Ce scaun ergonomic recomandati? Spuneti doar ce stiti din proprie experienta.
Hey! Am nevoie de un cunoscator : bunica mea care locuieste la sat vrea sa isi faca o soba de teracota dintr- o camera in alta (ex. sa incalzeasca in bucatarie si in camera) cu plita.As vrea si eu un...? (mai mult)
Maicamea are 30 porci vietnamezi (de companie, cresc si mai mari) si vrea sa ii puna pe internet pentru a ii putea vinde mai repede. Cine imi poate spune cum sa fac un site pe care pot pune...? (mai mult)
Heyy TPU...Am si eu o catelusha..de rasa Cane Corso ..As vrea si eu cateva nume mai speciale.dar si mai rare.( nu vreau sa imi insirati toate numele gasite pe net..ca am cautat si eu.dar nu stiu ce sa ...? (mai mult)
Imi puteti da un link de unde pot invata tectonic sau cum ii zice? Mc.
Urgent! Am piperat prea prea tare umplutura ardeilor umpluti si inca nu i am pus la foc ce sa fac sa scot iuteala din ei, caci am pus la foc doar un ardei sa vad cum iese si imi ia gura foc.helpp!
Am doua intebari 1 vreau un catel cum sa imi comving parintii? 2 eu as vrea sa imi iau un white terrier dar nu stiu daca e potrivit sau daca exista unul mai potrivit. vreau de talie mica si sa fie compatibil...? (mai mult)
Va rog frumos spuneti-mi cum se numesc aceste flori. https://lh3.ggpht.com/IB-ZSpj7W3DguH6l5pmQk-Kl6Nz-KQbJTOLqm93-UmQTA8eJ2I8x1bkU72CETqswXpKQLw=s114 Funda! Multumesc anticipat!
As vrea sa plantez niste chestii. Dati-mi si mie niste idei va rog.
cum se numeste planta? http://iceimg.com/i/58/9b/cde309263b.jpg
Am si eu o intrebare mai dificila. Daca ma mutat nou intr-un bloc si la interfon inca scrie numele vechiunul proprietar.Cum pot sa pun numele meu in lista?
Daca plantez o boaba de fasole intr-o cutie de margarina, in cat timp creste? Funda :D
Cine stie la ce data baga agent termic pe instalatii?
Buna TPU. Am o intrebare pentru cei care care au sau au avut Capcana lui Venus(planta carnivora) Vreau sa imi iau una dar nu stiu nimic despre ingrijirea lor. Am cautat pe net si nu am gasit nimic... ...? (mai mult)
Hei stie cineva vreo lucrare in constructii? poate vreo casa sau complex prin zona Bucuresti, Ilfov? dau Funda celui ce ma ajuta, mentionez ca detin-em firma in constructii.
Buna azi mi- am ars din greseala pantalonii de training(sunt gri inchis pangaloni) :)) si mi- a ramas o pata mai gri deschis pe ei. ce sa fac cu ei? ii pot arunca sau sa ii ard peste tot sa ramana...? (mai mult)
Salut, eu peste 1 an o sa infiintez o cultura de lavanda si eu as vrea sa stiu cum se face o pagina de internet ca sa ma cunoasca mai multe persoane si sa ma contacteze la nr, oras, etc.Ma puteti...? (mai mult)
Ce imi trebuie pentru un stup frumos de albine de calitate? Si cat ar costa fiecare piesa in parte?
Am o intrebare : Cat ar costa un teren arabil in extravilan de calitate in judetul Botosani? Va rog sa imi raspundeti URGENT!
Am nevoie de un site unde gasesc holuri, bai livinguri bucatarii si dormitoare mari de apartamente decorate. Sa fie un site gen trendszine.Nu trebuie neaparat sa fie doar camere separat :D daca se poate...? (mai mult)
cine stie cum se numeste salbataciunea asta? http://postimage.org/image/8hf9qgic5/
Cat rezista o casa din lemn
Sall TPU eu nu am hata in bucatarie si de aceea e foarte mlt condens pana acum lasam geamul deschis si se rezolva problema dar acum ca vine iarna nu mai pot face asta asa ca m- am gandit sa pun o planta...? (mai mult)
Ardei copti in otet pentru iarna Intrebare(detalii): Buna ziua, eu am tinut ardeii copti, curatati in baitz=otet/zahra/sare, zeama proprie- o noapte; a doua zi dimineata i- am asezat in borcane si i-...? (mai mult)
Sall Tpu.Am o intrebare:Odata dupa ce am mancat inghetata am lasat fara sa vreau niste inghetata topita in paharel... apoi din greseala l- am scapat si mia patat peretele...Ce sa fac ca sa pot sterge ...? (mai mult)
Parintii mei au auzit de un ingrasaman Dolomit, si am cautat destul de mult pe internet dar nu am gasit de unde pot cumpara. Eu locuiesc in Iasi, stii cumva de unde as putea achizitiona acest...? (mai mult)
Buna Tpu.Pe usa mea de termopan a ramas acea folie protectoare de multa vreme si s- a trascopt la soare si acum nu am nicio idee cum s- o curat si s- o indepartez. Vreo solutie? Aveti idee cum so curat?:*..Astept...? (mai mult)
Cine are un bonsai? Ce specie e si de cat timp il aveti?
M- am gandit sa fac chestia asta: http://flytomysoul.files.wordpress.com/2012/09/483329_10151322784714896_1897232104_n.jpg Ei bine, care ati mai facut, imi spuneti va rog tehnicile voastre? Adica,...? (mai mult)
Puteti sa- mi spuneti ce floare poate fi asta? Sau unde as putea gasi denumirea ei? Pe un site sau ceva.Multumesc anticipat! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106129089544635&s et=a. 102325133258364....? (mai mult)
cine stie ce floare poate si asta? Sau unde pot sa caut denumirea ei, ma ajutati va...? (mai mult)
Buna stie cineva sa-mi zica daca este autorizat incorporarea centralei cu tirj fortat de apartament
Am cumparat o planta venus Fly trap si vreau sa stiu cum, cand si cat timp se pune la hibernat si unde sa o pun. Multumesc!
Acum cateva zile mi-am luat o minge de fotbal.I-am luat pretul de pe ea si a ramas putin lipicios.Cu ce as putea curata ca sa nu mai fie asa?
TPU am o problema...Mai devreme am scaapat oja pe parchet.Am sters cat am putut dar tot a ramas o dara...Stiti cumva cum pot sterge dara? Dau funda:*
am ars mobila de bucatarie din greseala..este cam 7 cm lungime si nu este prea adanc dar se vede 100% a ramas negru cum a ramas, ce Spray imi ziceti sa comand va rog? dati- mi un link de...? (mai mult)
Salut acum o luna am primit un bichon havanese dar nu intelege ca trebuie sa-si faca nevoile afara! Vreun sfat? Funda
Aveti idee cat costa sa construiesti un semineu? fundita.:)
Care a fost primul presedinte al Americii
Vreau si eu sa fac ceva dulce rapid si nu stiu ce. idei? funda!
am un sacou care s-a cam decolorat de la soare, stiti cumva ceva coloranti textili care m-ar ajuta sa-l "improspatez" putin?
Ce se poate pune pentru a inmuia crema de pantofi intarita?
De unde sunteti? Cel mai frumos loc v-a castiga! Da sa fi-ti sinceri.
Buna,cu ce as putea inlocui intr-o coptura zmeura?
Am un trandafir salbaticit, se mai poate face ceva pentru el? Cum se taie si cum se ingrijesc trandafirii?
eu stau la casa si am lasat din greseala usa deschisa si a intrat in casa catelul(nici nu l- am auzit fiindca aveam muzica la maxim)asta n- ar fi o problema dar a vomitat pe covor, cu ce pot...? (mai mult)
Mam interesat de centrala am gasit o oferta bunicica zic eu centrala termica ariston sau feroli de 1950 PU radiator baie bucatarie si sufragerie si dormitor materiale manopera instalare tot la gata in ...? (mai mult)
Cit timp trebuie ca sa creasca un nuc pina la 3 metri?
Buna, Caut niste jaluzele orizontale 50x120 sau 50x130 stiti unde pot gasi? As prefera sa-mi spuneti in bacau :)
Salutare imi puteti recomanda o cabana din Brasov 6 camere+ restaurant pana in 800lei stiti carevA?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.