ro/pics/large/2810_796_prd.jpg.jpg ...? (mai mult)
Am nevoie de voi prieteni. Vreau sa construiesc o casa am destul loc in vurtea parintilor. Casa va avea 100 de metrii patrati + - 10 mp. Cat credeti ca ma costa materialele pentru a aduce...? (mai mult)
o intrebare am si eu:daca las apa sa picure 4-5 picaturi pe secunda apometrul inregisreaza? mersi
Cum se comporta cucii in perioada de inmultire?
problema mea este: mi- a venit cam mare factura la lumina :)) nu dispun de toti banii. As putea sa o platesc doar pe jumatate? Daca da, ce se intampla in cazul asta? P.S. stau in chirie dar nu ...? (mai mult)
Ce as putea confectiona din niste coperte de caiete groase si vechi, daca se poate si cu pasi de lucru, va rog! Cea mai buna idee primeste funda!;)
Stie cineva daca se poate da tencuiala decorativa peste una veche?
Dupa cit timp incoltesc semintele de leustean puse in ghiveci?
Stiti din ce as putea sa improvizez un motoras pentru un glob disco? Am nevoie doar de ceva care sa se roteasca, nu vreau nici sa il agat de tavan sau de altceva si nici nu tin neaparat sa fie perfect...? (mai mult)
Imi spuneti va rog si mie care sunt daunatorii lemnului?
care ma poate ajuta cu un sfat as vrea sa seman in gradina seminte de rosie, ar fi posibil sa iasa? ma refer la vremea de afara...ca noaptea e 0 grade si ziua mai cald care ar fi riscul?
Salut vreau sa ridic o camera Lungimea de 360 cm, lățimea de 280cm, înălțimea de 240cm cu BCA de 65×24x20. Cate bucăți de BCA as avea nevoie?
Buna Sunt pe punctul de a- mi cumpara un apartament cu doua camere. si am doua intrebari: atci bani ar trebui sa ma investesc in el daca il cumpar cu toate finisajele in afaa rde mobilier si a doua ...? (mai mult)
O intrebare...stie cineva cam cat coasta actele pentru a face o casa adica(poiect, aprobarii..ETC)
Am cumparat acum cativa ani o masa cu scaune de gradina de culoare verde - exact ca acestea: http://images6.bizoo.eu/image/img360/sale/2012/3/21/Set- masa- ovala- si- 6- scaune_a0599_1332366196.jpg In...? (mai mult)
Caut un apartament de închiriat şi aş vrea să ştiu câteva cartiere/zone din apropierea Universităţii Bucureşti (cât de cât aproape).
am un trandafir japonez si a facut sfoiag la radacina ce metode de al remedia exista dau funda daca imi spuneti dar repede
O metoda de slabire drastica? Eram excelent saptamana trecuta, am facut niste greseli, am pus cateva kg, si mai am o saptamana la dispozitie, o sa mananc doar niste mere cateva zile si o sa alerg ...? (mai mult)
Salut comunitatea TPU. Sunt fericitul posesor al unei masini de bauturi Nescafe Dolce Gusto Melody 3 cu pastile si as dori sa aflu cate ceva la cei care au experienta cu aparatul. Primul lucru care doresc...? (mai mult)
Cum se face oxigenarea pe cale naturala a apei dintr-un bazin in care sunt pesti?
Se taie varfurile la puietii de nuc atunci cand i plantez?
Din ce motiv curge apa la furtunul de evacuare la masina de spalat (Beko wn 6005 ns).Am verificat nu este fisurat.Mai mult curge apa la centrifugare.Ce-as putea face?
Ma pute`ti va rog ajuta cu un raspuns :* Cate seminte de vinete sunt intr-un plic de 10g
cat nisip/balastru imi trebuie pentru a umple cu un sac de ciment doua gropi de circa 20 cm?
As vrea si eu niste planse (poze) cu secvente din povestea, , MAGARUSUL INCAPATANAT" de Vladimir Colin. Adica pe baza textului (care il am deja) sa am niste poze care sa le trag la xerox. ...? (mai mult)
Vreau sa imi fac un duplex cam de 160 mp la sol si cam tot atat la etaj. Cam cat m- ar costa in cel mai rau caz (ca sa zic asa) sa il fac tot la cheie? Mentionez ca terenul are 600mp si in spate...? (mai mult)
Ce floare este asta? https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31/1781534_10202532558667725_2026586687_o.jpg
Am cumparat doi pomi: un cires si un visin si maine vreau sa- i plantez. Ce sa fac ca sansele sa se prinda sa fie mari? Si inca ceva: am plantat anul trecut un cais. S- a prins a facut frunze, ...? (mai mult)
Am un lapsus.Cum se numeste partea care se monteaza la chiuveta? Nu bateria ce acea parte care e in scurgere, acel "filtru". Multumesc.
As vrea sa incep sa seman culturi prasitoare dar sa seman drept.Ati putea sa imi dai cateva puncte de repere? Sau ceva site-uri pentru a ma ajuta si a invata mai multe.
ma poate ajuta cineva in legatura cu niste camere de supraveghere camuflate care sa foloseasca de ex la:sa se ataseze pe un copac din livada sa vezi cine vine la furat sau intr- un lan de porumb...? (mai mult)
Ratele romanesti in ce perioada fac oua mai multe si cate?
Salut, am o aeroterma (model mai iesftin "tesy") care nu mai incalzeste, stie cineva ce as putea sa ii fac sau unde as putea sa merg cu ea sa o repar? Mersi
Ce zona este cea mai frumoasa si cea mai impadurita din urmatoarele? Floreasca- Tei Grivitei - Gara de nord Berceni- Giurgiului Ghencea - Drumul Taberei Romana - Universitate Victoriei Calarasilor ...? (mai mult)
mama are o masina de cusut pe care scrie multiTEC made by victoria, as vrea sa stiu totul despre ea, va rog funda :*
Salut daca tai niste crengute dintun copac si le pun in apa sunt sanse sa prinda radacina?
Imi puteti oferi niste informatii despre istoricul mucegaiului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat