Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Hey! cum imi pot vopsi camera roz? o am cu verde si albastru (culori puternice nu pasteluri) si acum as vrea sa o fac roz sau crem.cum as putea sa fac asta de una sigura?
as dori si eu niste siteuri cu decorurile casei...ma refer la culori exterioare... ( pereti)
Cine stie unde pot sa gasesc becuri cu led de 12v care consuma cel mult 2 wati. Multumesc! Funda.
Mi-am petrecut câteva zile pe internet căutând răspunsul la o întrebare. Am o sală de 25x15x3, 8m pe care o voi transforma într-un club și vreau să fac o instalație de încălzire...? (mai mult)
Raspuns urgent va rog! Vreau sa fac socata cu stafide si orez. Imi spuneti va rog reteta? Va rog, cat mai repede. URGENTA. Multumesc!
cine este din Iasi si imi poate spune soiul trandafirilor de la rondul din Podu Ros.
Vreau site-uri de gradinarit! va rog TPU pentru funda!
caut prieteni de la 11 pina la 16
am un pavilion de gradina de 6 m si am pierdut schema si nu mai stiu cum sa il montez! unde gasesc pe net o schema asemanatoare! dau funda! multumesc anticipat
Salutare TPU, am o intrebare pentru cei ce au timp sa o citeasca cateva clipe.am o bucatarie de vara cu 2 becuri si 2 prize, as vrea sa pun cate o siguranta pentru becuri(10A) si una pentru prize(16).intrebarea...? (mai mult)
Am un tricou in dungi cu mai multe culori..pe o dunga alba m-am patat de pix cum scot pata fara sa se ingalbeneasca sau sa isi schimbe culoarea?
Neata TPU! Unde gasesc o fabrica de mobila prin Sacele (Brasov) care sa faca mobila la commanda?
Am plecat la o vecina si m-am urcat in copac sa mananc cirese! Am avut un tricou alb si mi l-am patat cu cateva pete de cirese! Cum pot scoate petele? L-am dat si cu sare de lamaie si cu dero...? (mai mult)
Unde sau la ce magazin pot gasi folie pentru geam in asa fel incat sa nu se vada de afara (efect tip lumina) funda
Va salut cu respect! Anul acesta m-am hotarat sa schimb tencuiala din casa de la tara, care a inceput sa crape.Mentionez ca am casa din pamant. Intrebarea mea este, cum ar fi mai bine sa procedez? 1.Sa...? (mai mult)
Cum pot stramta niste pantofi cu saboti cu platforma daca imi sunt mari?
ajutati-ma va rog...Mi-am cumparat o cositoare TIPE:RN letcht nr.:4200 din Austria si nu stiu cum se baga benzina in ea cu ulei sau uleiul se baga separat. FUNDA! URGENT
Hey! Vreau sa-mi decorez putin camera asa ca m-am gandit sa imi fac un colaj cu poze pe care sa le pun pe o placa de polistiren extrudat doar ca vreau sa imbrac acel polistiren sau sa il decorez cu ceva....Cu? (mai mult)
Stiti unde pot gasi mobila de bucatarie ieftina si buna in Iasi? nu as vrea sa treca mult peste 50 de milioane. Multumesc anticipat! Cel mai bun si econom raspuns castiga
Ajutati-maa :o3 Am cautat pe net dar n-am gasit nimic, poate voi va descurcati mai bine :) Dau funda! :D Am nevoie sa stiu pretul la niste cutite de ceramica Diamond Premium Line (sunt 3 cutite cu maner...? (mai mult)
Hey! Cum se pregateste aracetul pentru amorsa?
Vreau si eu poze cu lenjerii de pat dragute sau chiar amuzante. Dau funda si vot :*
Am niste cactusi mici si i-am pus in boluri cu pmant dar de cate ori ar trebui udati?
Cum se numeste suportul in miniatura pentru covor?
HEY TPU ce as putea sa pun in cursa de soareci sau soblolani sa ii ademenesc sa intre in cursa :D DAU FUNDA!
Daca imi pun termopane de jos pana sus intr-o masarda o sa am probleme cu frigul?
Am cumparat o masina de tuns acum 4-5 saptamani m-am tuns de vreo 2 ori cu ea si acum nu prea mai taie, ce sa ii fac? A avut ceva intr-o sticluta un lichid un fel de ulei am dat pe lame cu el dar s-a varsat...? (mai mult)
Am o nelamurire : Cu toti am invatat la scoala ca ramele nu fac rau, dar in gradina mea am vazut cu ochii mei ca ramele mananca din frunzele verzi proaspat rupte. Este acest lucru normal? Sau nu sunt rame?...? (mai mult)
Salut,cine îmi spune,am scăpat o picătură de super glue pe o bluză albă, aș putea-o cu ceva s-o scot? funda:)
Hidroforul nu se opreste si nu face presiune, am schimbat supapa si sorbul din fantana, tevile pana in hidrofor nu au pierderi. Ce pot sa fac in acest caz?
Are cineva acasa sau la bunici soba cu cuptor pe care se doarme sau lejanca? in special moldoveni, daca stiti va rog cum sunt repartizate fumurile... multumesc
Salut, a cumparat cineva de la koyos, sunt seriosi? au o promotie Philips care ma intereseaza :)
Hei! Pun aceasta intrebare pentru cei care stiu cum se ingrijeste si se creste un melc.Nu stiu cum se face asta, poate vi se pare o intrebare stupida, dar nu sunt o cunoscatoare.Imi puteti spune si mie...? (mai mult)
Deci, camera mea e de culoare albastru deschis(spre alb) iar tata vrea sa-mi zugraveasca camera in ce culoare vreau eu iar eu as dori sa va intreb daca e in regula culoarea mov cu stele galbene(care se...? (mai mult)
Am o sera de gradina si as vrea sa stiu ce sistem de irigare sa pun. Cum sa procedez? Ce fel de furtun sa pun?
Salut cine imi poate spune un nume de site unde pot sa vad niste decoratiuni interioare in stil occidental
Cum se numesc acele frunze de la tei? nu acelea ovale cu margine dintata.acelea lungi.....va rog am nevoie repede de raspuns!
Cine imi poate spune si mie un loc in Prahova unde pot recicla electrocasnice?... Cel mai rapid raspund primeste funda
Imi poate zice sdaca perusii pot pati ceva daca mananca din frunze de trandafir (de casa, la ghiveci, in tufis)? Stand lanca el pot roade frunzele, care le intra in colivie si ma tem sa nu pateasca ceva...? (mai mult)
stie cineva de unde pot cumpara vopsea pentru haine? Era in Real inainte dar nu se mai gaseste si vreau sa vopsesc niste jeans. Mentionez ca stau in Bucuresti :D Si nu stiu la ce categorie sa...? (mai mult)
Vreau sa torn borduri petru gradina. Am cateva forme de plastic. As vrea sa stiu compozitia materialului si pasii de lucru. Multumesc!
Buna TPU ajutati-ma ca innebuneste tata.Tocmai a luat carnetul si vrea sa isi cumpere si el un pegeout(pejo) sau un skoda pana in 4.000 de euro vreau si eu in arges sau la Bucuresti ca innebuneste aici...? (mai mult)
Am o problema cu gandacii. Seara gasesc prin baie/bucatarie/camera cate un gandac din ala mare. Mi- e ff frica, nu stiu ce sa fac. Am facut curatenie, am dat cu spray din ala pentru gandaci. Nu am mai...? (mai mult)
Am un lamai, are cam 2 ani, si are purici. Cum dozez si cum aplic mospilan la lamai.
Salut, am o masina de gaurit cu acumulator, insa problema este ca nu mai am incarcatorul ei, intrebarea mea este daca pot gasi (in Bucuresti) un incarcator care sa fie compatibil? Precizez ca acumulatorul...? (mai mult)
Ma grabesc, deci o sa trec direct la subiect:biroul meu, unde am instalat PC-ul este intr-un colt al camerei, iar subwoofer-ul e dedesubt.Are o putere destul de mare, in celelalte 3 colturi...? (mai mult)
Aveti idee ce acte sunt necesare pentru racordare la apa si canalizare in Costinesti la Raja? Mentionez ca am autorizatie de constructie pentru casa pe acel teren. Care sunt urmatorii pasi? Ms.
Va rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine cu un site ceva unde pot gasi faianta care imita mozaicul de piscina (de preferat nuanta albastru). Dau funda.
..cum montez o chiuveta de inox 800/500 pentru bucatarie pe masca? Sa fiu al doilea daca stiu..va multumesc!
Am nevoie de o otrava de gandaci foarte eficienta NU IMI PASA CAT DE TOXICA E
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a